![]() |
Bana gore 4 mac hakikaten cok kisa bir sure, en azindan tum sezon performansini bir incelemek gerekir. Ayrica bu foruma bu oyunculari onermenin Besiktas'a nasil yararli olacagini anlamiyorum. Tamam, belki cok iyi bir oyuncu buldun, fikrine saygi duyarim, ama Besiktas'a faydasi ne? Yoneticiler forumu takip edip onerdigimiz oyunculari mi transfer ediyor? Mesela baska birisi surekli Recoba'yi baskasi da PSV'den Alex'i istemisti, halbuki bu 2 oyuncu da Besiktas'i su an icin aciyor, o zaman yazmanin ne faydasi var? Ben de o zaman Ronaldinho'yu, Adriano'yu istiyorum diye topic acayim, ne faydasi olur? |
Alıntı:
|
herkes kendi düşüncesini yazar, yorumun yapar ,saygısızlık yapmadığı sürece,Ayrıca transfer döneminin bitmesine 2-3 gün kala keşkeleri bi tarafa bırakıp elimizdekilere güvenmekten ve onları desteklemekten başka yapacağımız birşey yok |
o takımdan alınacak tek oyuncu var oda kaleci martinez. cangeleyi bu kadar büyütmeye gerek yok. bizim bobo ondan daha kaliteli bundan emin olabilirsiniz. adam iki bacak arası yaptı diye hemen büyük futbolcumu oldu. o kadar iyi futbolcuyduda niye arjantinin sıradan takımlarında oynuyordu acaba. |
futbol okulu degil besiktasin a takimi uefa da basari istiyoruz, tavsiye edilecek futbolcular da ona göre olmali.. bir bobo muz var zaten.. |
Alıntı:
bizler ayni yolun yolculariyiz.. heryol CARSI dostcakalin |
bence bobo daha iii |
evet kardeşim haklısın hem de böylesine teknik bir adam,hem de sol ayaklı.kaçırılacak gibi değil.ben onu sol kanat sanmıştım ama forvet olduğunu öğrendim sonradan.milan da istemiş,doğru.sakarya gerçekten güzel bir transfer yapmış... |
adam feneri resmen beşlik manyagı yaptı |
bobo da gelecek var ama boboyu kiraya verebiliriz |
Türkiye`de Saat: 06:46 . |