![]() |
fb maçı sonrası şampiyonluğa hala inananlar? arkadaşlar fener maçı sonrası görüyorum ki herkeste bi karamsarlık var.ben şuna inanıyorumki bu takım iyi yada kötü sezonu şampiyon olarak bitirecektir.yani ben şampiyonluğa hala inanıyorum.acaba aramızda şampiyonluğa inanmayanlar neden inanmıyor?eksik gördükleri ne? |
ben inanıyorum..2 kupa bizim. |
2 kupada ite ite bizim ! |
Şampiyon olsan neolur.Şu zinciri kırmak gerek.Fener gibi dik oynayabiliyomusun.1-2 maç değil 6 maç oldu hala şu ezikleri yenemiyoruz.Bana kalırsa şampiyonluk fener ve gesenin olmadığı yerde bize kalacak.Yani hakikatten 10 senede bir şampiyonluğu bundan sonra ya görürüz ya görmeyiz.Dün gece bunu çok iyi anladım. |
hala şampiyonluğun en büyük adayıyız bence ama şu durumdaki feneri bile yenemeyen bir takım şampiyon olmuş olmamış bence önemli değil.garip olan bjk daha şampiyonluk rakiplerinden hiçbirini yenemedi.ne fener i ne sivası ne gs yi ne de trabzon u.işin garip tarafı bu aslında.bence bjk lı oyuncular fb ye sürekli yenilmekten beyinlerinde hala yenilme psikoloji ile maça çıkıyorlar.bunu aşmadıkları sürece kupa finalinde de yenemezler bu ezik fb yi. |
ben hiç ama hiç ümidimi kesmiyeceğim |
4te 4 yaparsak oluruz. acaba yapar mıyız? |
Ben inanmıyorum artık..! |
inaniyoruz hemde iki kupayi alacagiz ....... |
şampiyon oluruz olmakta bir şey yok ama şu saatten sonra o şampiyonluk neye yarar hiç bir ciddi rakibi yenemedik sırf rakiplerin kötü olmalarından dolayı ilerliyoruz şampiyonluk hayırlı olsun |
Şampiyonluk Bizim , Kupa Bizim ! Böyle bir Konuya Gerek yok , Beşiktaş'ımıza Sonuna Kadar Inanıyoruz ! Konu Kilit. |
:D:Dewet bide öle bi durum var :D:D |
ergenekondan içeri alırlar hea dıkkat :D:D |
:D:D:D |
iyiydi :D:D teşekkürler... |
Alıntı:
|
süperdiiiii :D:D |
Sİyasi icerikli Konu Yasak :) Kapatıldı... |
ARKADAŞLAR KUPA MAÇI İÇİN TAHMİN İSTESEM... :laugh:SEVGİLİ YOLDAŞLARIM EZİKBAHÇEYLE 13 MAYIS GÜNÜ GÜZEL MEMLEKETİM İZMİRDE OYNUCAGIMIZ FORTİS TÜRKİYE KUPASI ÇAI İÇİN TAHMİNLERİNİZİ İSTİYORUM... BENİM TAHMİNİM: BEŞİKTAŞ :3 FENERBAHÇE:1 |
BÜYÜK Harf'le Konu Açmak yasaktir , Tahminlerinizi bu konudan Devam ettirebilirsiniz. http://besiktasforum.net/forum/gelecek-maclarimiz/87932-besiktas-fenerbahce-fortis-turkiye-kupasi-final/ Konu Kilit |
Türkiye`de Saat: 22:49 . |