![]() |
fotospora inanmam ! |
yalan haber |
ibrahim tatlısesin bi şarkısı var yalannnnnnn yalannnnnnnnnnnnn yalannnnnnn haa tam bunluk |
Alıntı:
nuri şahin bence olumsuz............. |
Alıntı:
Nuri Şahin Rıza Çalımbay'ın isteği üzerine Dortmund'dan 850 bin euro karşılığında alınması konusunda anlaşılmıştır.Ancak Çalımbay'ın "Ben Nuri'yi altyapı için transfer etmek istiyorum.Henüz benim kadromda oynayacak düzeyede değil demesi üzerine Nuri yaşının 16 olduğunu belirtip"Ben şu an zaten Dortmund'un A takımındayım.Daha 16 yaşında Dortmund'un A Takımını bırakıp Beşiktaş'ın altyapısına gelmeyi göze alamam.Bu benim için çok büyük macera olur diyerek teklifi geri çevirmiştir.Yani Nuri transferi Rıza Çalımbay'ın inadı yüzünden gerçekleşememiştir.Bu noktadan sonra Nuri'nin Türkiye'ye gelmesi söz konusu değil.Haberin Fotospor olması da bu haberin yalan olduğunun kanıtıdır.Kilitlenmesi gerek bu konunun. |
Evet bu haber dogru, hatta o Dunya Kupasindan evveldi, yani Nuri daha tam parlamamisti. Zaten Riza'nin zihniyetini cok net ortaya koyuyor bu olay, dogru tercihi yapmis Nuri. |
Eğer durum böyleyse... Rıza ya bak yaw... Hayret bişi...Delgado transferine de engel olmuştu. Delgado transferinde 1 yıllık gecikme birkaç milyon euro ya patladı. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
O zaman bunlari dunya yildizi diye nitelendirip Avrupa'da seni tasinasini beklemeyeceksin, cunku imkansizdir... |
Türkiye`de Saat: 23:37 . |