![]() |
ankaradan ali |
hepiniz hoşgeldiniz arkadaşlar,burası çok güzel yakında anlarsınız zaten:P |
Alıntı:
hoşgeldin esra,burda bayanları görmek ayrı bi güzellik ben sinem:) |
nüfusumuz giderek artıyo be:) ne güzel...yeni gelen bütün arkadaşlarımız hoşgeldiniz sefalar getirdiniz:) |
herkes hos geldi muhabbetiniz bol olsun.. |
Alıntı:
BU ARADA HG ESRA ARAMIZA UFUK ENİŞTEYE SLM BENDEN :) |
oo berkhan bey aranızda olmak benim için de büyük mutluluk.ufuk beyin de size selamı var efendim:) |
Alıntı:
|
merhabalar... aranıza yeni katılanlar arasında ben de varım:) kocaeliden 1sen ben:P |
Bütün Arkadaslarımız hoşgelmiş... |
ben düzceden gülçin |
HoŞgeldİn Aramiza... |
ben gökhan ist-beylidüzü isteyen bjk li kardeşlerle konuşuruz her türlü |
Alıntı:
|
Alıntı:
HOŞGELDİN ARAMIZA.UMARIM KALICI OLURSUN... |
hoşgeldiniz hepiniz karakartallar:) |
Ya o kadar cok cabuk büyüyoruzki artık tanısma selamlasma linkini ezberledim..Herkes tekrar tekrar hos geldi sefalar getirdi.. |
Alıntı:
eser 2,5 yılım geçti beylik duzunde erken tanışsaymışız görüşürmüşüz..:) yeni gelen arladaşlarıız hoş gelmiş sefalar getirmiş. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
herkeze selamlar ben yagmur bursadan |
Hoşgeldin rigel Kardeş :) |
Herkes Hoşgelmişşşş:) Yahu Bugün Bir Patlama Oldu Burda 787 Kişi Var şuan Forumda 98 i Kayitli üye Misafir Arkadaşlarda üye Oyursa Daha Güzel Olur:D FORUMUMUZ GÜN GEÇTİKÇE BÜYÜMEKTE NE GÜZEL;) |
856 Kişiye çikmiş Be Hay Maşallah Nazar Değmesin..akşama 2000 I Bulacak Sanirim:) Bir Anda Ne Oldu Anlamadim,,,işallah Hep Böyle Devam Eder... |
Slm Arkadaşlar Ben Istanbuldan Fikret |
hoşgeldin abicim |
Alıntı:
|
slm arkadaslar bende burdayim artik. kartal kanadi altinda yani ;) avustralia dan hepinize slm lar.... |
Alıntı:
|
selam arkadaşlar..çanakkaleden tncy.. |
Herkesler HoŞgelmİŞ İnŞallah Herkes Saygi Ve Sevgİ ÇerÇevesİnde GÜzel Vakİt GeÇİrİr Bu Arada İŞlerde İyİ Ha Baya Üye Oldu Sanirim MaaŞallah Dİyİmde Nazar Deymesİn Barİ |
Hoşgeldiniz Arkadaşlar Çeşitliliğinizi Bekliyoruz.. |
Yeni Gelen Arkadaslarimiz Hos Geldiniz |
herkese hoşgeldiniz diyorum. |
hosgeldiniz arkadaslar iyi eglenceler dilerim hepinize..iyi forumlar |
Ben Almanyadan sedat Aslinda Istanbul Bahcelievlerde Bütün Besiktas asiklarina selam.:) |
slm herkese. ben istanbuldan koyu beşiktaşlı gamze..kocaeli üniv tıp fak. 3.sınıftayım. umarım ii vakit geçiririz burda ;) |
Alıntı:
oooo sitma hazretleri foruma buyurmuslar hosgeldin jugu ii vakit gecir haa .... |
bener bi sus başlama hemen parazitliğe , bak yoksa her şeyi sölerim :D |
Türkiye`de Saat: 03:06 . |