![]() |
Tuncay İT i yine havlamış arkadaşlar, dün akşamki İT dalaşında eziklerin tuncay adlı İT i eziklerin bulunduğu tribüne giderek "Cim - Bom'dan indi, Kartal'a bindi..." diye bağırarak ezikleri gaza getirmeye çalışmış. bende akşam tv den görmüştüm. ulan tuncay denen akıldan yaya İT haddini bil yoksa bu taraftar sana haddini çok iyi bildirir. akıllı adam BEŞİKTAŞ ımızın asil taraftarını karşısına almaz. akıllı ol ulaaaan. |
Evet Bende izledim dün akşam bandın üzerine cıkmış havlıyordu it Kuralar cekilecek yarın o zaman kim kime binecek görecek ibiş tuncay :) Profosyonel olamaz bu futbolcu tam bir soytari cahil vede terbiyesiz. |
kim ne derse desin tuncay harika bir oyuncu, inshallah onu parlak olur avrupada oynar, hareketleri ise ilgilendirmes beni Gayse macinda oldu bu olay. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Tuncay'ın yaptığı hangi takım için olursa olsun terbiyesizliktir... sahadaki futbolcu taraftar muhabbeti yapmamalı... hele bu tarz da |
bu adam sakaryada oynarken Beşiktaşımızın gündemine geldiği zaman inşallah olmaz demiştim,işte ne kadar haklı olduğum ortaya çıkarken boş yere konuşup da yavşağı daha fazla havalandırmayalım |
Alıntı:
kleb ne kadar iyi futbolcu olursa olsun yaptığı kabul edilemez |
tuncay zaten eziklerin en soytarısı.He b.k un altında o var.Eziklerin ezik futbolcusu tuncaya konya macında haddini bildiriyoruz arkadaslar.Tabi her zamanki gibi en süper espiri yöntemlerimizle... |
kadıköy de 2-2 berabere biten maç sırasında da " beşiktaş sen bizim ... " diye bağıran fener taraftarını, yaptığı kol hareketleriyle daha da galeyana getirmeye çalışıyordu. kendi taraftarına yaranmak için hiç utanmadan iki büyük camiaya küfür eden bu terbiyesizin, çok büyük bir potansiyele sahip olmasına rağmen edirne den öteye geçeceğini hiç sanmıyorum. |
fb liden baska ne beklenir ki...hic sasirmadim valla... |
tuncay inönüye geldiğin zaman kim kime biniyor çok iyi anlarsın karaktersiz seni... |
ja haklisiniz belki ama onemli olan benim demek istdigim tuncay super topcu hareket yanlis oke ama onu o kendiside biliyor, hatasinni kabul edecektir |
benim besiktaslilgim hic tartisilmas kocum benim, ben sadece tuncay iyi topcyu dedim, hareketini kiniyorum tamam ama kaliteli oyuncu, benim asil nefret ettigim , harektine bozuldugum kisi AYHAN AKMANDIR, turkiyede onun kadar .... olmas. |
ya bu tuncay İtinin ne ilk hareketi nede son hareketi olacak. bu kişiliksiz her zaman bu gibi hareketler içinde bulunacaktır. it işte nolcaaaak. |
gel yavru it gel inönüye gel... havlata havlata s.kecez seni orada... Gel yavru it gel..carsi da anani s.ker |
Tuncay bunu her zaman yapiyor ve yapacaktir´da. Kendini cok bisey zannediyor! Zannetmem pisman olsun. |
böyle hareketleri anca fenerliler yapar zaten.... |
arkadaslr forumda küfür yasak ondan bende böyle bi taktik buldum vadiden alıntıdır onunki bununki ******** allahsız |
biz işimize bakarız zamanı gelince kim kime binecek o zaman herkes görürü sabır ! |
Bravo Aferin Tuncay sanada bu yakışır.Kendine yakışan hareketleri sergilemeye devam ediyorsun.Ben zaten Tuncayı hiç sevmem. Nerden beri. 2-2 biten 100. yıl şampiyonluğundan sonraki ilk fenerbahçe derbi maçından.Hatırlayın o dalışı Cordoba'ya.Çift dalıp nasıl sakatlamaya girmişti.O yüzden pek şaşırmadım.Bizde bir söz vardır hepimiz biliriz.Dervişin fikri neyse zikri de odur diye.Nasıl bir adam olduğunu göstermişti bana.Şimdi sağlamasını yapmış oldu bu hareketiyle.Bravo Sana..(!) |
allah kupada feneri nasip etsin bize ozaman görsünler baba hindiyi |
insallah onlar düser... |
kleberson kardeş sözlerimi yanlış anlama bir an ben de cok sinirlendim.ama şu sözüne katılmamam mümkün değil ki ülkemizde top oynayan en iğrenç karakter ayhan akmandır cok haklısın... |
sevgili Karabey kardeşim eğer burada yazdıklarımız bazı arkadaşlara dokunuyorsa onlar özgürce kendilerini savunabilmeliler,her yorumdan sonra siz onları kollayacaksanız zaten taraflı bir forumdayım demektir,o kardeş senin takımdaşın da biz ölümüne beşiktaşlılar ne oluyoruz.Bu hareketinden dolayı çok kırgınım,madem siz böyle yönetiyorsunuz buyrun devam edin biz olmasak da olur...Yeter ki Beşiktaşımıza bir zarar gelmesin |
sinemis8686 sana tek bi diyecegim var, daha yeni geldin siteye, once bir bak hersey nasil olup bitiyor, oyle herkese hava atip birda kendini ispatlamayamissin. sana bak bir tavsiye, boyle devam etme, karabey ile problem yasanacaksa, ona PM mesaj at orda hallet, baktin olmadi bana pm at, ama boyle olmuyor kardesim, beni uzuyorusun bak, ben ozellikle sana hic savunma yapmadim, olay buyuyebilir diye, benim besiktasliligimi tartisacaksan sana bol sanslar, ama hangi fenerli bir besiktas sitesinde 400 tane msj atar?????. hadi bakalim, sira sende |
güvenilir bir kaynaktan aldığım habere göre tuncay appiah ile çok yakın ilişkiler içerisindeymiş.yani ben bunu sallamıyorum haberiniz olsun.ve maçlarda dahi bu ikiliye dikkat edin lütfen!!! |
top topu cekermis derler:D |
Alıntı:
|
burda tartışmaya gerek yok ortak bir sevdamız var o da Beşiktaş.Kalbinizi kırdıysam kusura bakmayın,hiçbir kartal diğeriyle kavga etmez hepinizi seviyorum |
evet evet karabey o anladığından.şimdi bayan arkadaşlara saygısızlık olmasın diye açıklama yapmıyorum ama dediklerimin doğru olma ihtimali çok yüksek!! |
Alıntı:
|
Alıntı:
tabiki alamayacaklar dostum sen gönlünü ferah tut!!! ama kura çekiminde bi ali cengiz yaptılar.ben buna inanıyorum.ve eziklerle bizi eşleştirmediler:( gerçi biz onlarla çok eşleştik şimdiye kadar ama:))))))) |
normal degil mi? fenerli iste :D |
acaba milli formaı giyip samiyen e veya inönü e nası cıkıcaksın ??? zaten inönü ye hiç gelme ********zz !!! |
onlar utanmazlar ki...adi üstünde IT/FB li |
abi ben baska bisey söylemek istiorum....bence baska takim taraftarlarininda bu foruma üye olmasinda bi sakinca yok tabiki besiktasimizin aleyhine kötü seyler söylememek süretiyle..güzelce dost gibi sohbet edelim isterim |
onlar güzelce sohbet etmezler ki....onlarin her lafinin arkasinda bisey yatar... |
kafaya takacak bisey yok ne mal olduklari ortada saten!!! |
tuncay salagının ne oldugu belli zaten,bi arkadas yazmıs İt diye aynen katılıyorum.sen top oynama İt,git sacini yaptır kuaforde,manikur yaptır pedikur yaptır İt,yalaka İt,ayakcı İt.. |
Alıntı:
doğru arkadaşım, adam tam bir süslü. ulan yakışıklı olsan içim gam yemiyecek çirkinin birisin hangi kuaföre gitsen fayda etmez. adam gibi çık topunu oyna amigoluk sanamı kaldı? gerçi o camiada adama rastlamakta zor yaa. amigosunu nerde bulcan. |
Türkiye`de Saat: 04:04 . |