![]() |
Bumuydu Senin Beşiktaşlılığın !!! Dün o kadar dolu yasandi ki bazi seyler gözardi edildi. Benim dikkatimi bisey cekti dünkü macda, Mehmet Topuz. Mehmet Topuz zaten cok efendi de dün ayri bi beyefendiydi. Olaylara yaklasimi, Toraman i sakinlestirmeye calismasi cok güzeldi. Hani dedim seneye Kartal olur mu Mehmet Topuz, yoksa onunda Besiktasa bi sempatisi mi var. Isin cazip tarafi su Besiktas ta gercekten oynamak isteyen oyuncu lazim bize eger Mehmet Topuz da bu niyetteyse hosgeldi sefa geldi. |
o mehmet topuz |
topuz olmasın o :D :D |
Alıntı:
|
Yaslaniyoruz herhalde, basligi degistiremedim, artik bi gücü yeten bi arkadas degistiriversin. Yanlisliktan dolayi kusura bakmayin. |
evet mehmet topuz bu maç sadece sesi çıkmadı diğer bütün beşiktaş maçlarında çirkef o olurdu hayret bu maç olmadı hiç sevmiyorum topuzu ben karaterini beğenmiyorum inş asil beşiktaşımıza gelmez |
Alıntı:
Diğer maçlarda tam bir çirkef oluyor.Umut ediyorum ki BJK forması altında görürüz onu...:) |
Seneye Topuz bizde bence, Demirören onu eninde sonunda alacak...Ama önemli olan en makul bonservis bedeline alabilmek, umarım bu olur, bize de büyük güç katar M.Topuz...Beyfendi konusuna gelince, kişiliğini bilemem ama maçlarda özellikle de büyük takımlara karşı oyandığı maçlarda hiç de beyfendi değil, dünkü maç hariç :), çok çirfek, galibiyet için her şeyi yapan tiplerden...Açıkçası bize de böyle oyuncular lazım, İlhan gibi, Pascal gibi, Topuz da böyle biri işte, inş. seneye görürüz onu... |
bonservıs onemlı degılll ernstte herkes cok pahalı dıyorduu ama adam geldıı bı oynadı herkesss avroları unuttuu ıyıkı almısınız dedılerr ..... topuzda ııyır bır oyuncuu aldık mı muthıs olurrr |
Ernst'in neresi pahalı abi, 3.5 milyon € bonservis nedirki onun için, sudan ucuz bence o...Ama Topuz için konuşulan miktarlar 10 milyon €'lar hatta daha fazla...Bu olmamalı diyorum işte... |
Mehmet Topuz inanilmaz karakterli bir futbolcu.. Ben Kayseriparkta ( alisveris merkezi) bircok kez gordum ve sohbet ettim. Burnu havalarda degil tam anadolu cocugu.. Ama Gokhan Unal oyle degildi. Gokhan Unal ve Topuza demistim sizi Besiktasta gormek istiyorum diye.. Hayirlisi demislerdi :D |
Topuz'a bonservis olarak 5 Milyon Euro'dan fazla verilmemeli bence... |
Bende onu söylemye çalışıyorum, çünkü biliyoruzki başkanımız 11 milyon € gibi çok uçuk bi bonservis bedeli önermişti Kayseri yönetimine, ama bunu bile reddetmişti adamlar...5 milyon € idealdir bence de, ama daha fazlası çok kaçar, Kayseri'de de Hurma gibi bir yönetici varken nası 5'e verirler bilemiyorum onu da... |
Alıntı:
|
bence gelmesn gerek yok... |
son zamanlar gözden düştü.Yada kayserinin pili bitti ortalarda pek gözükmüyor.Bu sene kayseri kesin satar bu adamı ama 7,5 milyon alabilir mi düşündürücü |
Mehmet Topuz Haberleri (Tek Başlık) Mehmet Topuz Beşiktaş'ta Yeni sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, Kayserispor'un başarılı orta saha oyuncusu Mehmet Topuz'u renklerine bağladı. Beşiktaş'ın Topuz için Kayserispor'a 5 milyon Euro bonservis bedeli ödeyeceği öğrenildi. NTV Spor Güncelleme: 21:21 TSİ 04 Haziran. 2009 Perşembe İSTANBUL - Gelecek sezon hem lig hem de Şampiyonlar Ligi için iddialı bir kadro kurmayı hedefleyen Beşiktaş, Kayserispor'un yıldız futbolcusu Mehmet Topuz'u renklerine bağladı. Geçtiğimiz günlerde Kayserispor'dan kesin olarak ayrılacağını açıklayan Topuz için devreye giren Beşiktaş Kulübü, yıldız futbolcunun transferinde mutlu ulaştı. Beşiktaş'ın Mehmet Topuz ile 4 yıllık sözleşme imzalayacağı ve Kayserispor'a 5 milyon Euro bonservis bedeli ödeyeceği öğrenildi. Bu sezon 28 maçta forma giyen Mehmet Topuz, 9 gole imza atmıştı. ------------------------------------ ------------------------------------ ------------------------------------ Topuz İçin Görüşmeler Başladı 04.06.2009 20:57 Kulübümüz, Kayserispor'un milli futbolcusu Mehmet Topuz için görüşmelere başlamıştır. Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret Aş., Mehmet Topuz'la görüşmelere başlandığını İMKB'ye bildirmiştir. BJK Resmi Sitesi |
habertürk yazmış ne kadar doğru bilinmez ama keşke bir an önce bitirseler |
Bu transfer girişimlerini yok febeye çalım yok geseye çalım şeklinde lanse etmek doğru değil. Kimin elinde neyin patlayacağı belli olmaz. Colin Kazım çalımından gayet memnunum febenin. |
eğer oynadığımız sistem 4-3-3 ve ortadaki üçlü tek ön liberonun önünde 2 orta saha şeklindeyse o 2 kişiden biri olabilir topuz .. ama orası için elimizde çok isim var ve oraya transferlerde söz konusu . bu sistemde bence zor topuza yer bulmak |
Konu Turkcell Süper Lig Bölümüne Taşınmıştır. iyi forumlar |
imza atılmadan hayatta inanmam |
hayırlısıyla olur inşallah . |
MÜTHİŞ İDDİA!.. MÜTHİŞ İDDİA!.. 28 Mayıs 2009 13:18 http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28...0528131827.jpg Ligde şampiyonluğa koşan Beşiktaş'ın, uzun süredir ismi Fenerbahçe'yle anılan Kayserispor'un milli futbolcusu Mehmet Topuz'la anlaştığı iddia edildi! Siyah-beyazlıların yıldız oyuncuyla her konuda anlaşmaya vardıkları ve transferin kamuoyuna duyurulacağı öğrenildi! Htspor'un haberine göre, haberine göre; Beşiktaş, Kayserispor formasıyla başarılı bir grafik çizen milli futbolcu Mehmet Topuz'u transfer ediyor. Kulübe yakın kaynaklardan edinilen bilgiye göre, Siyah-beyazlıların Mehmet Topuz'la her konuda anlaşmaya vardıkları ve transferin Beşiktaş'ın şampiyonluğunu ilan etmesinden sonra kamuoyuna duyurulacağı öğrenildi. Kulübe yakın kaynakların doğruladığı bu transfer iddiasına Kayserispor cephesinden ise dün ilginç bir yanıt gelmişti. Daha önce Mehmet Topuz transferi konusunda tepki dolu açıklamalar yapan Kayserispor yönetimi bu kez transfere yeşil ışık yaktı. Kayserispor Onursal Başkanı ve Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki de Mehmet Topuz'un takımdan ayrılabileceğini söyledi. Özhaseki dün medyaya yaptığı açıklamada, "Mehmet Topuz gitmek istiyorsa da zorlamanın manası yok. Buna Mehmet Topuz karar verecek. Bu kararından dolayı da ayıplamamalıyız, Kayserililer olarak saygı duymalıyız. Fiyatı neyse veren alır. Benim şahsi kanaatim bu" demişti. |
Alıntı:
|
Mehmet topuz her sozon üzerine koyacağına kaybediyor tıpkı G ünal gibi hayırlısı olsun derim ama kayseri kesin satacak bu yıl çünkü G ünal gibi ellerinde eriyip kalmasından korkuyorlar. |
Mehmet Topuz Beşiktaş'ta İddiası!! MÜTHİŞ İDDİA Ligde şampiyonluğa koşan Beşiktaş'ın, uzun süredir ismi Fenerbahçe'yle anılan Kayserispor'un milli futbolcusu Mehmet Topuz'la anlaştığı iddia edildi! Siyah-beyazlıların yıldız oyuncuyla her konuda anlaşmaya vardıkları ve transferin kamuoyuna duyurulacağı öğrenildi! Htspor'un haberine göre, haberine göre; Beşiktaş, Kayserispor formasıyla başarılı bir grafik çizen milli futbolcu Mehmet Topuz'u transfer ediyor. Kulübe yakın kaynaklardan edinilen bilgiye göre, Siyah-beyazlıların Mehmet Topuz'la her konuda anlaşmaya vardıkları ve transferin Beşiktaş'ın şampiyonluğunu ilan etmesinden sonra kamuoyuna duyurulacağı öğrenildi. Kulübe yakın kaynakların doğruladığı bu transfer iddiasına Kayserispor cephesinden ise dün ilginç bir yanıt gelmişti. Daha önce Mehmet Topuz transferi konusunda tepki dolu açıklamalar yapan Kayserispor yönetimi bu kez transfere yeşil ışık yaktı. Kayserispor Onursal Başkanı ve Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki de Mehmet Topuz'un takımdan ayrılabileceğini söyledi. Özhaseki dün medyaya yaptığı açıklamada, "Mehmet Topuz gitmek istiyorsa da zorlamanın manası yok. Buna Mehmet Topuz karar verecek. Bu kararından dolayı da ayıplamamalıyız, Kayserililer olarak saygı duymalıyız. Fiyatı neyse veren alır. Benim şahsi kanaatim bu" demişti. , Benimde şahsi kanaatim,5-6 milyona biterse eğer müthiş bi transfer olacağı yönünde.Hem bu sayede toplumu Mehmet Topuz polemiklerindende kurtarmış oluruz |
topuz'u alalım derken asrın kazığını yemeyelim de, umarım demirören gece yarısı operasyonlarına artık son vermiştir, bu şekilde rakiplerini yanılttığını sanıyor ama olan bjk ekonomisine oluyor, topuz'un taş çatlasın değeri 3-3.5 milyon eurodur, o da türkiye içinde onu almak isteyen başka takımların da olmasından ileri geliyor, buna dikkat etmek lazım...artık demirören'in doğruları yapmaya başladığı yönünde yorumlar var genel anlamda ama bu yılki yönetimdeki bu sağduyunun tek sebebi denizli'dir, zaten onun burada olma şartı budur, futbolla alakalı tek patron benim mantığı, yönetimin hakikaten doğruyu bulup bulmadığını bu yaz yürüteceği politikalarda göreceğiz assıl, başta fayda-para bazındaki transferlerde, bekleyelim bakalım, zaman neler gösterecek... |
../-------Gudjohnsen---------\ Demedi demeyin ./Tello----------------Holosko \ } bu kadroyla /-----Ernst---M.Topuz----------\ ortalığı inletiriz:D Habere inanmıyorum ama gelirse süper olur |
Son dakika:Mehmet Topuz Beşiktaş'ta! Şampiyonluk için gün sayan Beşiktaş, yeni sezon hazırlıklarını da aralıksız sürdürüyor.. Siyah-Beyazlı ekibin Mehmet Topuz'u bitirdiği iddia ediliyor... Ligde şampiyonluğa koşan Beşiktaş'ın, uzun süredir ismi Fenerbahçe'yle anılan Kayserispor'un milli futbolcusu Mehmet Topuz'la anlaştığı iddia edildi Siyah-beyazlıların yıldız oyuncuyla her konuda anlaşmaya vardıkları ve transferin kamuoyuna duyurulacağı öğrenildi! Beşiktaş, Kayserispor formasıyla başarılı bir grafik çizen milli futbolcu Mehmet Topuz'u transfer ediyor. Kulübe yakın kaynaklardan edinilen bilgiye göre, Siyah-beyazlıların Mehmet Topuz'la her konuda anlaşmaya vardıkları ve transferin Beşiktaş'ın şampiyonluğunu ilan etmesinden sonra kamuoyuna duyurulacağı öğrenildi. Kulübe yakın kaynakların doğruladığı bu transfer iddiasına Kayserispor cephesinden ise dün ilginç bir yanıt gelmişti. Daha önce Mehmet Topuz transferi konusunda tepki dolu açıklamalar yapan Kayserispor yönetimi bu kez transfere yeşil ışık yaktı. Kayserispor Onursal Başkanı ve Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki de Mehmet Topuz'un istemesi halinde takımdan ayrılabileceğini söylemişti... dha |
hadi bakalim, insallah gercek payi vardir... |
hayırlısı olsun inşallah takımımıza yararlı olur.. ( tabi doğruysa haber yani ) |
müthiş iddia!.. Ligde şampiyonluğa koşan Beşiktaş'ın, uzun süredir ismi Fenerbahçe'yle anılan Kayserispor'un milli futbolcusu Mehmet Topuz'la anlaştığı iddia edildi! Siyah-beyazlıların yıldız oyuncuyla her konuda anlaşmaya vardıkları ve transferin kamuoyuna duyurulacağı öğrenildi! Htspor'un haberine göre, haberine göre; Beşiktaş, Kayserispor formasıyla başarılı bir grafik çizen milli futbolcu Mehmet Topuz'u transfer ediyor. Kulübe yakın kaynaklardan edinilen bilgiye göre, Siyah-beyazlıların Mehmet Topuz'la her konuda anlaşmaya vardıkları ve transferin Beşiktaş'ın şampiyonluğunu ilan etmesinden sonra kamuoyuna duyurulacağı öğrenildi. Kulübe yakın kaynakların doğruladığı bu transfer iddiasına Kayserispor cephesinden ise dün ilginç bir yanıt gelmişti. Daha önce Mehmet Topuz transferi konusunda tepki dolu açıklamalar yapan Kayserispor yönetimi bu kez transfere yeşil ışık yaktı. Kayserispor Onursal Başkanı ve Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki de Mehmet Topuz'un takımdan ayrılabileceğini söyledi. Özhaseki dün medyaya yaptığı açıklamada, "Mehmet Topuz gitmek istiyorsa da zorlamanın manası yok. Buna Mehmet Topuz karar verecek. Bu kararından dolayı da ayıplamamalıyız, Kayserililer olarak saygı duymalıyız. Fiyatı neyse veren alır. Benim şahsi kanaatim bu" demişti. |
Doğruysa güzel transfer olur. |
Buyur Burdan Yak !! |
ya bu kaçıncı haber mevcut . |
konunun yeri yanlış :D :D :D |
Beşiktaş'tan Mehmet Topuz sürprizi Şampiyonluk için gün sayan Beşiktaş, yeni sezon hazırlıklarını da aralıksız sürdürüyor.. Siyah-Beyazlı ekibin Mehmet Topuz'u bitirdiği iddia ediliyor... Ligde şampiyonluğa koşan Beşiktaş'ın, uzun süredir ismi Fenerbahçe'yle anılan Kayserispor'un milli futbolcusu Mehmet Topuz'la anlaştığı iddia edildi Siyah-beyazlıların yıldız oyuncuyla her konuda anlaşmaya vardıkları ve transferin kamuoyuna duyurulacağı öğrenildi! Beşiktaş, Kayserispor formasıyla başarılı bir grafik çizen milli futbolcu Mehmet Topuz'u transfer ediyor. Kulübe yakın kaynaklardan edinilen bilgiye göre, Siyah-beyazlıların Mehmet Topuz'la her konuda anlaşmaya vardıkları ve transferin Beşiktaş'ın şampiyonluğunu ilan etmesinden sonra kamuoyuna duyurulacağı öğrenildi. Kulübe yakın kaynakların doğruladığı bu transfer iddiasına Kayserispor cephesinden ise dün ilginç bir yanıt gelmişti. Daha önce Mehmet Topuz transferi konusunda tepki dolu açıklamalar yapan Kayserispor yönetimi bu kez transfere yeşil ışık yaktı. Kayserispor Onursal Başkanı ve Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki de Mehmet Topuz'un istemesi halinde takımdan ayrılabileceğini söylemişti... İHA |
Arkadaşım konu mevcut... niye ısrar edip hala aynı konuyu açıyosun silinmesine rağmen.. |
konu mevcut arkadaşım |
Türkiye`de Saat: 08:22 . |