![]() |
Tuncay İT i yine havlamış arkadaşlar, dün akşamki İT dalaşında eziklerin tuncay adlı İT i eziklerin bulunduğu tribüne giderek "Cim - Bom'dan indi, Kartal'a bindi..." diye bağırarak ezikleri gaza getirmeye çalışmış. bende akşam tv den görmüştüm. ulan tuncay denen akıldan yaya İT haddini bil yoksa bu taraftar sana haddini çok iyi bildirir. akıllı adam BEŞİKTAŞ ımızın asil taraftarını karşısına almaz. akıllı ol ulaaaan. |
Evet Bende izledim dün akşam bandın üzerine cıkmış havlıyordu it Kuralar cekilecek yarın o zaman kim kime binecek görecek ibiş tuncay :) Profosyonel olamaz bu futbolcu tam bir soytari cahil vede terbiyesiz. |
kim ne derse desin tuncay harika bir oyuncu, inshallah onu parlak olur avrupada oynar, hareketleri ise ilgilendirmes beni Gayse macinda oldu bu olay. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Tuncay'ın yaptığı hangi takım için olursa olsun terbiyesizliktir... sahadaki futbolcu taraftar muhabbeti yapmamalı... hele bu tarz da |
bu adam sakaryada oynarken Beşiktaşımızın gündemine geldiği zaman inşallah olmaz demiştim,işte ne kadar haklı olduğum ortaya çıkarken boş yere konuşup da yavşağı daha fazla havalandırmayalım |
Alıntı:
kleb ne kadar iyi futbolcu olursa olsun yaptığı kabul edilemez |
tuncay zaten eziklerin en soytarısı.He b.k un altında o var.Eziklerin ezik futbolcusu tuncaya konya macında haddini bildiriyoruz arkadaslar.Tabi her zamanki gibi en süper espiri yöntemlerimizle... |
kadıköy de 2-2 berabere biten maç sırasında da " beşiktaş sen bizim ... " diye bağıran fener taraftarını, yaptığı kol hareketleriyle daha da galeyana getirmeye çalışıyordu. kendi taraftarına yaranmak için hiç utanmadan iki büyük camiaya küfür eden bu terbiyesizin, çok büyük bir potansiyele sahip olmasına rağmen edirne den öteye geçeceğini hiç sanmıyorum. |
fb liden baska ne beklenir ki...hic sasirmadim valla... |
Türkiye`de Saat: 22:03 . |