![]() |
kücük takımlarda ki forvetler pek yaramıo abi önümüzde youla preko gibi bir cok örnek var |
cangele çok bireysel. kafasını kaldırmıyor. kendine oynuyor. yıl içindeki performansa bakmak lazım. |
Fener savunmasını otobana çevirdi birara valla çok begendiğimi söyleyebilrim ama bu sene biraz daha izlemek lazım,vasatın üzerinde bir forvet ama bizde olabilecek kadar iyimi izlemek alzım.. |
ben hala sakaryanın kalecisine takılmış durumdayım,bir an önce kapatmak lazım adamı |
Alıntı:
aynen :confused: :eek: :confused: |
Cangele gerçekte n top tekniği çok yüksek bir oyuncu keşke yöneticiler duysada alsa. tv seyretdiğim kadarıyla iiyi topcu biraz bencilçok çalıma giriyor ama tribünleri çoşturur fenerlileri deli etti ben bir ara sayamadım kaç bacak arası attığını |
biraz şans verelim bobo ya ve runjeye bobo ilk geldiğinde çok daha kötüydü biliosunuz şu anki fark ortada dahada iyi olucaktır merak etmeyin tigana kesin bizden daha çok biliyo bu işi :) |
Alıntı:
|
bobo dan farkı yok iyi oyuncu ama bizi kurtarcak adam deill... |
kalecileri bncede çok ii bi kaleci. cangele çok teknik çok hızlı, tipik arjantin forweti. düşünülmesi gerek |
Türkiye`de Saat: 19:12 . |