![]() |
Arkadaşlar sizce 6. yabancımız "stoper" mi yoksa "önlibero" mu olmalı? Niçin? Ricardinho'nun gelişiyle rakiplere korku salan Beşiktaş'ta 6. yabancı için geri sayım başladı. Teknik direktör Tigana, "Bir hakkımız daha var. Şartlarımıza uygun birini bulursak alabiliriz. Kadrom geniş olmalı" dedi. Arkadaşlar, sizce 6. yabancımız "stoper" mi yoksa "önlibero" mu olmalı? Niçin? Nedenleriyle belirtiniz. Not: Benim şahsi fikrim, defansa popescu tarzında bir defans oyuncusu alınıp, Koray'ın da önliberoda oynatılmasından yana. |
Kesinlikle bir Stopper. Nedenmi? Zaten 3 tane on liberomuz var. Bunlar KLEBERSON, FAHRI ve KORAY. Aldikmi bir stopper bu oynar korayin yerine. Korayda orta sahaya cekilebilir. Stopper alacaksak, bence Gokhan Zan gibi Guclu ve Uzun olmasi lazim |
Bencede stoper olsun, cunku ön liberoya ihtiyacimiz yok die dusunuyorum. söyle Duvar gibi stoperimiz olursa cok super olur! |
luciano geliyor diyolar |
Elimizde Koray gibi bir adam olduğu için ikiside olur.Defansa adam gelirse Koray ön liberoya kayar.Ama ben bu alışmaya başlayan defans tandeminin bozulmamasından yanayım.O yüzden ilk tercihim ön libero olur.Ama stoper de oynayabilecek bir ön libero olursa tadından yenmez. |
toprak sana katılıyorumm ama bence sol backe de bir adam düşünülebilir... |
Alıntı:
|
bence saglam bi stoper alınmalı ve koray kle nin yanına cekilmeli sistemde 4-2-3-1 olmalı i.toroman-yabancı-g.zan-deli kle-koray burak-delgado-rico ilerde nobre mükemmel olur |
Tigananın toraman'ı stoper oynatmayacağı kesin gibi artık.Koray ile olmaz o iş ne olursa olsun.Topu oyuna çok iyi sokan ve defansif özellikleri kuvvetle bir stoper isterim,eğer cacapa gibi bir adam alabilirsek harika olur.Ama önliberoyada ciğeri diğerlerinin 3 katı olan,mücadeleci,savaşçı bir adam alınırsada oda olur.En azından klebersonu baya kazanırız.Bekleyelim görelim,çok az kaldı artık... |
bence ön libero alınmalı kleberson öne çekilmeli çünkü kleberson dan o mevkide verim alamıyoruz zaten stopperlerımız milli stopper bence ön libero alınmalı kleeb öne çekilmeli oyunu açacak bi önlibero lazım 1 taşkla 2 kuş vurmuş olururz eğer ön libero alırsak nasıl mı? klbersonu daha ileri aldığımızda hem ondan yararlanırız kendini gösterır hemde defansa gelen ara toplar kaliteli bi ön libero ile engellenmiş olur benım düşüncem bu zan la yabancı stopper olursa toroman ne olacak yerıne ali tandoğan formayı kaptı bence ibo ve toroman oynayıp uzun boylu bi ön libero alınmalı uzun şutları iyi olan biri olursa süper olur... |
aslında ön libero ya ihtiyaç yok ancak eğer ki tigana mavuba gibi birini istiyorsa hemen alsınlar çnkü o tip futbolcular defans gibi bişey ilk müdahaleleri yapıyor pas dağıtıyor defansı rahatlatıyor ama bence pek ihtiyacımız yok bize istikrarlı bir stoper alınsada olur ! |
Alıntı:
ön liberoda olur ama appiah gibi adam olcaksa olsun. yoksa stoper lşazım |
beyler kim olursa olsun uzun şutları iyi olan biri olsun duran toplardaki uzun şutlardan bahsetmıyorum... aniden top oyundayken beklenmedik bir anda uzun şut vuran adam olacak top ayağına geldimi ne yapcağı belirsiz olan biri lazım ön libero gerekliii.... |
Alıntı:
|
Alıntı:
Düşüncelerinin bi çoğu doğru olabilir fakat önliberoda fahriden daha ii oynar düşüncesine katılmıyorum.... |
Alıntı:
|
Koray bu takımın en önemli 2-3 oyuncusundan biridir. Defansta da ön libero da da mükemmel oynuyor. Süper bir adam. Sizlere katılmıyorum. |
Alıntı:
|
stoper lazım ya ne alaka sol bek falan deli ibo war orda adam zır deli |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
ön libero alınmalı http://www.resimturk.net/out.php/i1587_atk.gif |
bence önlibero alinmali, gerci hep ayni seyleri söylüyorum kleberson delgado ve rico ya yakin oynamali klebersonun arkasinda saglam bir önlibero tekrar ediyorum APPIAH tarzinda, saglam, teknik, hücüma cikabilen ayaga iyi pas yapabilen ve defansif özellikleri olan.. göbekte ZAN TORAMAN KORAY ve hatta BAKI yedek olarak oynar kanaatindeyim.. Bakiyi zorla solbek yapamayacak TIGANA orayi DELI ve SEDEF götürecek.. Bu durumda BAKI G.ZAN in yedegi olur yada KORAY in (FAHRI nin yoklugunda) önliberoya kaymasi durumunda G.ZAN in yaninda denenebilir.. Bize stoper den önce önlibero lazim.. Her ikisi de olacaksa alinsin ama eger bir tercih yapilacaksa ki öyle görünüyor.. ÖNLIBERO derim ben israrla.. edmilson veya Rio Antonio Zoba Mavuba derim ben son olarak.. Ah Appiah Ah BIZDE OLACAKTI KI.. KLEBERSON un arkasinda defansin önünde bir düsünün.. dostcakalin.. |
Alıntı:
|
stoper gelsın yeter |
Ön Liberoya Essien , Appiah vs gibi oyuncular lazım ne yalan atayım her ne kadar ezik forması giysede o bir yabancı fenerli değil çok güzel bi oyuncu zaten yiğidi öldür hakkını yeme Appiah çok süper bi ön libero fenere fazla bi adam büyük kulüplerde oynar |
bence saglam bi stoper alinmali, stoper olarak yedeklerde mustafa dogandan haric kimseye güvenmiyorum.... bi zan sakatlansa perisan oluruz... koray öne cekilerbilir her tarafta iyi oynar koray... hem gelecek sene büyük bi ihtimalle mehmet topuz da besiktasa transfer olucak onu da simdiden düsünmek lazim.. Ben bir stoper diyorum, o da ya Coulibaly veya zat Knight olsun, yani boyu posu saglam oyuncu olsun kanaatindeyim.. |
Bence ikisi de degil, bu takima iyi bir forvet lazim Nobre'nin yanina, o olmazsa iyi bir onlibero, stoper alip bu defansi ve tandemi bozmak buyuk hata olur. Herkes stoper diye tutturuyor, ama 3 mactir tek pozisyon vermedik ve macin adami Toraman, Zan ve Koray oldu arka arkaya ne stoperi hala? Ayrica Bobo, Gulec ve Akin yetersizdir, sirf Nobre ile hem UEFA hem lig yurumeyecektir. GS'de Umit Karan, Saban, Kabze, Necati, Ilic, FB'de Deivid, Kezban, Tuncay, Semih, Hacioglu, bizde ise Nobre disinda adam akilli adam yok. |
işte nouma yada carew tamda böyle bir takımda lazımdı bize. :D bence alınmışken madem bir furya başladı çok iyi biri alınmalı çok iyi alınmıyorsa zaten bence başka birinide almaya gerek yok iilaki 6 yabancı şart değil bence. yani demek istediğim 6 olsun çamurdan olsun demeyelim altın alabiliyorsak alalım gümüşe rağbet etmeyelim. |
Alıntı:
|
katiliorum Bence sakat ilhan alınmalı nasil olsa turk iileşene akdar da nobre bobo idare eder ileşirse tümerin....... hemde hala bjk sorunda cıkartmaz iibir yabancı defansla super olur bence benim gonlum imansızda :D |
bir stoper al korayı orta sahaya çek al sana mis gibi takım . |
arkadaslar 6.yabancı hakkımızı kullanacak mıyız ya.devre arasını bekleyecekmişiz gibi gelio ama inş alırız çok ii bir stoper ya da ön libero. |
bugün sinan engin ve gool de kesinlikle bu hafta icinde bir stoper getirecek dedi insallah dogrudur:confused: |
bence kayseride ki toledo tipide bir sol bek lazım bize.takımda sol bek yok herkes stoper diyor.ne baki ne deli ibo sol bek değil ki.bence bu fikri de tartışmaya açalım.zaten rico takıma girince sol taraf defansif anlamda biraz aksayacak.bir de sol beksiz oynarsak yanarız.saygılar... |
Aradığımız adam Igor Tudor! |
bencede stoper olmalı.eğer stoper olursa koray klebersonla önliberoda oynar.korayında zaten rakibe ilk hamlelerde başarılı bir performansı var.ayrıca korayın ön liberoya gelmesi son zamanlarda formdan düşen klebersona ilaç olacak ve klebersonda takım içinde öne çıkanlarda olacak |
koray varken farketmez. ama bence forwetten başka eksiğimiz yok. taş gibi takım savunmamız var daha ne istiyoruz... |
Alıntı:
|
| Türkiye`de Saat: 07:48 . |