![]() |
Toprak ESKİ AÇIK |
arkadaslar cok mutluyum sali günü yani 05.09.06 saat 19.26 da oglum dünyaya geldi yani fanatik bir besiktasli daha kazandik insallah hastaneden ciktiktan sonra ona aldigim besiktas tulumlarini giydirip resimlerinide ekleyecegim buraya bu arada kücük fanatigin ismi Azizhan.... |
Alıntı:
|
Allah analı babalı büyütsün.Resimleride fotolarımıza koyabilirsin.Hadi şimdiden 40bin kere maşallah.Nazar değmesin!!! |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
|
|
Yavru Kartal Diye Buna Derim:D |
allah nazardan saklasın.analı babalı buyutsun ınsallah |
sagolasiniz arkadaslar Allah razi olsun , Insallah yüzümü kaara cikartmaz ve gercek canigönülden bir Besiktasli olur..... |
buda benim kardeşim :) http://img99.imageshack.us/img99/2163/aytek281hj4.jpg http://img99.imageshack.us/img99/995/tara0007zy6.jpg onada bi üyelik alıcam forumdan:) |
Alıntı:
:) Nasıl Sevinçli Mutlu Oldugunu Tahmin Edebiliyorum... Abi ALlah Bagıslasın... Allah Vatana Millete Hayırlı Bir Evlat Gibi Yasamasını Nasip Eylesin...! ;) |
cok tatli bi bebek ya :) cok da yakismis yavru kartala... Allah anali babali buyutsun... |
ferres allah bağışlasın..yavru kartalımız gerçekten çok tatlı :) Allah analı babalı büytsün... |
Allah analı babalı büyütsün. Vatanına milletine ve Beşiktaş`ımıza hayırlı olması dileğiyle. |
oh oh ne de sirin bebekmis yerim ben onu.Allah anali babali büyütsün...... |
maşallah o ne gözler ya çakır gibi maşallah allah analı babalı büyütsün allah vatana millete beşiktaşa hayırlı evlat nasip etsin |
heheehh vallahi ya o ne tatlı bir bebek öyle allah nazardan saklasın analı babalı büyütsün...darısı bizim başımıza kim istemez böyle tatlı bir çocuk..hehe yavru kartal diye işte buna derim...harbi çok tatlı olmuş :D bende biran önce evlensem mi ne böyle bi çocuk isiyorum :D |
ferres kardesim allah analı babalı büyütsün kırkbin kere maşallah çok şeker ya gerçekten ileride tribünlerin ve kızların en sevilen ismi olur inşallah:D |
cok tatli ;) Forza Besiktassssss |
Alıntı:
|
saolasın :D |
bende ismet istanbuldan |
ben bursadan EMİN |
istanbuldan taylan... herkeşe benden selam... |
Alıntı:
|
aranıza yeni katıldım arkadaşlar hakkari yüksekova dan fırat |
Yeni gelen arkadaslarimiz hepiniz hosgeldiniz.. |
Hoşgeldiniz arkadaşlar... |