![]() |
Eziklikte sinir tanimiyorlar!! |
Kartalimiz Icin En Hayirlisi Olur Insallah |
Mehmet Topuz senden daha Besiktasli korkma Fenere gitmez!!! |
sadece mehmet topuzun gelmesini azizeye laflarını yedirmek için istiyorum beşiktaşa imza atsın gelsin klubede otursun ama mehmet topuz bize imza atsın inşallahh |
Recep Mamur buyuk bir yalancidir!! Dun bunu herkes canli yayinda gordu!! Bizim baskanin kimse Kayseri baskanina yalanci diyemez sozleride cok sacmaydi!! Adam bizim hakkimizda atip tuttuyor, hepsi Fenerin kopegi olmus !! |
mamur dün gece resmen kendi laflarıyla çelişti ben 2 saat dinledim herkesi bizim başkanımız bağlandı çok saygılı konuştu azizey esaygım var fb ye saygım var dedi ama tabi azize bağlandı artis artist konuştu beşiktaşın farkı bu işte hiç bi zaman kendimizi kimseden yüksek görmedik hep alçak gönüllü olduk halk takımıyız biz para için oynamıor beşiktaş gönülden oynuor bunu herkes bu sezonda görecek |
evt az önce başka bi konuyada yazdım hiç bi zaman küçülmedik biz o aziz mehmet topuzu alsın ******** oynatmaz bile |
Alıntı:
|
mehmet topuz beşiktaşı istiyor hele beşiktaşa gelşsinde millet karşılama nasıl oluor gösterelim |
rahat olalım arkadaşlar kimse kimseyi zorla bi yerde oyntamaz herşein hukuku var |
Türkiye`de Saat: 20:51 . |