![]() |
İyi ki doğdun GOGO :) Forumumuz sıcak efendi esprili canayakın ve de yardımsever biricik modlarından Gogomuzun doğum günü için bu konuda toplanmış bulunmaktayız :):) Nice mutlu yıllara kardeşim iyi ki varsın..Allah yüzünü hep güldürsün ve gözünden akan tek yaş Beşiktaşın şampiyonluğu için olsun sevgili kardeşim... Nice mutlu senelere :):) http://4.bp.blogspot.com/_yOYavPY5MF.../s320/bjk2.JPG |
oo Gökhan abicim mutlu yıllarr doğum günün kutlu olsun:) |
iyiki dogdun gokhancım. Nice mutlu ve birlikte senelere :) |
cok tesekkur ederım ıbo cagla murat nıce mutlu senelere hep beraber gırıcez ıns. |
doğum günün kutlu olsun gökhan....sevdiklerinle nice senelere :) |
tskler bedrıye hep beraber inş. |
inşallah abi zaten ben 40 yıl sonra bile bırakmıycam seni peşinden koşucam abi bu konunun başlığını nasıl yapayım,bunu banlasak mı:D:Dbenden hiç kurtulamayacaksın:D |
İyiki Dogdun GOKHAN Abi , Nice mutLu yillara , ŞampiyonlukLa geceN senelere :) |
Gökhancığım Allah sağlıklı,mutlu nice yıllar nasip etsin sana inşallah...Her şey gönlünde olsun ablası... Çağla'dan kurtuluş yokmuş Gökhan...:D |
Alıntı:
:D:D:D: delü ama anlastık kabul ;) |
tesekkur ederım mehmet tesekkur ederım ablacım hep beraber nıce mutlu senelere ıns. cagla tatlı bela be abla :D |
Alıntı:
Bu arada Çağla,sen bizim her şeyimizsin..:) |
Dogum gunun kutlu olsun Gogo :) Mutlu yillar :) |
Alıntı:
|
tsk ederım ender saolasın kardesım |
iyi ki doğdun gökhan nice mutlu senelere en güzel seneler seninle olsun |
Mutlu yıllar... |
tsk ederım mustafa abı tsk ederım serdar |
nice mutlu yıllara kardesim... |
İyiki Doğdun SevgiLi Kardeşim :) Nice MutLu SeneLere |
İyi ki doğdun , iyi ki varsın kardeşim..Nice nice senelere..:) |
http://4.bp.blogspot.com/_Ses0Yb1b-N.../Kisisel01.jpg GökHaN Abim Doğum Günün Kutlu oLsun Nice SeneLeRe HEp Beraber İnşaLLaH . :) |
pastaya bayıldım ama bende istiyorum aynısından :D |
Nice yıllara kardeşim |
Alıntı:
Bu pastayı Ben yaptım MeLL Tabikide sanada Yaparım :D |
Bütün güzellikler seninle olsun canım kuzenim. |
İyi ki doğdun kardeşim dilerim Allah'tan bütün güzellikler seninle olsun |
Nice nice mutlu yılların olsun Gökhan :) |
dogum günün kutlu olsun abi nice yillara.. |
nice mutlu yıllara Gökhan abi:) |
nice yıllara nice yaşlara kardeşim inşallah sağlık ve mutluluk içinde istediğin her şey kendi gönlünce olur :)iyiki doğdun |
Mutlu yıllar Gökhancım... |
mutlu yıllaaarr ;) |
Abiiiiiiiii :D:D:D Yaşlandın iyi ce be bırak bu işleri :D Capkınlık felan artık sana göre değil :D yaş olmuş 19239596 artık otur evinde cıkma bir yerlere:D Abimmm Doğum günün kutlu olsun nice sağlıklı mutlu yıllara iyi ki tanımışım seni :) karaborsacı abim:D:D |
mutlu yıllarr ..dgm günün kutlu olsun |
iyiki doğdun gökhan abi nice mutlu senelere |
nice mutlu senelere müdürrr :D... |
Bir yıl daha bitti, ama sakın üzülme zaman çabuk geçiyor diye...:D Unutma ki herkes aynı şeyi yaşıyor.:D Bu yılın sonunda geriye baktığında umarım "harika bir yıldı" dersin.. Tüm dileklerinin gerçekleşmesi dileğimle.. Nice yıllara... :birthday: |
nice mutlu yıllar diliyorum gökhan... |
Doğum günün kutlu olsun Gökhan abi..:) |
Türkiye`de Saat: 01:17 . |