![]() |
ben tolga istanbul'dan .. hepimiz beşiktaşlıyız hepimiz kardeşiz.. |
ben cihan istanbuldan |
hoşgeldinis... |
Merhaba Bende Geleli Bayaği Oldu Adim Yasin |
sen de hoşgeldin yasincim yaw... |
bilgehan BEN ADANADAN BİLGEHAN ADANADA BULUNAN KARTALLARLA GÖRÜŞMEK İSTERİM Bu Sene Şampiyon Görelim Sizi Ölmeden Mezara Koymayın bizi Korkkutmaz Bizleri Mûsalla Taşı Ölümüne Seviyoruz Biz Beşiktaş ı |
alanya dan deniz bende memnun oldum arkadaşlar |
arklar hepınız h.geldınız umarım hepınız kalıcı olursunuz.. |
selam arkadaşlar bende günöz izmirden |
mehmet istanbuldan |
bende ümit ankaradan |
Arkadaşlar kusura bakmayın valla bende şimdi gördüm gec oldu ama önemli olan daimi olması diyelim. Tuğrul. |
Merhaba karakartallar! Ben de 1 saat kadar önce gördüm :) okumak biraz zamana aldı niye daha önce farketmemişim neyse ben İstanbul Kartalyuvası Çeliktepe'den İbrahim.. |
beyler ben zong/ereğli var mı bizim oralardan? |
ben beşiktaş/istanbul bjk plaza yanındaki spor kafenin üst katında oturuorum ( detaylı bilgi ) |
Cem Almanyadan AMA ASIL ORTAKÖY- ISTANBUL DOGUMLUYUM YANI SAGLAM BIR BESIKTASLIYIM |
Alıntı:
|
Meraba ben de Hakan,Bursa'da oturuyorum yaş 19 Eskişehir Osmangazi'de öğrenciyim.Tüm kartallara selam olsun! |
ankaradan şahin. ben de yeni sayılırım 1 haftadır forumdayım. herkese merhaba |
Alıntı:
|
selam kartallar...ben seçil...ankarada yaşıyorum...ölümüne dişi kartalım.... |
Alıntı:
forever evanescence!.. forever AMY LEE!!! |
bende uzun zamandır burdayım ama tanısalım ısmım ercan bursada katılıyorum herkeze ıyı vakıt gecırme dıleğıyle ...:) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
herkese bol selamlar... ben Sezgin 18 almanyada kaliyorum Burdur luyum.... ve tabi ki ölümüne Besiktasliyim.... saygilar |
Alıntı:
|
beyler ben musa zonguldak ereğliden katılıom beşiktaş için canımı veririm!... |
Özcan Almanya Kielden! Kiel cArsi!!! |
ben de burdayım istanbul fındıkzade den fatih |
selamlar ben de ali almanya-leipzig de okuyorum kıbrıslıyım beşiktaşıma canlar feda saygılar |
s.a bnde kayseriden mehtap gerçi tanıyan tanıdı ama............. |
Alıntı:
|
Alıntı:
reklamlara tıklamaka dahil pek çok faaliyetim bulunmakta bu faaliyet çou zaman bıcır bıcır konuşmak olsa bile ben hep buralardayım :::::::::) sewgiler |
mustafa bende kardeşlerim ama soniq diyolar tanıyanlar hep bide kütahyadan bende yeni pek yeni deilim ama olsun herkese sevgiler tüm karakartala atan kalplere saygılarımlaa..... |
Herkesler hoş gelmiş |
slm bende aykan bandırmadan |
hoşgeldiniz aarkadaslar insallah kalıcı olursunuz |
ben bazaar şileden:D |
ben cem almanya berlinden asil istanbul ORTAKÖY dogumluyum |
Türkiye`de Saat: 02:57 . |