![]() |
Alıntı:
|
Merhaba, Konuşmalarda görüyorum yine seviyesiz sözler var lütfen daha dikkat edelim ve bu sözleri konusanlar yorumlarını editlesin.. Konu ile ilgili yoruma gelince bence Başkanımızın cehaleti devam ediyor Gese ve Febe yi bir birine düşürerek bundan nemalanmak yerine karşımıza düşman cekiyoruz. Tarihde büyük savaşlar strateji kurularak kazanılmıştır. Ancak Sayın Başkanımız hala sokak agzı yapiyor lütfen ve lütfen başkanım beşiktaşımızı gereksiz polemiklere sokmayınız. Saygılarımla. |
Alıntı:
sence hangileri? |
daha hala bunlarla anılıyo diyosun adam resmen bunlarla ilgileniyoz dedi nerenle dinledin sayın başkanını |
başkan yapma böle şeyler biz saten onların ezikliğinin farkındayıs sen işine bak herseyi gerekirs biz hallederiz biliyoruz ki basında esiklerin elinde ama bizzmde yüreğimiz var sen işine bak başkan onlara cvpları derbilerle saten verıoruz.... |
Alıntı:
|
Valla Arkadaşlar Başkanin Ne Dediğini Bazi Arkadaşlar Anlayamamişlar... Ama çok Yerinde Konuşmuş Ağzina Sağlik Başkanin... Gerçektende Başkanimiz Bu Işi öğrenmiş.... Harika Bir Sinir Bombasi.... çikarmaya çalişiyor Lar Ama Sen Bu Kadar Konuşupta Alamazsan Seni Böyle Rezi Ederler Işte Fb Yönetimi.. Bravo Başkanim...... Herzaman Yönetimi öövmem Ama Harika Bir Konuşma... çikarabilirlerse çikarsinlar Bakalim |
Alıntı:
ha böyle konuşacaksan eyvallah cevap vereyim ayrılıyorum konuşmasını yaparken söyledi dediğim gibi o bahsedilen futbolcuların çoğu basının uydurması onlara kalsa fener 1 kontenjanlık yerine 250 tane adam aldılar |
Alıntı:
sen demissin fb deki yabacilar daha kaliteli diye bende karsilastirma yaptim |
Alıntı:
|
Alıntı:
kardeş görünen köy alibeyköy hani :) |
sana ne deyimki ben daha yani basının uydurması ha hepiniz çok eziksiniz tanıdığım en akıllı ezik rambo daha ne denirki |
herkes kendi isine baksin kimin ne oldugunu cumle alem biliyor gereksiz polemiklere girmenin bir alemi yok |
Alıntı:
eziklikle alakalı bir problemin var galiba ağzından düşürmüyorsun bırak şu muhabbeti istersen artık "ezik sitesinin ismini yazamassın"de bu yazılanların %99 u yalanlandı takip etmediğin için bilmemen normaldir ama gazetede yazılanların hepsi doğrudur diye düşünecek kadar saf olamazsın heralde? |
ezik olanın siz olduğunuzu hatırlatmak isterim ayrıca ezikbahçe.zorg sitesinin neyini takip edeyim siz bizi takip edersiniz biz niye neyi takip edelim birde ben deyil ama tanıdığım bütün ezikler bu gazetelerde yazılanlarla çok mutlu oluyor... |
"Beni zorla istemediğim kulübe satamazsınız" diyerek Fenerbahçe'ye rest çeken Real Betis'in golcüsü Ricardo Oliveira'ya tam 1 milyon Euro'luk ceza kesildi...... adam 1 milyon euroluk cezayı göze almış yeterki beni eziklere vermeyin demiş tabi akıllı adammış valla kaynak:aktifhaber.com |
Alıntı:
Gecen sene hangi takim daha kaliteli diye sorarsan kesinlikle Fenerbahce derdim, ama bu sene en iyi kadro bizde acik ara bana gore. |
Alıntı:
ne konuda ezik mesela biraz aç bunu tartışalım o zaman |
Konu incelenmek üzere kilitlenmiştir. Hakareket edenler gecici uzaklaştirilacaktir. |
Konu Açılmıştır. Yorumlarınıza Seviyeli bir şekilde devam etmeniz dilegi ile. |
konunun kilitlencek bir durumu yokta arkadaş kendi forumunda sıkıldı herhalde ee transfer felanda olmayınca ne yapsın beşiktaşlılarla uğraşayım dedi galiba.burası senin yerin değil dostum insanları kışkırtma bence.kendi forumuna yaz.... |
Süleyman Eren’den Açıklama 23.08.2006 12:38 Yönetim Kurulu Üyemiz Sayın Süleyman Eren, Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi İlhan Ekşioğlu’nun bugün yazılı basında yer alan açıklamalarına yanıt verdi. Yönetim Kurulu Üyemiz Sayın Eren’in, Başkanımız Sayın Yıldırım Demirören’in “İstesek 2 saatte Roberto Carlos’u getirirdik” şeklindeki açıklamasına, bugünkü gazetelerde, “Carlos’u getirin parasını biz verelim. Ze Roberto ile görüşemediler bile... 1 ay bu konu ile kamuoyunu meşgul ettiler. Sahte menajerlerle Beşiktaş’ın parasını kaptırdılar. Beşiktaş’ı Avrupa’da kimse tanımıyor” diyen Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi İlhan Ekşioğlu’na yanıtıdır: “Sayın Başkanımız’ın ifadeleri asla Fenerbahçe’yi hedef almazken, İlhan Ekşioğlu’nun Beşiktaş’ı hedef alan bu açıklamaları gündeme gelme ve polemik yaratma çabasından başka bir şey değildir. Beşiktaş’ın istediği her futbolcuyu transfer edecek gücü olduğu ortadadır. Beşiktaş’ın Nobre, Delgado gibi yıldızlardan sonra Ricardinho’yu da transfer etmesi belli ki İlhan Ekşioğlu’nu çok üzmüş. Zira kendileri uzunca bir süre Roberto Carlos’un transferiyle kamuoyunu meşgul edip, bunu gerçekleştiremediler. Aynı şekilde aylarca dünyanın en ünlü teknik direktörlerini getireceklerinden söz edip, Zico ile anlaştılar. “Carlos’u getirin parasını biz verelim” sözleri Fenerbahçe’nin bir yöneticisine yakışmayacak ifadelerdir. Bu açıklamayı yapana, “Madem getirecek paranız vardı niye getiremediniz? Paranız var da lobiniz yoksa biz size yardımcı olalım” deriz. Kamuoyunu meşgul etme konusunda Kulübümüz’e yönelik suçlamalarda bulunan İlhan Ekşioğlu da çok iyi biliyor ki, bu konuda kimse Fenerbahçe ile yarışamaz. Hatırlanacağı gibi bütün yaz boyunca Fenerbahçe Başkanı Sayın Aziz Yıldırım, “geliyorum, gidiyorum” diyerek kamuoyunu yeteri kadar meşgul etti. Öte yandan Beşiktaş’ın sahte menajerlere para kaptırdığını iddia eden Ekşioğlu, bunu ispatlamak zorundadır. Aksi halde kendisi bu sözlerinden dolayı müfteridir. Sayın Ekşioğlu’nun Avrupalılar’ın Beşiktaş’ı tanımadığını iddia eden sözleri ise bazı gerçeklerden habersiz olduğunu da gösteriyor. Dünya futbolunun en saygın kurumlarından IFFHS istatistiklerinde, Beşiktaş’ın Fenerbahçe ve Galatasaray’ın çok önünde yer aldığını kendisine hatırlatmak isterim. Bu sıralama Beşiktaş’ı tanımayan Avrupa’nın Fenerbahçe’yi ne kadar tanıdığını da göstermektedir! Kamuoyunun bilgilerine saygılarımla sunarım.” Süleyman Eren BEŞİKTAŞ Yönetim Kurulu Üyesi |
vallahi harika açıklamalar.çok güzel cevaplar var helal olsun |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
çok GÜzel Cevaplar VermİŞ Helal Olsun Ezİkler Kahrolsun |
paraları var madem lobi yardımı yapalım açıklaması müthişti kudurmuştur ilhan ekşioğlu... |
ya asıl onlar kaç gun milleti mesgul etti onların yuzunden adam akıllı gazete okuyamadık yok bu geldi fln alayı yalan yok bilmem ne başkana beni al dedi fln ... |
bence ezıklerın iş guzarlıgı başkan isim vermedıkı sazangıbı atladı evıkler |
demirören e güveniyom O ISTESEYDI GETIRIRDI |
bende demirörene güveniyorum isteseydi getirirdi.ezikler getiremedi ya taş atmaya başladı lavuklar |
bunlar hep böyle yaw bi iş beceremezler herşeyi paranın yaptığını sanırlar iş olmayıncada düşünür dururlar neden olmadı diye onlar ancak kişiliksiz ancak parayla satın alınabilecek oyuncular alırlar anelka ve tümer gibi eee roberto öyle değil tabi mesela rico adam internetten izlemiş bizim ne olduğumuzu görünce gelmiş hemen :) türkiye kupasını kaybedince aziz bey damuma gitmiş iki liste göstermiş bak demiş bu beşiktaşlı oyuncular buda fenerli nasıl oluyorda kupayı onlar alıyor diye dedimya para sanıyorlar herşeyi oysa ruhları yok bunların daha kırk fırın ekmek yemeleri lazım yav bunlar nezaman laf atsalar bize cevap acı oluyor hehe hala akıllanmadılar.bu sene bunlar dağılacak arkadaşlar ben size söyliyeyim. |
Alıntı:
|
aziz herzaman oyle ne zaman besiktasa ve gs ye yenilseler bir sey ortaya atoyor sazan medyada uzerine atliyor kazanan takimlarin ismi yerine aziz konusuluyor gerci bu defa demiroren baslatti ama her kes kendi isine baksin |
Alıntı:
Bu cümlelerin altına imzamı atarIM süper açıklma ilk defa beşiktaşın iyi yönetildiğini bu sene hisediyorum HELAL SİZE YÖNETİM!!! |
başkan, demeçlerinde biraz daha dikkatli olmalı artık, sen transferlerini yapmışsın, herkes mutlu, bu takımın birkaç hafta sonra daha iyi olacağı aşikar, bu yorumlara ne gerek var, hep medya önüne bu şekilde saçmalıklarla çıkmaktan kaybediyoruz, biraz geri planda duralım, başarılar geldikçe zaten ön plana çıkarız... |
Fener'e Gelmeyen Oliveira'ya Ceza23.08.2006 12:30"Beni zorla istemediğim kulübe satamazsınız" diyerek Fenerbahçe'ye rest çeken Real Betis'in golcüsü Ricardo Oliveira'ya tam 1 milyon Euro'luk ceza kesildi...http://www.aktifhaber.com/images/new...dooliveira.jpg Brezilya’dan İspanya’ya 9 gün geç dönen Real Betis’in golcüsü Ricardo Oliveira’ya 1 milyon Euro’luk fatura kesildi . Kulübün eski başkanı ve en büyük hisse sahibi Manuel Ruiz de Opera, “Yaptığımız sözleşmede Brezilya’dan geç dönmesi halinde 1 milyon Euro öder yazıyordu. Bu maddeyi işleme koyduk'' diye konuştu. Gazetecilerin Oliviera’nın dün neden idmana çıkmadığını sorması üzerine de Lopera, “Sanırım kendisi cezanın şokunu üzerinden atlatmak için bizden birkaç gün izin istedi'' yorumunu yaptı. Lopera’nın bu büyük cezayı, Brezilyalı golcüyü, her konuda anlaşmaya vardığı Fenerbahçe’ye gitme konusunda ikna etmek için kestiği iddia edildi. İspanyol ekibiyle anlaşan Sarı-Lacivertli yöneticiler, Oliveira’yı ikna etmekte zorluk çekmişti. Helguera iddiası Bir gün geçmiyor ki, Fenerbahçe’nin bir yıldız oyuncuyla ismi alınmasın. Son olarak Uruguaylı Diego Lugano’ya imza attıran Sar -Lacivertli takımın Real Madrid’in yıldız oyuncusu Ivan Helguera’ya transfer teklifinde bulunduğu ileri sürüldü. Fenerbahçeli yöneticilerin, dünyaca ünlü İspanyol oyuncuya yıllık 3.5 milyon Euro önerdiği ancak deneyimli futbolcunun bu teklifi geri çevirdiği kaydedildi. İspanyol takımının teknik direktörü Fabio Capello, bu oyuncuyu gelecek sezonun kadrosunda düşünmüyor. siz önce olivierayı getirin ondan sonra konuşun |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 01:47 . |