![]() |
defansa adam alırsak iyi olur ama alamazsakta hiç bisey diymeyiz çünkü takımımız son yıllarda hiç bu kadar akıllı güzel transferley yapmamıştı helal olsun diyorum ben yönetime ve hocamız tiganaya |
transfer şart. adam almayacaklarsa şu ailton denen tombalak kalsın iş yapar... |
Abi transfer döneminin bitimine saatlaer kaldı yaw... Artık son dakikaya yaklaşıyoruz. Ne olacaksa bu 1-2 gün içinde olacak. Hiç bi gelişme yok mu acaba? Çatlayacam walla... |
Alıntı:
|
defansa adam alınırsa bu yıl çok zevkli geçip sezon sonuna kadar çok rahat maçlar çıkartır şampiyonluğa ulaşırız en zayıf halkamız defans |
beyler bakın eğer alınacaksa kaliteli biri alınsın kaliteli biri olmassa boş kalsın dewre arasına bıraksınlar çünkü maçlarda takımın en çok eksiği neredeyse belli olur belki koray yada fahri kendilerini gösterecekler orayı kapatacaklar bakarsınız obo istenılenı veremez takas olayıda olabilir dewre arası bence boş kalsın daha iyi bu takım böyle iyi gider 6. transfer bi ezrtra olur bence dewre arasına kadar beklenılmeli... |
1 stopere ihtiyaç var o yeter olmasada olur ama avrupa için laızm |
Yönetim sakın ola kıvırmaya kalkmasın ,hiç uçarı kaçarı yok arkadaş paşa paşa savunmaya bir adam alacaklar.CSKA Sofya'yı rahat geçeceğiz ancak grubumuz zor olacak.Avrupa rüyasının erken bitmesi istenmiyorsa son yabancı hakkımız stoper ya da ön libero pozisyonu için mutlaka kullanılmalı. |
ben bu yönetimi tebrik ediyorum eğer çok kaliteli bi isim alınacaksa alsınlar ama sıradan bi yabancıya bu tkımda ne yer nede para var o yüsden dorusunu yapıyorlar bence... |
UEFA'da başarı ve şu ezikbahçelileri dahada ezik hale getirmek için Transfer şart.. Bakın takım iyi olursa iyi oyuncular çok daha iyi olurlar..3-5 milyondan kaçmamak lazım zaten turları geçtikçe çok daha fazlasını alırız.... Yönetim şaşırma sabrımızı taşırma.... |
Türkiye`de Saat: 07:27 . |