![]() |
Beşiktaş - Fenerbahçe arasında Roberto Carlos kavgası ! 21:20 22 Ağustos 2006 / Salı Beşiktaş - Fenerbahçe arasında Roberto Carlos kavgası Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören'in, Fenerbahçe Kulübü'nün transferi için uzun süre çaba sarf ettiği Real Madrid'in Brezilyalı yıldızı Roberto Carlos için söylediği, ''İstesek Roberto Carlos'u 2 günde getirirdik'' sözleri, iki kulübü karşı karşıya getirdi. Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı ve Tesislerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi İlhan Ekşioğlu, sarı-lacivertli kulübün resmi internet sitesinde yayınlanan açıklamasında, ''Beşiktaş, kamuoyunu iki aya yakın bir süredir Ze Roberto transferiyle meşgul etti. Açıkçası yanlış menajerlerle konuşup, parasını kaptıran bir yönetimin böyle bir açıklama yapmasının gülünç olduğunu düşünüyorum'' dedi. ''Roberto Carlos'u iki saatte değil, iki günde Türkiye'ye getirsinler, parasını biz verelim ve Beşiktaş'a hediye edelim'' ifadelerini kullanan Ekşioğlu, ''Roberto Carlos'un maliyeti 18 milyon Euro. İki saatte Türkiye'ye gelebilecek bir futbolcu olmamakla birlikte Beşiktaş'a gelmesi de mümkün değil'' diye konuştu. Beşiktaş Kulübü'ne yönelik sert sözlerine, ''Fenerbahçe olarak hedeflerimiz var ve bu hedeflerden bizi hiç kimse döndüremez. Beşiktaş'ın bu tutumunu, güç dengelerinde ezilmişliğin verdiği psikolojiye bağlıyoruz'' diyerek devam eden Ekşioğlu, şunları söyledi: ''Güç dengelerindeki boşluk lafla değil, icraat ile kapanabilir. Beşiktaş'ın Ze Roberto transferindeki, daha doğrusu yapılmaya çalışan transferdeki fiyaskolarını bildiğimiz halde kamuoyuna yansıtmadık. Mahmut Uslu Brezilya'daydı. Kendisiyle oturdu, konuştu. Ze Roberto Beşiktaş'tan bihaber. Onun başka kanallarla, başka takımlarla ilişkilerini biliyorduk, ama medyaya yansıtmadık. Biz sürtüşmeden yana değiliz. Bu cömertliği rakiplerimizden de bekliyoruz. Lütfen kimse ortamı germeye kalkmasın.'' www.milliyet.com.tr http://www.milliyet.com.tr/2006/08/22/son/sonspo52.asp |
başkanın bu lafı yine olmadı. demeçlerinde biraz daha dikatli olursa kimseyi karşısına almaz. |
baskan resmen gövde gösterisi yapıo baska bişi diil ama suanda hiç yerii diil bunun biraz daha dikkat diorum... |
Geriye Bi Baksinlar HAYATLARINDA AVRUPADA BASARILI ISIM YAPMIS BI OYUNCU ALMISLAR MI ONCE EN AZINDAN BIZ DEN KACAN FUTBOLCUMUZ YOK VE YINE EN AZINDAN NE IDMANA CIKAN NE DE MACLARDA OYNAYAN YENILME KORKUSUNDAN 1 MACTA BEL BAGLANILAN:D IZIN VERILSE ARKASINA BILE BAKMADIN INGILTERE YE KACACAK 1 OYUN CUMUZ YOK ALLAHTAN (an EL ka):D SANIRIM BUYUK KULUP FARKI BOYLE OLUYOO.... |
yaw adam resmen bizi aşşağlamıs biri buna dur desin 18 milyon euro ve bjk gibi bi kulube gelmez demiş gelirse hediye edelim demiş yaa |
O Kadar Paraniz Varsa Siz Alsaydiniz Bize Verceginize |
helal olsun sana Baskan :D ezikler kudurmus, 100 yillarinda capellolar carloslar crespolar getireceklerdi adi duyulmamis luganoya kaldilar.. |
demirören durduk yere gerginlik çıkarıyor bunu anlayabilmiş değilim.yani sen transferini yapmışsın ne güzel.bu en iyi göndermedir.zaten ricardinho transferinden diğerlerinin ne kadar rahatsız olduğunu biliyorum. |
İşte tecrübesiz bir başkan,talihsiz bir açıklama daha.Sen çok iyi bir transfer yapmışsın bırak laf atma millete,sataşaca olan laf atacak olan olursa onlar olsun ki cevabını verirsin.İnşallah böyle açıklamalar yapmaz bidaha... |
eksi mi neyse kim olyuor da bize hesap soriyor.. ona mi kalmis.. azize nerde o konusun bari...ezikler eksi yönetisi ne olcak... |
bilmiyorum ama sanırım eizkler bu sefer haklı gibi carlos 2 saate tr ye getirilecek futbolcu değil...ze yi alamadık ama zee ayarında hatta bence çok çok daha iyi richardinho yu getirdik..ezik bahçeli yönetici demiş ki ''güç dengelerinde ezilmişliğin verdiği psikolojiye bağlıyoruz'' diye ama bi baksınlar 100. yılları hani crespo geliyordu ibrahimoviç geliyordu roberto carlos geliyordu nerdeler..??? biz en azından delgado ve richardinho gibi yıldızları takıma aldık... |
Yine abuk subuk işlerle uğraşıyoruz.Şu fenerle uğraşmak kadar bize zarar veren bir şey yok. |
crespo fenere gelmeyi kabul etsin parayı ben vercem:D :D ama artık çok geç inter aldı. |
pis kolpa ezikler hani crespo,r.carlos,campbell mallar kendine bak ilhanmısın nesin |
ilhan ekşioğlunun da eziğinin de ta.......Biz işimize bakalım... |
febe nin alamadıklarıyla bi kadro kurulsa dünyanın en iyisi olur :D:D |
ya ben bu febeli yöneticileri cok sewıom yaaa adamlarn demecleri beni hep güldürmüştür allah ıyılgını wersın senin yaaa gecen bide cıkmıslar dıyolarki carlosta kim biz onla hiç ilgilenmedik ki diolar ne adamlar yaa |
bıktık artık başkanın şu sapma sapan demeçlerinden. tam başkan gözümüze girmişti. yine eksi puan aldı. ya yapmışsın transferini. otur maçta arkana yak puronu keyifle maç izle ağır ol biraz. dün barce başkanı sahaya en son çıktı.ve alkış tufanı koptu. budur kendini ağırdan sat biraz. başkan ol. |
Ne gerek var ya bu konusmalara!! DAha gormek istemıyorum böle atismalari... |
ben olsam alırım carlosu görür ezik oglu ezikler sen kimsin ulan ezik senin ta-aaa arada fark varmıs e ne oldu ricardinho formasını gönderelimde yüzüncü yıl kapagı yapın ezik herifler |
baskan gene gundemı alt ust ettı ama dedıyse bence alırdı |
ezikleri gene karıştırmış başkan helal olsun..hehe.. yaw sen bize hediye edeceğine kendine al salak..işte ezilmişliğin,ricardinhoyu hazmedememenin ifadesidir bu..ezikler..reziller.. |
bunların alıcaz diye milleti kandırmasını medyadaki güçlerini lehine kullanmasına başkanın bi kapağıdır bu ha yalışdır doğrudur o tartışılır ama başkan gönlümden geçenleri söylemiş ve tıpayı oturtmuştur......... |
baskanın yaptığı çok doğru değil, ama her ne olursa olsun Beşiktaş baskanına cevap vermek, aklınca dalga geçmeye çalışmak,hediye edelim demek, ezik fenerin ezik yöneticisinin işi değil, kendi işlerine baksınlar, öyle ortaya büyük isimler atıp basını mesgul etmekle olmaz bu işler, nerde carlos,nerde crespo, nerde capello, nerde ibrahimovic, corinthias tan roger i alacaklarmıs:) alem insan bu fenerliler yaa:) |
başkanın yaptığı şu an[kelıme editlenmıstır]arapçası başka bi şey değil.Ricardinhoyu aldıya hava atıyor aklı sıra |
baskanın yaptıgı yanlıs tamam suan turkıyenın en ıyı transferlerını yaptık ama bırakalımda bız kendı spor yazarlarımızla kendı medyamızla kendı taraftarlarımızla hava atalım baskanımıza yakısmadı |
Bir röportajda geyiğine söylenmiş bir lafı basının abartmasıyla ne hale getirdiler! Neyse, sonuçta Ricardinho'yu alan takım Roberto'yu da alır Eduardo'yu da :D, şuan Türkiye'nin Avrupa'da en başarılı takımı olarak Beşiktaş görünüyor mu? Büyüklük budur işte, sadece Edirne'den Ardahan'a kadar diildir büyüklük! Domestic ve ezik büyük fener:) |
O kadar uğraştı alamadı şimdi hediye etmek mi kaldı bak sen şu eziğe... |
Başkan Roberto Carlos üzerinde niye bu kadar durmuş ki......Bunda bir iş mi var acaba...????Bu arada bize şöyle süper bir sol-bel gelse fena olmaz.......:D |
Alıntı:
|
...Robero Carlos ...Sol Campell ...Diego Tristan ...Hernan Crespo ...Capello Hangisi şu anda Fenerbahçede? |
Alıntı:
türkiye de transferleri basın yapıyor bir tane kontenjanı olan fenerbahçe bu adamları alacağım diye bir açıklama yapmadı ayrıca kim ne derse desin en kaliteli yabancılarda şu an kadrosunda . |
Alıntı:
hoşgeldin fenevli dost :) |
Alıntı:
|
canınızın istediği gibi yazmadığım içinmi öyle oldu ama gerçek bu aksi bir düşünceniz varsa buyurun tartışalım. |
lan o azize denen yavşak demedimi o istifa ettiği konuşmasında fenev artık morianteslerle campell larla ilgileniyo diye ezik oğlu ezik |
Alıntı:
|
herkes gorusunu soylemekte ozgur ama kaliteye gelince hangileri kaliteli acaba Ricardinho-Alex runje-lugano mert-mehmet bobo-luciano Delgado-appiah kleberson-anelka (oynadiklar bolgeler ayni olmayabilir bu sadece karsilastirma) http://www.karakartal.com/i/glr/0608224445/im2668.jpg |
bu arada nedir bu menejerler para kaptirma konusu ve mahmut uslu konusmus ze robertoyla hani bir haber cikmisti transfer fener yuzunden fiyat yukseldi diye demekki bir seyler vardi bu iste bundan boyle besiktas eziklerin her transferinde fiyat yukseltmeli madem oyle tabi haber dogruysa |
Alıntı:
eziklere bir şey yapsalar yapılanların flamacısı sen olurdun heralde derdim ama ben kötü konuşmak istemiyorum rahatsız olduysanızda muhabbeti keselim farketmez karşı bir fikir olmadan körler sağırlar birbirini ağırlar ayrıca fnev değil fener bir insanın allah vergisi kusuruyla dalga geçmek adam olana yakışmaz. |
Türkiye`de Saat: 23:31 . |