![]() |
allah kupada feneri nasip etsin bize ozaman görsünler baba hindiyi |
insallah onlar düser... |
kleberson kardeş sözlerimi yanlış anlama bir an ben de cok sinirlendim.ama şu sözüne katılmamam mümkün değil ki ülkemizde top oynayan en iğrenç karakter ayhan akmandır cok haklısın... |
sevgili Karabey kardeşim eğer burada yazdıklarımız bazı arkadaşlara dokunuyorsa onlar özgürce kendilerini savunabilmeliler,her yorumdan sonra siz onları kollayacaksanız zaten taraflı bir forumdayım demektir,o kardeş senin takımdaşın da biz ölümüne beşiktaşlılar ne oluyoruz.Bu hareketinden dolayı çok kırgınım,madem siz böyle yönetiyorsunuz buyrun devam edin biz olmasak da olur...Yeter ki Beşiktaşımıza bir zarar gelmesin |
sinemis8686 sana tek bi diyecegim var, daha yeni geldin siteye, once bir bak hersey nasil olup bitiyor, oyle herkese hava atip birda kendini ispatlamayamissin. sana bak bir tavsiye, boyle devam etme, karabey ile problem yasanacaksa, ona PM mesaj at orda hallet, baktin olmadi bana pm at, ama boyle olmuyor kardesim, beni uzuyorusun bak, ben ozellikle sana hic savunma yapmadim, olay buyuyebilir diye, benim besiktasliligimi tartisacaksan sana bol sanslar, ama hangi fenerli bir besiktas sitesinde 400 tane msj atar?????. hadi bakalim, sira sende |
güvenilir bir kaynaktan aldığım habere göre tuncay appiah ile çok yakın ilişkiler içerisindeymiş.yani ben bunu sallamıyorum haberiniz olsun.ve maçlarda dahi bu ikiliye dikkat edin lütfen!!! |
top topu cekermis derler:D |
Alıntı:
|
burda tartışmaya gerek yok ortak bir sevdamız var o da Beşiktaş.Kalbinizi kırdıysam kusura bakmayın,hiçbir kartal diğeriyle kavga etmez hepinizi seviyorum |
evet evet karabey o anladığından.şimdi bayan arkadaşlara saygısızlık olmasın diye açıklama yapmıyorum ama dediklerimin doğru olma ihtimali çok yüksek!! |
Türkiye`de Saat: 07:26 . |