![]() |
Forvet için düşünülmesi gereken bir alternatif: Cangele Arkadaşlar özellikle bobo topiğinde çok gündeme getirdiğim bir isim Sakaryasporun forveti cangele. Sakaryalı olmam dolayısıyla yakından izleme imkanım oluyor bu adamı. bizim bobo (hala vakit varken) kiralanıp bu adam alınabilir. zaten sakaryasporda da kiralık oynuyor. dahası milan yakından takip etmeye başlamış bile ve clubü boca juniors 15 milyon euro bonservis bedeli belirlemiş. ancak sakaryasporun yaptığı sözleşmeye göre eğer sezon sonunda sakaryaspor 3.8 milyon dolar verirse satın alma opsiyonunu kullanmış olacak. besiktas sakaryasporla anlaşıp bu opsiyondan faydalanamaz mı? izlemenizi şiddetle tavsiye ediyorum teknik güçlü ve bitirici. besiktaşımıza da yakışır doğrusu. Yorumlarınızı bekliyorum. |
kendisini izlemedim pek tanimiyorum. ama bobo nun yerini daha iyi dolduracak ise neden olmasin! |
adamı önce bir izlemek lazım,4 milyon dolar da az para değil hem sakaryanın önce kalecisini almak lazım sonra forvetine bakarız:) |
Alıntı:
|
Cangele abartmiyorum 4 farkli Fb nin bacak arasainda gecirip calim atti, resmen dalga gecti... Eleman kornerleri ve firikikleride kullaniyor yani topada saglam vuruyor... Aslinda super olurdu ama artik cok gec... |
bence bobo daha iyi. kangela büyük takıma gelince bobo kadar oynayamaz. |
bir iki maçta karar vermeyin kaleciler hakkında en az bir sezon izlemek lazım cordobadan sonra hepsi hafif kalıyo |
ewt arklar bende bi SAKARYALI olarak cangele geleceğin yıldızlarından bide kaleci martinez olağan üstü daha 22 yaşında ve 1.90 boyunda |
cangele yi bilmem ama su bir dogruki kalecileri martinez cok super kaleci, zaten bildigim kadar milli takimda kaleyi koruyor simdilik, cordoba ve mondargon yedekteler. |
keşke bobo kiralanıp st etienne deli pascal feindouno yu alsaydık |
Sakaryaspor'un Kolombiyalı kalecisi Martinez ve forvet oyuncusu Cangele'yi gerçekten çok beğenerek izliyorum. Bu görünüşleriyle Runje ve Bobo'dan çok çok üstün topçular. Yalnız en azından devre arasına kadar beklenmeli. Bu 2 oyuncunun 1 devre boyunca performansları bu şekilde devam ederse kesinlikle alınmalı... |
Tek maca gore oyuncuyu goklere cikarmak zaten tek bizim yapabilecegimiz bir istir..... |
bu boboyu almamiz byük hataydi ya konya maçinda tek başina hiçbşy yapamadi cangele olsaydi nlr nlr yapardi ztn şole adamlari bulamioruz a.q cangele riquelmenin sol ayagi oynarken yüz ifadesi bile riquelme dikkat edin:D |
Franco Darío Cángele kimdir? Franco Dario Cangele (doğum 16 Temmuz 1984) Arjantinli genç futbolcu. 2006/07 mevsiminden itibaren Sakaryaspor forması giymektedir. Daha önce oynadığı takımlar 07/2002 - 12/2004 Boca Juniors, 01/2005 - 06/2005 Independiente ve Colon de Santa Fe'dir. FIFA'nın 2003 yılında düzenlemiş olduğu Dünya Gençler Futbol Şampiyonası'nda Arjantin genç milli futbol takımının kadrosunda yer aldı. Doğum yeri/tarihi: Francisco Madero, http://www.weltfussball.de/bilder/flaggen/58.gif Arjantin/16.07.1984 Mevkii: Forvet Boy (cm): 177 Kilo (kg): 75 Ayak: sol Forma no: 9 http://www.clubmacallister.com.ar/ca.../seleccion.jpghttp://www.clubmacallister.com.ar/fo..._turquia01.jpg |
|
Sağlam’ın Cangele aşkı Konyaspor Teknik Direktörü Nurullah Sağlam, 1-1'lik maçta üç futbolcusuyla kontrolüne aldığı Sakaryaspor’un Arjantinli forveti Franco Cangele’yi öve öve bitiremedi. Tangocu’nun müthiş bir tekniğe sahip olduğunu belirten Sağlam “Cangele’yi biz almaya çalıştık ama kiralık olarak 1.5 trilyona yakın bir para tuttu.Konyaspor Teknik Direktörü Nurullah Sağlam, 1-1'lik maçta üç futbolcusuyla kontrolüne aldığı Sakaryaspor’un Arjantinli forveti Franco Cangele’yi öve öve bitiremedi. Tangocu’nun müthiş bir tekniğe sahip olduğunu belirten Sağlam “Cangele’yi biz almaya çalıştık ama kiralık olarak 1.5 trilyona yakın bir para tuttu. Biz vazgeçince Sakaryaspor’a nasip oldu. Çok iyi bir transfer yaptılar” diye konuştu. Sivasspor genel menajeri Bülent Uygun'un da Cangele'yi Sivasspor'a kazandırma mücadelesi netice vermedi. Trabzonspor, Cangele'nin bir başka talibiydi. |
Ya sizi bilmem ama ben sakaryasporun maçını izledim bu hafta 90 dakika boyunca bu Kangele'ye hayran kaldım adamın hareketlerini her gördüğümde aklıma DELGADO geldi ulan salak yönetim luciano yu alacağınıza bu adamı alında iyice mest edin bizi. |
Luis Enrique Martínez (Sakaryaspor'un kalecisi) Adı: Luis Enrique Martínez Mevkii: Kaleci Doğum yeri/tarihi: Necoclí, http://www.weltfussball.de/bilder/flaggen/63.gif Kolombiya/20 Ağustos 1978 (yaş 28) Ülkesi: http://www.weltfussball.de/bilder/flaggen/63.gif Kolombiya Boy (cm): 186 Kilo (kg): 84 Lakabı: Neco (Doğum yerinden dolayı) Oy. takımlar: Envigado (Kol.), Independiente Santa Fe (Kol.), Sakaryaspor, Kolombiya milli takımı Milli takım: Kolombiya milli takımı 1. kalecisi. Sakaryaspor'un Independiente Santa Fe takımından transfer ettiği Martinez, Kolombiya'nın mayıs ayında Polonya'yı 2-1 yendiği hazırlık maçında kaleci vuruşundan takımının ikinci golünü atmıştı. |
bu takıma en çok yakışan forvet CİSSE arkadaşlar :) adam gelsin pascal gibi olması imkansız ama , en azından aynı tarzdalar diye düşünüyorum :) |
Katılıyorum cangele muthiş oynadı tum maclarda ve buyuk takımda oynayamaz dıyede bı elestırıyı kabul etmıyorum. Hem arjantinli delgado icinde iyi olurdu, ama en onemlisi adam cok yetenekli helal olsun sakaryaya nerden bulup getırdıler bu adamı ve kolombiya milli takımının su andaki 1 nolu kalecısını gercekten helal olsun ama yonetim boyle bi ise kalkısmaz bence zor bu saatten sonra keske daha once gundeme gelseydi |
bence sakaryanın bütün yabancıları kaliteli ama bizim formayıkaldırabilrlermi bilmiyorum.. cangele ve martinez özellikle de martinez bizim işimize yarayabilir..cangele yi cok iyi buluyorum geleceğin yıldızı olabilir. |
candele iyi topçu ama bizm eksik olan noktamız için sölüyorum kalecileri çok iyi maçı izledim topu oyunu güzel sokuyor reflexlere yer tutuşları runjeye beş basar runjede daha bunların hiç birini göremedim runjeye de yüklenmek istemezdim takım iyi gidiyor ama balık baştan kokar die bir tabir var balığın kokusunu ben taa sivastan alıyorum ama bu saaatten sonra yapacak birşey yok elimiz kolumuz bağlı runjeye güvenmekten başla çaremiz yok. bu arada sakarya yönetimine helal olsun ayakta alkışlıyorum helal olsun bizim yönetim ara transfer yapacaksa |
bırak cangele yi bobo nobre g.güleç ve gerekirse burak var o adama gerekmez |
Nedir bu bilgisizlik anlamiyorum. Tamam adam 4 sefer bacak arasi atti, cok iyi oynadi, ama her bacak arasi atan adami alsak her hafta 5 oyuncu degistiririz! Bir defa bu takimda zaten Delgado, Ricardinho ve KLeberson var, ikincisi ise bu adam sadece 1 mac boyle oynadi, bakalim 4-5 hafta nasil oynayacak? Her iyi mac cikaran oyuncuyu BJK'ya getirmek icin topic acsak bu forum coker vallahi, bence son derece gereksiz ve manasiz bir topic olmus... |
alınması gereken forvet için (benim gönlümden geçen) tevezdir muhteşem bir forvet boboyu kiralarsak onu alabiliriz oynadığı takımdaki taraftarlar tarafından saldırıya UĞRADIKTAN SONRA TAKIMDAN AYRILMAYI DÜŞÜNÜYORMUŞ... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Acilis postta gordugum kadariyla BJK'ya alinmasini istemissin. Ayrica bunu da 20-30 maclik yoruma gore degil, sadece 4 maca gore yorumlamissin. Topic acma nedenleri gordugum kadariyla budur, yoksa yaniliyor muyum? Ayrica laflarim sadece sana degil, bu tur gereksiz topicleri acan herkese. Zamaninsa Samir Nasri, Pablo Aimar, Alex icin topicler acilmisti, her kisi begendigi oyuncu icin bir topic acsa ne olur burasi? Ayrica topicin gerekliligine karar verecek kisi ben degilim, ama sonucta burasi bir forum ve herkes istedigini soyler, sonucta ben de herseyi Besiktasimizim ve forumun daha guzel gorunmesi icin soyluyorum, degil mi? |
Alıntı:
neyse tarışmalar olacaksa futbol için besiktasın başarısı için olsun kardeşim sen niye bu topici açtın manasız gereksiz topic bilgisizsiniz siz forum sizlerle kirleniyor tarzı yaklaşımlarla olmasın. unutma herşey besiktas için. |
Bana gore 4 mac hakikaten cok kisa bir sure, en azindan tum sezon performansini bir incelemek gerekir. Ayrica bu foruma bu oyunculari onermenin Besiktas'a nasil yararli olacagini anlamiyorum. Tamam, belki cok iyi bir oyuncu buldun, fikrine saygi duyarim, ama Besiktas'a faydasi ne? Yoneticiler forumu takip edip onerdigimiz oyunculari mi transfer ediyor? Mesela baska birisi surekli Recoba'yi baskasi da PSV'den Alex'i istemisti, halbuki bu 2 oyuncu da Besiktas'i su an icin aciyor, o zaman yazmanin ne faydasi var? Ben de o zaman Ronaldinho'yu, Adriano'yu istiyorum diye topic acayim, ne faydasi olur? |
Alıntı:
|
herkes kendi düşüncesini yazar, yorumun yapar ,saygısızlık yapmadığı sürece,Ayrıca transfer döneminin bitmesine 2-3 gün kala keşkeleri bi tarafa bırakıp elimizdekilere güvenmekten ve onları desteklemekten başka yapacağımız birşey yok |
o takımdan alınacak tek oyuncu var oda kaleci martinez. cangeleyi bu kadar büyütmeye gerek yok. bizim bobo ondan daha kaliteli bundan emin olabilirsiniz. adam iki bacak arası yaptı diye hemen büyük futbolcumu oldu. o kadar iyi futbolcuyduda niye arjantinin sıradan takımlarında oynuyordu acaba. |
futbol okulu degil besiktasin a takimi uefa da basari istiyoruz, tavsiye edilecek futbolcular da ona göre olmali.. bir bobo muz var zaten.. |
Alıntı:
bizler ayni yolun yolculariyiz.. heryol CARSI dostcakalin |
bence bobo daha iii |
evet kardeşim haklısın hem de böylesine teknik bir adam,hem de sol ayaklı.kaçırılacak gibi değil.ben onu sol kanat sanmıştım ama forvet olduğunu öğrendim sonradan.milan da istemiş,doğru.sakarya gerçekten güzel bir transfer yapmış... |
adam feneri resmen beşlik manyagı yaptı |
bobo da gelecek var ama boboyu kiraya verebiliriz |
Türkiye`de Saat: 11:55 . |