![]() |
tuncay inönüye geldiğin zaman kim kime biniyor çok iyi anlarsın karaktersiz seni... |
ja haklisiniz belki ama onemli olan benim demek istdigim tuncay super topcu hareket yanlis oke ama onu o kendiside biliyor, hatasinni kabul edecektir |
benim besiktaslilgim hic tartisilmas kocum benim, ben sadece tuncay iyi topcyu dedim, hareketini kiniyorum tamam ama kaliteli oyuncu, benim asil nefret ettigim , harektine bozuldugum kisi AYHAN AKMANDIR, turkiyede onun kadar .... olmas. |
ya bu tuncay İtinin ne ilk hareketi nede son hareketi olacak. bu kişiliksiz her zaman bu gibi hareketler içinde bulunacaktır. it işte nolcaaaak. |
gel yavru it gel inönüye gel... havlata havlata s.kecez seni orada... Gel yavru it gel..carsi da anani s.ker |
Tuncay bunu her zaman yapiyor ve yapacaktir´da. Kendini cok bisey zannediyor! Zannetmem pisman olsun. |
böyle hareketleri anca fenerliler yapar zaten.... |
arkadaslr forumda küfür yasak ondan bende böyle bi taktik buldum vadiden alıntıdır onunki bununki ******** allahsız |
biz işimize bakarız zamanı gelince kim kime binecek o zaman herkes görürü sabır ! |
Bravo Aferin Tuncay sanada bu yakışır.Kendine yakışan hareketleri sergilemeye devam ediyorsun.Ben zaten Tuncayı hiç sevmem. Nerden beri. 2-2 biten 100. yıl şampiyonluğundan sonraki ilk fenerbahçe derbi maçından.Hatırlayın o dalışı Cordoba'ya.Çift dalıp nasıl sakatlamaya girmişti.O yüzden pek şaşırmadım.Bizde bir söz vardır hepimiz biliriz.Dervişin fikri neyse zikri de odur diye.Nasıl bir adam olduğunu göstermişti bana.Şimdi sağlamasını yapmış oldu bu hareketiyle.Bravo Sana..(!) |
Türkiye`de Saat: 08:31 . |