![]() |
Nuri sahin yeni sezonda kartalda besiktas 2.başkanı murat aksudan şok gizli görüşme. murat aksu Nuri sahin ve ailesi ile yaptığı gizli görüşme neticesinde futbolcunun önümüzdeki sezondan itibaren beşiktas forması giyeceğinin sözünü aldığını söyledi. kaynak: fotospor 24.08.2006 |
yavaaaşşşşşşşşşşşşşşşş fotosporsa uzak duralımmmmm kilit ? |
niye olmasın..çok da güzel olur bence..takımı artık hafife almayın arkadaşlar..kleberson..delgado..ricardinho..türkiy enin en iyi kadrosuna sahip takımız.. |
heeeeeeeeh işte bu olmadı nuri heee Allah Allah |
ya tabi insan çok heycanlanıyo çok istiyo ama bana çok atmaca geldi ha niye olmasın parasını verdimi paşa paşa verirler orası ayrı mesele |
Hadİ Bakalim Hayirlisi. |
bana kalırsa hiç de öyle büyütülecek bir futbolcu değil hiçbir şey değişmez beşiktaşa gelse bile |
hayırlı olsun beşıktaşımıza |
Nerede oynayacak?....gelmesinin bir anlamı yok |
bana görede o kadar büyültecek bir futbolcu değil alınmaması diye bişey yok çünkü o kadar büyük bir futbolcu değil istersek alırız |
Neresi buyutulmeyecek? Su anda dunyanin en yetenekli 10 oyuncularindan biri, daha henuz 17 yasinda, bu adami Manchester, Chelsea gibi kulupler istedi, bu adam hayatta bize gelmez, alamayiz! |
fotospor gazetesinin her yazdıgı dogru olsaydı fener trezeguet i,ibrahimoviç i,r.carlos u,emersonu,cannavaroyu..... yani real madrid in kadrosunu geçerdi fotospor u canım sıkıldıgında gülmek için alıyorum bu nuri şahin transfer i de çok zor degil istesek alırız ama biz de yedek kalır. |
Alıntı:
1 Nuri Sahin'in bonservis bedeli kac para biliyor musun? 2 Bu oyuncunun kac macini izledin? Cevap alabilirsem sevinirim. |
olabilecek en iyi yerli tansfer olur aslında ama bence de çok zor |
kaynakkkkk kıyakkk:D:D kaynağa bakkk huahua:D:D:Dyalan haberin önde geleniiiiiiiii.... |
arkadaşlar bu fotospor allah birdir dese onda bile düşünmek lazım inanmayın |
Alıntı:
|
beni güldürdünüz ya, allah da sizi güldürsün, nuri ha....:D |
uff gelse birkac sene sonra 10 katina satariz |
Fotosporun haberlerini kaale alıp da foruma eklemeyelim çok hayalci bir gazete okumaya değmez... |
Bence de çok üstün bir yetenek değil şaşılacak bir durum da yok ortada..Gelebirlir...Beşiktaş büyük isimleir kadrosuna katmaya devam ettikçe avrupada çok büyük isim yapacaktır...Ama tek korkum maddi konuda GS gibi olmamız dikkat etmemiz lazım..Paramızı dikkatli kullanmamız lazım..Son olarak nuri avrupada kalır gibime geliyor... |
evet bencede okadar büyük Futbolcu degil ona bakarsan Ricardinho ondan 10 kati. Ama alinirsa ii olur ;) |
inanmıom adam dünya devlerıyle aynı sahnede oynarken trye gelip karıyerıne '','' koymak istemez.....hatta ''.''da koymuş olur... |
Alıntı:
|
gelmeeeeezzzzzzzzz.... |
eziklere de trasfer edecek tek bişey kaldı o da 70lik rakı muahahahahah :D |
nuri gelmezde halil atıntop iyi olur |
Alıntı:
Hangi buyuk isimler? Kleberson, Carew, Ailton, Ricardinho gibi isimler Nuri Sahin'le kiyaslanamaz, su an Nuri Sahin'i almak digerlerinden 10 kat daha zordur... |
saçma sapan bir haber,fotospor işte güldürmek için yapıyorlar.klübün % 25 ini falanda satalım nuriyi alırız artık.Töbe töbe.. |
Nuri türkiyeye gelmez 1.... Fotospor kolpa haber yapar 2... |
bence de fazla abarttılar bu adamı. ilerisini bilmem ama şuan için düzayak bi futbolcu. hem kaynak çok komik: FOTOSPOR... hehehe |
bence hayal ürünü bi haber, eğer gerçekse hakikaten tam bir bomba transfer olur |
kaynak fotosporsa yorum yok :D:D:D |
ben bu haberı 1 sene oncede duydum. hersene bası bole haberler oluyooo normal karsılasıyoruz artık hatta gecen sene mukavele falan kazetelere cıkmıstıııı |
bencede fotospor olunca yorum yapmaya gerek duymuyorum |
fotospor...:D keşke fotospor keşke! |
Alıntı:
|
İçinde fotospor geçen yazıların otomatik olarak silinmesini sağlayacak bir script yazılmasını talep ediyorum. :D:D Bu arada o kadar da zor bir transfer değil.Alınabilir.Olay gerçekte olabilir ilerde ama bu haberin bir şey bilinerek yapıldığına inanmıyorum.Tutarsa biz söylemiştik diyecekler. |
Alıntı:
Ricardinho 30 yasina geldi ve Avrupada hicbir yerde basarili olamadi ondan. Nuri Sahin ise henuz 18 yasinda ve dunya devleri pesinden kosuyor, birincisi bonservisini almaya gucumuz yetmez, ki bu ayip degildir, ikincisi ise Nuri Sahin'in beyninde 2 gram akil varsa Turkiye'ye Milli maclar disinda adim atmaz. Besiktas'in en onemli ozelligi mutevaziligi ve haddini bilmesidir, Nuri gibi oyunculari kucumsersek ve Besiktas'i oldugundan buyuk gosterirsek FB'ye doneriz, ki bu en buyuk kotulul olur bizim icin. |
Alıntı:
Belki 10-12 sene sonra gelir ve bizde oynar... |
Türkiye`de Saat: 05:16 . |