![]() |
Alıntı:
Bende izmirliyim ama ikide bir beşiktaşın izmirde maç yapmasını istemem.Tesislere yakın alisamiyen yada yol park sorunu çözülürse olimpiyatta yapsın |
hhe olsun bencede diyarbakırdan geçerim seyretmeye hiç olmasa hepsi imkansızda bir kaç tanesi yeter |
Alıntı:
|
Neden olmasın! İstanbul taraftarı her hafta Beşiktaş'ı görüyorda Türkiyenin diğer ucundaki Beşiktaşlılar'ın görmeye hakkı yokmu! bence 1-2 maç yapılabilir Ş.urfada! Urfa Adana Gantep KAyseri Sivas hiç farketmez:D:D:D hepsi uyar bana |
bence maçlar adanada olabilir orada bir çok taraftarmz war... |
yok artık, oldu olacak van'da oynayalım, teklif edilir de biraz kulbu olur... |
EN IYISI ADANADA OYNANSINN !! GECEN SENEDE ERTELENEN BURSA MACINDA 3-1 KAZANMISTIK... TIRBUNLER HER MAC DOLAR! |
yüzyılın fıkrası :D:D Uluslararası Cerrahlar Konferansı bittikten sonra bir Amerikalı, bir Ingiliz bir de Türk cerrah beraber bir şeyler içmeye giderler. Ingiliz başlar anlatmaya:- 'Geçen gün bir iş kazası geçirmis birini getirdiler. Adam presin içine sıkısmış. Sadece sol küçük parmağı vardı. Bizim elemanlarımız öyle iyi calıstılar ki, önce parmağa bir el, sonra kol, sonra da vücut yaptılar. Adam taburcu olunca o kadar verimli bir işçi oldu ki onun yüzünden 5 işçi işşiz kaldı. Amerikali söz alir:-'Bana ise gecen gün bir sac getirdiler. Adam nükleer reaktörün icinde kalmış. Sadec e saçı vardı. Oldukça iyi bir çalışma ile önce saça bir baş, sonra vücut vs. yaptik. Adam taburcu olduğunda o kadar verimli oldu ki onun yüzünden 20 kişi işşiz kaldı. Türk söz alir:-'Yıllar önce, bir gün yolda gidiyordum. Bir osuruk kokusu aldım. Hemen osuruğu bir çantaya doldurdum. Laboratuara gidip o osuruğa uygun bir döt deligi yaptık. Sonra deliğe uygun bir döt yaptık. En sonunda döte uygun bir vücud yaptık. Ortaya bir adam çıktı. Başbakan oldu, bütün ülke şimdi onun yüzünden işşiz ! :D:D :vroam: |
mükemmeLdi. :D |
Harikaydııı :D +rep :) Şu anda rep veremedim borcum oldu :) |
pohahahhahha :D:D:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
o başkan bide fenerli |
Adana süper olur adana...:) Bekleriz..5 Ocak'ı İnönüye çevirriz gerekirse..:) |
Adana'dan yoğun istek var:) |
Eğer şehir şehir gezilecekse Urfa da süper bir yer orda da oynanmalı. Stadı da güzel. Ama bana kalırsa şehir şehir gezmek yerine sadece bir stadda oynanmalı gebze en iyi yer buna. Bu arada bazı yorumları kınıyorum. Yok biraz daha gitsek sınır felan böyle yorumlara gerek yok. Unutmayın Urfa nın Türkler icin tarihi farklıdır. Orası da TÜrkiye Cumhuriyetinin sınırları icindedir. Eğer anadolu da oynarsak 1 -2 mac Şanlı Urfa da olması gerek. Konuyu başka yerlere cekmeyin. |
söz konusu kos koca besiktasin seneye maclarini nerede oynayacagi...bu demek oluyoki...cogu sehir besiktasimizia teklif yapiyo...sagolsunlar. Amaaaa....bizde kendimize en uygunlarini aralarindan secmek durumundayiz...sanliurfanin insanina,yapisina lafim yok...ama orada olmamali besiktasimizin maclari ve maci...cünkü asiri uzak ve bizi oada ne bekledigide (saha,cim,diger zorluklar) belli degil...alinmaya ve besiktasligindan utanmaya gerek yok..bu kadar abarti iyi degil..besiktasliligindan utanan tutmasin besiktasi...her ne olursa olsun... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
:congrats::congrats::congrats::congrats::congrats: :congrats::congrats: diline sağlık kardeşim , Anlaşılan birileri Türk tarihini iyi bilmiyor eğer biraz tarih bilgileri olsa Urfa nın şanlı ünvanını nasıl aldığını bilirler ona göre konuşurlardı . |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
ne aLAka ya gideLim her ilde oynıyaLım sınır muahbeti coık yanLış yeri geLcek karsa gidecek yeri geLcek edirneye gidecek sadece izmir istanbul ankaradamı var beşiktaş taraftarı her mac başka bir ilde oynansın yorumlarınıza katılmıyorum dışlamayın diyer illeri... |
pakistanda da oynansın pervez musharraf var orda da... |
musul ,kerkük ...belki o problemide çözmeye yardımcı olur çarşı... |
Alıntı:
noktaaaaa................konu burda bıtmıstırrrrr:D:D |
Alıntı:
Sanli Urfanin stadini gordunmu cok guzel.. Cokta Besiktasli var orada.. Neden bu insanlari kucuk goruyorsun?? |
Arkadaşlar bir daha konuyu carptıracak yorum yazarsanız karışmam . Konuyu okuyun başlıga bakarak hareket etmeyin.Urfa başkanı eğer anadoluda farklı şehirlerde oynarsanız bizim şehirimizede gelin diyor. Bence gidilmesi yer zaten öyle birşey yaparsak.Stad-Ulaşım-Halkı cok iyi.Saptıran olmasın Konuyu!!!!! |
buna karşı çıkanların şehirleri küçümsemediği belli abartmayalım... bence de böyle sirk gibi dolaşılmamalı...3-5 yere gidilse yeter... beşiktaş sevgisini insanları aşılamak istiyosanız başarılı olun yeter... |
Alıntı:
|
Maçlardan birisini Urfa da oyamak çok güzel bir fikir. Bence değerlendirilmeli. Gidilecek 5-6 yerden birisi de Urfa olmalı. İzmir, Adana, Urfa, İstanbul a yakın yerler (Gebze gibi), Van gibi yerlerde maçlar yapılabilir. Geçen sene Adana'da Beşiktaş a gösterilen sevgiyi unuttunuz galiba? O bölgelerde de Beşiktaş a sevgi gösterilecektir. Maçlarda dolu tribünlere oynanacaktır. Beşiktaş'ın bir nevi sosyal sorumluluk projesi olacaktır ki bu da Beşiktaş sevgisinin ve Beşiktaş a olan ilginin artması anlamınada gelir. O yüzden maçların oynanacağı yerler seçilirken Doğu ve Güneydoğu'dan da birer yer seçilirse ve oralarda 2-3 maç yapılırsa bu Beşiktaş a artıdır. Diğer kulüplerede örnek olur. Sadece lig maçları diye düşünmemek gerek olayı. Lig + Kupa+ Avrupa Kupası. Avrupa Kupası maçları İstanbul a yakın bir stadda yapılır. Kupa ve Lig de oynanacak maçlarda rahatlıkla 5-6 yere dağıtılabilir. Derbi maçları yüksek kapasiteli bir stadda (İzmir gibi), bazı maçlarda Urfa da, Adana da, Van da oynatılabilir. bu fikir çok güzel bir fikir. Değerlendirmek de yönetimin işi... |
Alıntı:
:congrats::congrats::congrats::congrats::congrats: :congrats::congrats::congrats::congrats::congrats: |
Konu kapatıldı. Biraz daha durursa istenmeyecek şeyler cıkacak ortaya. |
Yardım Edermisiniz :S ??? Arkadaşlar youtubeden izlediğim videoyu buraya koymak istiyorum mesaj yazma bölümündeki youtube iconuna tıklıyorum linki yapıştırıyorum konuyu açtığım zaman video yerine beyaz bi ekran gözüküyo ben mi beceremiyorum ??? |
Youtube yasaklı oLdugu icin attiginiz link görünmemektedir. izLenme link'ini ve içeriğini yazdiginiz takdir'de kullanicilarimiz o linkten izleyebilirler. Konu Çözümlenip + Kapatilmiştir. İyi Forumlar.. |
Beşiktaşlı Olunmaz , Beşiktaş'lı Doğulur.. Konu İcin Tesekkurler + Kilit. |
Türkiye`de Saat: 02:19 . |