![]() |
Günaydıııııın Haber mevcut . |
mütiş oldu be alınacak en iyi türk hücum oyuncusuydu |
futbol forumunda göremedim haberi |
takımımız iyi ßir transfer yaptıgını düşünüyorum.. takımımız adına yakışan bir oyuncu |
süpperr |
Hayırlı oLsun Konular Birleştirildi. |
Hayırlı olsun... |
Süper |
Transferi sessiz bitiren yöneticileri tebrik ediyorum bizim bile ruhumuz duymadı birkaç at-tut haberinden başka:D |
tüm camiaya hayırlı olsun |
besıktaskımıza mehmet topuz hayırlı olsun :D |
Çok ihtiyacımız olan bölgeye.. Mühiş bir transfer... Akıllanan yönetime şükranlarla... |
Alıntı:
|
hayırlısı olsun yönetim en sonunda nokta transferler yapmayı öğrendi |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Anlaşma sonrası ilk açıklamasını LİG TV'ye yapan Topuz, şunları söyledi: -"BEŞİKTAŞ'IN TEKLİFİ DAHA SAMİMİYDİ"- 10 gündür Fenerbahçe ile görüşmelerim sürüyordu ancak Beşiktaş kulübünün teklifini daha cazip ve samimi bulduğum için Beşiktaşlı da olduğum için bu teklifi kabul ettim. Beni buralara getiren Kayserispor Kulübü’ne ve Başkanım Recep Mamur’a teşekkür ederim. Allah onlardan razı olsun. -"FENERBAHÇE'YE DE TEŞEKKÜR EDİYORUM"- Fenerbahçe benim menajerlerimle görüşmüştü. Onlara da çok teşekkür ediyorum benimle ilgilendikleri için. 3 sene için anlaştım Beşiktaş’la. Şu an Beşiktaşlı yöneticilerle beraber yemekteyiz. Herkese hayırlı olsun. -"BUNDAN SONRASI BAŞKANLARA KALDI-" Öte yandan gecenin ilerleyen saatlerinde NTV SPOR kanalına telefonla bağlanan Mehmet Topuz, "Ailece Beşiktaşlıyız. Ben Beşiktaş'la anlaştım. Süleyman Hurma ve Mustafa Denizli ile de telefonda görüştüm. Mustafa Hoca memnunietini belirtti. Bundan sonrası Recep Mamur ve Yıldırım Demirören başkanlara kalmış durumda" dedi. |
Yeni transferimiz hayırlı olsun. Yönetimi kutlamak lazım... |
Ve yine bir gece yarısı operasyonuyla işlem tamam Pzt de Gudhjonseni açıklıcaklar.. |
eğer kulübüne 5 milyon verildiyse hemen hemen ideal bir rakam, topuz'un 3-4 milyonluk bir oyuncu olduğunu söylüyordum, fb de isterken doğaldır bu rakamın verilmesi, neyse topuz artık bjkli oldu, hayırlı olsun, orta saha dinamizmi açısından iyi bir transfer oldu, cisse'nin de gideceğini varsayarsak orta 3'lüyü sağlamak için erst-topuz ikilisine yakışacak bir transfer daha gerekli oraya, böylelikle hakikaten çok güçlü, bir o kadar da dinamik, aynı zamanda da yopa hakim bir orta sahamız olacaktır, 4-3-3 sisteminin orta 3'lüsü tamam olur böylece, şimdi gerekli olan yerler sol-sağ bekler ve bobo gidecekse bir santrfor ve bu transferlerin hepsi direkt oynayacak adamlar olmalı, neyse fazla girdik yine bu transfer işine:) denizli bilir işini, gerekenler yapılacaktır... |
ezikhayvanatbahce gunlerce topuz fenerde diye gobek atiyordular simdi ise kiskancligindan topuza laf atiyorlar ezikbahceeeeee y.... yeee anladin sen onu fener |
bugün aldığım güsel haberlerden biriydi sağol başkan mehmet 66yı giy yakışıyor |
Alıntı:
:):) aynenn |
Alıntı:
çok iyi oldu.hemde ailece Beşiktaş'lıymış. tebrikler sayın başkan,tebrikler yönetim. tebrikler m.denizli. hayırlı olsun. |
yau duyunca şaşırdım fenere gidiyor sanıyordum ama hala emin değilim bizim yusufu aldığımız gibi bir olay yaşanmasın? |
Alıntı:
kaynaak :) |
inşallah alınmıştır alındıysa muhteşem bi transfer... |
Mehmet Topuz Beşiktaş ta http://reklam.ajansspor.com/a.aspx?Z...1&PageID=59756 Mehmet Topuz Beşiktaş'ta! (ÖZEL HABER) Fenerbahçe'ye doğru gidiyor derken, Mehmet Topuz Beşiktaş'ın oldu.. Siyah beyazlı ekip başkan Yıldırım Demirören'le Antalya'da yıldız futbolcuya imzayı attırdı ve ezeli rakibine büyük bir çalım attı! Mehmet Topuz 4 yıllığına siyah beyazlı formayı giyecek.. http://www.ajansspor.com/images/time_icon.png04 Haziran 2009 , 21:14 http://www.ajansspor.com/resim/mehme...ontaj_ozel.jpg HABER İLE İLGİLİ TAKIMLAR Şampiyon Beşiktaş transferde ilk büyük bombayı patlattı, ezeli rakibi Fenerrbahçe'ye de çok önemli bir çalım attı. Kayserispor yönetimi tarafından Antalya’da tatile gönderilen yıldız futbolcuyu ikna eden siyah beyazlılar, transferi bitirdi. Ajansspor.com’un edindiği bilgiye göre Antalya’da Mehmet Topuz’la buluşan Başkan Yıldırım Demirören yıldız futboluyla görüştü ve ikna etti. Önemli kaynaklardan elde ettiğimiz bilgiye göre Mehmet kendisini 4 yıllığına Beşiktaşlı yapan imzayı da attı. Beşiktaş resmi inter sitesinde de; "Kulübümüz, Kayserispor'un milli futbolcusu Mehmet Topuz için görüşmelere başlamıştır. Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret Aş., Mehmet Topuz'la görüşmelere başlandığını İMKB'ye bildirmiştir." açıklaması yer aldı. Kaynak Ajansspor.com |
arkadaşlar artık m.topuz haberlerini açmayalım |
Mehmet Topuz'un BEşiktaşlı olduğunu hepimiz az çok biliyorduk..Eğer Gerçek Beşiktaşlıysa, Fener falan tanımaz, gelir imzayı atar demiştim 2 gün önce ki yorumumda..Buyrun..Helal Olsun hem Topuz'a hem artık bu işi öğrenmeye başlayan yöneticilerimize..daha dün açıklama yapmıştı Levent Erdoğan ilgilenmiyoruz diye..:D:D Fenerli yöneticiler başta olmak üzere herkesi ters köşeye yatırdılar..Levent Erdoğan dün gece '' o açıklamayı bilerek yaptık,inkar ettik '' dedi..Bütün spor sitelerin Topuz fener li olacak diyen eziklere kapak olmuştur..en çok buna sevindim zıahoaoh:D |
Neden Beşiktaş'ı seçti? Beşiktaş'la 3 yıllık anlaşma yapan Kayserispor kaptanı Mehmet Topuz, çocukluktan beri Beşiktaşlı olduğunu, Fenerbahçe ile siyah beyazlı kulüp arasında tercih yaparken forma aşkının ön plana çıktığını ve Beşiktaş'ı mutlu olacağı için seçtiğini söyledi. Topuz, "Ben, Beşiktaş'la anlaştım. Parayı değil, mutluluğu seçtim. Sıra Kayserispor kulübünde" dedi. Antalya tatilinin bir hafta daha süreceğini daha sonra İstanbul'a giderek, Beşiktaş kulübünde imza törenine katılacağını belirten Mehmet Topuz, DHA'ya yaptığı açıklamada, "Galatasaray'ı transfer konusunda hiç düşünmedim. Fenerbahçe'nin ısrarlı teklifleri kafamı karıştırmıştı. Ama çocukluktan beri renklerine gönül verdiğim Beşiktaş'ın başkanı Sayın Yıldırım Demirören'in beni ciddiye alıp tatil yaptığım Antalya'ya kadar gelmesi, teknik direktörlüğüne ve ağabey tavırlarına saygı duyduğum Mustafa Denizli'nin orada olması beni çok etkiledi. Bir de, Beşiktaş kulübünü kendime daha sıcak buldum. Siyah beyazlı kulüpte daha mutlu olacağımı düşündüm. Şimdi bunları anlaştıktan sonra söyledi diyenler çıkacaktır ama parayı değil, Beşiktaş'ı ön planda tuttum"şeklinde konuştu. Mehmet Topuz, kendisinin 3 yıllık anlaşmaya vardığı Beşiktaş'ın Kayserispor Kulübüyle görüşeceğini belirterek, "Kulüp bul gönderelim dediler, buldum. Şimdi sıra Kayserispor kulübünde. Başkan Yıldırım Demirören, Kayserisporlu yöneticilerle görüşüp bonservisim için anlaşma yapacak. Şimdi kafa rahatlığıyla tatilimi yapıp, kendimi yeni sezona hazırlayacağım" diye sözlerini tamamladı. Öte yandan, Kayserispor kaptanı Mehmet Topuz'un yerel gazetelere "Kayserispor'dan gitmiyor, gönderiliyorum" şeklindeki sözlerine, Kayserisporlu yöneticiler "Mehmet Topuz, bizden yeni sezon için 4 bin TL istedi" şeklinde yanıt verdiler. Kayserispor'dan son 2 sezonda, kaptan Mehmet Topuz'un yanı sıra Gökhan Ünal, Bülent Bölükbaşı, Rağıp, Fatih Ceylan, Avendan ve Leonardo İglesias kulüpten sorunlu olarak ayrılmıştı. |
Topuz, "Bildiğiniz gibi 10 gündür Fenerbahçe Kulübü ile görüşmeler sürüyordu. Fakat Beşiktaş'tan gelen teklifi daha içten ve samimi buldum. Ayrıca Beşiktaşlı oluşum da tercihimi etkiledi. Beni tanıyanlar bilirler, küçüklüğümden beri Beşiktaşlıyım. Beşiktaş'ı zaten çok seviyorum. Arkadaşlar Dün gece NTVSPOR u izleyenler görmüştür..Bu cümleleri ağzından dökülürken çok samimiydi..Ve İnanın heyecandan konuşamadı,mutluluktan uçuyordu..Gerçek Beşiktaşlıymışsın Topuz Helal bee.. ..:: NTVMSNBC VIDEO ::.. işte o Canlı Bağlantıyı izlemeyen arkadaşalra link , |
tr.wikipedia.org da hemen yeni takımı Beşiktaş J.K. olarak kayıtlara geçirmiş. :) Mehmet Topuz - Vikipedi |
Başkan Demirören'in ardından Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ı telefonla arayarak, "Mehmet Topuz'u transfer ettik, insan bir tebrik eder" dediği öğrenildi. kartalhaber.com Maytap geçmiş:D |
mehmet topus mehmett topus ooooooo mehmet topus mehmet topuss:) |
başlangıcımız iyi oldu inşallah devamı gelir. 4-5 iyi oyuncu daha almalıyız |
Topuz:"Çocukluktan beri Beşiktaşlıyım" "Çocukluktan beri Beşiktaşlıyım" Beşiktaş'la 3 yıllık anlaşma yapan Kayserispor kaptanı Mehmet Topuz, çocukluktan beri Beşiktaşlı olduğunu, Fenerbahçe ile siyah beyazlı kulüp arasında tercih yaparken forma aşkının ön plana çıktığını ve Beşiktaş'ı mutlu olacağı için seçtiğini söyledi. http://foto.fanatik.com.tr/Article/2...touz2_423w.jpg Topuz, "Ben, Beşiktaş'la anlaştım. Parayı değil, mutluluğu seçtim. Sıra Kayserispor kulübünde" dedi. Antalya tatilinin bir hafta daha süreceğini daha sonra İstanbul'a giderek, Beşiktaş kulübünde imza törenine katılacağını belirten Mehmet Topuz, "Galatasaray'ı transfer konusunda hiç düşünmedim. Fenerbahçe'nin ısrarlı teklifleri kafamı karıştırmıştı. Ama çocukluktan beri renklerine gönül verdiğim Beşiktaş'ın başkanı Sayın Yıldırım Demirören'in beni ciddiye alıp tatil yaptığım Antalya'ya kadar gelmesi, teknik direktörlüğüne ve ağabey tavırlarına saygı duyduğum Mustafa Denizli'nin orada olması beni çok etkiledi. Bir de, Beşiktaş kulübünü kendime daha sıcak buldum. Siyah beyazlı kulüpte daha mutlu olacağımı düşündüm. Şimdi bunları anlaştıktan sonra söyledi diyenler çıkacaktır ama parayı değil, Beşiktaş'ı ön planda tuttum"şeklinde konuştu. Mehmet Topuz, kendisinin 3 yıllık anlaşmaya vardığı Beşiktaş'ın Kayserispor Kulübüyle görüşeceğini belirterek, "Kulüp bul gönderelim dediler, buldum. Şimdi sıra Kayserispor kulübünde. Başkan Yıldırım Demirören, Kayserisporlu yöneticilerle görüşüp bonservisim için anlaşma yapacak. Şimdi kafa rahatlığıyla tatilimi yapıp, kendimi yeni sezona hazırlayacağım" diye sözlerini tamamladı. Öte yandan, Kayserispor kaptanı Mehmet Topuz'un yerel gazetelere "Kayserispor'dan gitmiyor, gönderiliyorum" şeklindeki sözlerine, Kayserisporlu yöneticiler "Mehmet Topuz, bizden yeni sezon için 4 bin TL istedi" şeklinde yanıt verdiler. Kayserispor'dan son 2 sezonda, kaptan Mehmet Topuz'un yanı sıra Gökhan Ünal, Bülent Bölükbaşı, Rağıp, Fatih Ceylan, Avendan ve Leonardo İglesias kulüpten sorunlu olarak ayrılmıştı. |
ilk defa ben beşiktaşlıyım dediğinde inandığım biri |
Hadi Bakalim Göreceğiz , Bugüne kadar aLdigimiz Tüm Transfer'ler Açıklamasında " Kücükken Beşiktaş'lıyım" diyor. Sende Yusuf Gibi Beşiktaşlılığını Göster Mehmet Topuz. |
Kartal'dan Fener'e Bir Çalım Daha! Daha önce Fenerbahçe’nin katılacağı açıklanan ancak sarı-lacivertli ekibin Avrupa Ligi maçları nedeniyle çıkarıldığı organizasyonda Kartal, Avrupa’nın dev kulüpleriyle karşılaşacak. 24 Temmuz - 2 Ağustos tarihlerinde düzenlenecek turnuvanın maçları İspanya’nın Madrid, Sevilla, Malaga, Jerez ve Huelva kentlerinde oynanacak. Fransa’dan Olympique Lyon ve Portekiz’den Porto ile D Grubu’nda yer alan Beşiktaş, grup maçlarını Huelva ve Sevilla’da oynayacak. Siyah-beyazlılar, gruptaki ilk maçında 25 Temmuz Cumartesi günü Olympique Lyon ile Huelva’da, ikinci maçında ise 29 Temmuz Çarşamba günü Porto ile Sevilla’da mücadele edecek. |
Türkiye`de Saat: 00:02 . |