![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
tabiki alamayacaklar dostum sen gönlünü ferah tut!!! ama kura çekiminde bi ali cengiz yaptılar.ben buna inanıyorum.ve eziklerle bizi eşleştirmediler:( gerçi biz onlarla çok eşleştik şimdiye kadar ama:))))))) |
normal degil mi? fenerli iste :D |
acaba milli formaı giyip samiyen e veya inönü e nası cıkıcaksın ??? zaten inönü ye hiç gelme ********zz !!! |
onlar utanmazlar ki...adi üstünde IT/FB li |
abi ben baska bisey söylemek istiorum....bence baska takim taraftarlarininda bu foruma üye olmasinda bi sakinca yok tabiki besiktasimizin aleyhine kötü seyler söylememek süretiyle..güzelce dost gibi sohbet edelim isterim |
onlar güzelce sohbet etmezler ki....onlarin her lafinin arkasinda bisey yatar... |
kafaya takacak bisey yok ne mal olduklari ortada saten!!! |
tuncay salagının ne oldugu belli zaten,bi arkadas yazmıs İt diye aynen katılıyorum.sen top oynama İt,git sacini yaptır kuaforde,manikur yaptır pedikur yaptır İt,yalaka İt,ayakcı İt.. |
Alıntı:
doğru arkadaşım, adam tam bir süslü. ulan yakışıklı olsan içim gam yemiyecek çirkinin birisin hangi kuaföre gitsen fayda etmez. adam gibi çık topunu oyna amigoluk sanamı kaldı? gerçi o camiada adama rastlamakta zor yaa. amigosunu nerde bulcan. |
Türkiye`de Saat: 08:04 . |