![]() |
Forvet için düşünülmesi gereken bir alternatif: Cangele Arkadaşlar özellikle bobo topiğinde çok gündeme getirdiğim bir isim Sakaryasporun forveti cangele. Sakaryalı olmam dolayısıyla yakından izleme imkanım oluyor bu adamı. bizim bobo (hala vakit varken) kiralanıp bu adam alınabilir. zaten sakaryasporda da kiralık oynuyor. dahası milan yakından takip etmeye başlamış bile ve clubü boca juniors 15 milyon euro bonservis bedeli belirlemiş. ancak sakaryasporun yaptığı sözleşmeye göre eğer sezon sonunda sakaryaspor 3.8 milyon dolar verirse satın alma opsiyonunu kullanmış olacak. besiktas sakaryasporla anlaşıp bu opsiyondan faydalanamaz mı? izlemenizi şiddetle tavsiye ediyorum teknik güçlü ve bitirici. besiktaşımıza da yakışır doğrusu. Yorumlarınızı bekliyorum. |
kendisini izlemedim pek tanimiyorum. ama bobo nun yerini daha iyi dolduracak ise neden olmasin! |
adamı önce bir izlemek lazım,4 milyon dolar da az para değil hem sakaryanın önce kalecisini almak lazım sonra forvetine bakarız:) |
Alıntı:
|
Cangele abartmiyorum 4 farkli Fb nin bacak arasainda gecirip calim atti, resmen dalga gecti... Eleman kornerleri ve firikikleride kullaniyor yani topada saglam vuruyor... Aslinda super olurdu ama artik cok gec... |
bence bobo daha iyi. kangela büyük takıma gelince bobo kadar oynayamaz. |
bir iki maçta karar vermeyin kaleciler hakkında en az bir sezon izlemek lazım cordobadan sonra hepsi hafif kalıyo |
ewt arklar bende bi SAKARYALI olarak cangele geleceğin yıldızlarından bide kaleci martinez olağan üstü daha 22 yaşında ve 1.90 boyunda |
cangele yi bilmem ama su bir dogruki kalecileri martinez cok super kaleci, zaten bildigim kadar milli takimda kaleyi koruyor simdilik, cordoba ve mondargon yedekteler. |
keşke bobo kiralanıp st etienne deli pascal feindouno yu alsaydık |
Türkiye`de Saat: 02:27 . |