![]() |
ya arkadaşlar kleberson gelmezdi geldi richardo gelmezdi geldi ailton gol kralıydı geldi hagi gelmezdi geldi daha cok yıldız geldi turkiyeye ne kadar kötü de oynasa trabzonada marcelinho geldi |
Alıntı:
|
Alıntı:
Bunlar dunya yildizi mi? Bunlar Avrupa'da buyuk kuluplerde oynar mi? Ben cevabini vereyim: hayir..... Cesitli nedenlerden dolayi(yas, tavir, sakatlik) orada basarili olamadilar ve anca bir alabildik, yoksa dunya yildizinin isi yok Turkiye'de.. |
Alıntı:
Kleberson ManUtd'da 2 sene hic futbol oynamadi ondan, orada basarili olsa ve ilk 11'e girebilse alabilir miydik? |
inşaallah iyi soyluyosun hoş solyluyosun kardeş de kaynak fotospor diyosun yaa..Ben o gazetenin haberlerınıe inanmıyorum pek ama inşaallah dogrudur... |
Ulan şeytan diyor al şu nuri denen lavuğu Ricardinho'nun çantasını taşısın , ama olmaz çünki cinconlu... |
Ben kaynak fotospor olduğu için kesinlikle bu habere inanmıyorum.Nitekim fotospor denen rezil gazete yakın zamanda Didier Drogba'nında geleceğini yazmıştı.Bu herifler canları sıkıldıkça kıçlarından haber uyduruyor.Ayrıca bilmeyenler için söyleyeyim bu çocuk Glatasaray taraftarı yani bize gelirse para için gelecek.Zaten bizim takımda forma aşkı yerine yalnızca para için oynayan yeterince Fenerli ve Galatasaraylı var. |
Alıntı:
Nerden duydun GS'li oldugunu? |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
nuri mi beyler avrupada daha iyi gelişir istemem nuri falan klebersonu mu kesıcek delgado yumu bırakın saçma sapn haberleri |
alınamaz die bişey yok da. o kadr klüp varken nie türkiyeyi tercih etsin ki |
Alıntı:
|
kaynaga bak habere gul :D |
yalan haber |
yuh yaw fotospor alem adamsın :) |
bu habere hiiiiç inanasım gelmedi. |
Arkadaşlar bu haber balon haber çok belli.Zaten kaynak Fotospor daha ne diyeyim.Boşuna tartışmaya bile gerek yok.Gelse belki iyi olur ama biz daha gerçekçi haberlerle kafa yoralım derim... |
kolpa haber.hemde abartmaya gerek yok rico yu,kleberson,delgadoyu almışız bu 18 yaşındaki veletimi alamıcaz |
fotospora inanmam ! |
yalan haber |
ibrahim tatlısesin bi şarkısı var yalannnnnnn yalannnnnnnnnnnnn yalannnnnnn haa tam bunluk |
Alıntı:
nuri şahin bence olumsuz............. |
Alıntı:
Nuri Şahin Rıza Çalımbay'ın isteği üzerine Dortmund'dan 850 bin euro karşılığında alınması konusunda anlaşılmıştır.Ancak Çalımbay'ın "Ben Nuri'yi altyapı için transfer etmek istiyorum.Henüz benim kadromda oynayacak düzeyede değil demesi üzerine Nuri yaşının 16 olduğunu belirtip"Ben şu an zaten Dortmund'un A takımındayım.Daha 16 yaşında Dortmund'un A Takımını bırakıp Beşiktaş'ın altyapısına gelmeyi göze alamam.Bu benim için çok büyük macera olur diyerek teklifi geri çevirmiştir.Yani Nuri transferi Rıza Çalımbay'ın inadı yüzünden gerçekleşememiştir.Bu noktadan sonra Nuri'nin Türkiye'ye gelmesi söz konusu değil.Haberin Fotospor olması da bu haberin yalan olduğunun kanıtıdır.Kilitlenmesi gerek bu konunun. |
Evet bu haber dogru, hatta o Dunya Kupasindan evveldi, yani Nuri daha tam parlamamisti. Zaten Riza'nin zihniyetini cok net ortaya koyuyor bu olay, dogru tercihi yapmis Nuri. |
Eğer durum böyleyse... Rıza ya bak yaw... Hayret bişi...Delgado transferine de engel olmuştu. Delgado transferinde 1 yıllık gecikme birkaç milyon euro ya patladı. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
O zaman bunlari dunya yildizi diye nitelendirip Avrupa'da seni tasinasini beklemeyeceksin, cunku imkansizdir... |
foto spor beşiktas 3 konya 1 dediginde bile durucan..inanmam bunlara bu adamlar basın değil |
harbiden bu spor gazeteleri ve basın çok yalancı, kesinlikle güvenmem bu medyaya... nooolcak "boyalı basın " işte :) |
İnş. Gelir yaa |
Nurİ Şahİn İÇİn Çok Para İsterler. Bİz Elİmİzdekİ Futbolcularin DeĞerİnİ Bİlelİm.. Mİnİk Takimdakİ Muhammet Vardi Ne Oldu Bu ÇocuĞa HİÇ Ses Seda Yok... Bİr Ara Barselonaya Gİttİİ Falan Dedİler. Bİlen Varmi? |
Alıntı:
|
inşallah doğru bir haberdir |
Alıntı:
|
Alıntı:
Bir Turk takimi Avrupa'da basarili olmak istiyorsa ilk olarak takimin sistemini oturtacak ve takim halinde oynayacak. Cunku Turkiye liginde yildizlarinla maclari cevirebilirsin ve sampiyon olabilirsin, ama Avrupa'da bu yildizlar is yapmaz, hersey sisteme ve mucadeleye bakar. Gidin FB'nin son 2 sampiyonlar ligi performansini ve bizim luce donemindeki performansi karsilastirin, FB'nin kadrosunun daha iyi olmasina ragmen niye biz cok daha basariliydik? |
Alıntı:
|
Alıntı:
Genc mi? Zago, Giunti, Tayfur, Ronaldo, Cordoba, Sergen, Kaan Dobra, Deli, hepsi 30'un ustunde, neresi genc? |
Türkiye`de Saat: 07:57 . |