![]() |
Alıntı:
Sanli Urfanin stadini gordunmu cok guzel.. Cokta Besiktasli var orada.. Neden bu insanlari kucuk goruyorsun?? |
Arkadaşlar bir daha konuyu carptıracak yorum yazarsanız karışmam . Konuyu okuyun başlıga bakarak hareket etmeyin.Urfa başkanı eğer anadoluda farklı şehirlerde oynarsanız bizim şehirimizede gelin diyor. Bence gidilmesi yer zaten öyle birşey yaparsak.Stad-Ulaşım-Halkı cok iyi.Saptıran olmasın Konuyu!!!!! |
buna karşı çıkanların şehirleri küçümsemediği belli abartmayalım... bence de böyle sirk gibi dolaşılmamalı...3-5 yere gidilse yeter... beşiktaş sevgisini insanları aşılamak istiyosanız başarılı olun yeter... |
Alıntı:
|
Maçlardan birisini Urfa da oyamak çok güzel bir fikir. Bence değerlendirilmeli. Gidilecek 5-6 yerden birisi de Urfa olmalı. İzmir, Adana, Urfa, İstanbul a yakın yerler (Gebze gibi), Van gibi yerlerde maçlar yapılabilir. Geçen sene Adana'da Beşiktaş a gösterilen sevgiyi unuttunuz galiba? O bölgelerde de Beşiktaş a sevgi gösterilecektir. Maçlarda dolu tribünlere oynanacaktır. Beşiktaş'ın bir nevi sosyal sorumluluk projesi olacaktır ki bu da Beşiktaş sevgisinin ve Beşiktaş a olan ilginin artması anlamınada gelir. O yüzden maçların oynanacağı yerler seçilirken Doğu ve Güneydoğu'dan da birer yer seçilirse ve oralarda 2-3 maç yapılırsa bu Beşiktaş a artıdır. Diğer kulüplerede örnek olur. Sadece lig maçları diye düşünmemek gerek olayı. Lig + Kupa+ Avrupa Kupası. Avrupa Kupası maçları İstanbul a yakın bir stadda yapılır. Kupa ve Lig de oynanacak maçlarda rahatlıkla 5-6 yere dağıtılabilir. Derbi maçları yüksek kapasiteli bir stadda (İzmir gibi), bazı maçlarda Urfa da, Adana da, Van da oynatılabilir. bu fikir çok güzel bir fikir. Değerlendirmek de yönetimin işi... |
Alıntı:
:congrats::congrats::congrats::congrats::congrats: :congrats::congrats::congrats::congrats::congrats: |
Konu kapatıldı. Biraz daha durursa istenmeyecek şeyler cıkacak ortaya. |
Yardım Edermisiniz :S ??? Arkadaşlar youtubeden izlediğim videoyu buraya koymak istiyorum mesaj yazma bölümündeki youtube iconuna tıklıyorum linki yapıştırıyorum konuyu açtığım zaman video yerine beyaz bi ekran gözüküyo ben mi beceremiyorum ??? |
Youtube yasaklı oLdugu icin attiginiz link görünmemektedir. izLenme link'ini ve içeriğini yazdiginiz takdir'de kullanicilarimiz o linkten izleyebilirler. Konu Çözümlenip + Kapatilmiştir. İyi Forumlar.. |
Beşiktaşlı Olunmaz , Beşiktaş'lı Doğulur.. Konu İcin Tesekkurler + Kilit. |
Türkiye`de Saat: 20:21 . |