![]() |
ulan febe bu kadar mı midesizsin adam dünden beri kaç kere Beşiktaş'ı istiyorum dedi..!!! |
Evet tam UEFA ve FİFA kriterleri böyle. Masaya oturacak iki takım var BEŞİKTAŞ'ım ve ezikler. febenin rızasıyla alacağız yada bizim rızamızla febe alacak. |
besiktasliyim, besiktasta oynamak istiyorum birtek, siyah beyaz formayi giyicegem diyen oyuncuyu niye fener serefsiziz alir? adami zorlami oynaticaklar, sanki verim alicaklar o. cocuklarI! |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
hadi topuzum göster beşiktaşlılığını ve çek restini |
topuz gitmiyomde nolur |
Yaziklar Olsun. Niye takimla degil futbolcuyla gorusuyorsun ki be baskan. Insaalah yarina kadar hersey cozulur. Mehmet Besiktas'liyim diye bas bas bagiriyor !! |
Topuz da söz vermiş Kayserispor yönetimide. Ama farklı taraflara. Sevgimi ağır basar paramı. Kız alma savaşına benzetiyorum bu olayı. |
Alıntı:
|
arkadaşlar size birşey söyleyeyim mi bende beşiktaşlıyım ama eğer mehmetin bonservisi şu an fb deyse mehmet topuz yok ben beşiktaşa gidemem demez aldıı paraya bakar aziz yıldırım parayı kor önüne mehmet te alır parayı tekrar telefon bağlantısıyla bağlanır derki takım fenerle anlaştı bilmem ne bilmem ne beşiktaş şansız bi takım her sene aynı şşeyler oluor şampiyonlar ligine gidecez daha bi tane transfer yapamadık mehmeti istedik oda olmadı ne olacak şimdi seneye şamp liginde averaj takımı olmak istemiorz ::(:( BEŞİKTAŞI SEVİYORUZ YILDIRIM demirören Bİ ŞEYLER YAP |
Topuz,cevabını verecektir.Süleyman Hurma ve eziklerin yönetimine. |
haydi başkan arkadayız çöz şu transferi yaa |
Insaalah cozer!! |
Büyük Harfle Konu Acmak Yasaktır. Mehmet Topuz Bu Laflarından Sonra Fenev'e Giderse , Onunda Sonu Oğlan Tümer Gibi oLur! |
Bu adam bize farz oldu bu saaten sonra |
Demirören'den Topuz'a garanti! Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören'in, Mehmet Topuz ile rahat olması konusunda konuşulduğu öğrenildi. Fenerbahçe'nin, Kayserispor'dan Mehmet Topuz'un bonservisini alması sonrasında transferi çıkmaza giren Mehmet Topuz'un, büyük sıkıntı yaşadığı ve bu durumun üzerine siyah-beyazlı kulübün başkanı Yıldırım Demirören ile telefonda görüştüğü öğrenildi. Demirören'in, Topuz'a rahat olması gerektiğini ve bu transferi bir şekilde çözeceği garantisini verdiği iddia edildi. |
Çözecektir,çünkü Topuz bizi istiyor.Kusura bakmayın ama Kayserispor'u daha doğrusu Süleyman Hurma'yı kınıyorum.Kınamaktanda öte bir küfür savurmak istiyorum. |
Hadi Başkan Güveniyoruz |
Süleyman Hurmanın suçu yok önce fener gitmiş söz almış. Bizimkilerinde hıyarlığı var aslında. Adam söz ağızdan çıkar diyo. Bizim aradığımız adam tipi aslında, ama aksi yönde çattık iyimi:D |
arkadaşlar fifa kurallarına göre sözleşmesi devam eden oyuncunun bonservisi onun isteği dışında başka takıma verilemez o yüzden eğer m.topuz hakikaten Beşiktaşlıysa rahat olun biz Mehmet'i alcaz fener de topuzu :) |
arkadaşlar bir şey dikkatimi çekti, fb resmi internet sitesinden yapılan açıklamayı okudunuz mu, ne yazıyor o metinde?..ne bir miktar var ortada ne de verilecek oyuncu belli, nasıl bir anlaşmadır ki bu şartları belli olmasın, sözleşme dediğiniz şey her akti belli olan bir prosedürdür, bana çok farklı dalavereler var bu işin içinde gibime geliyor, bekleyip göreceğiz... |
mehmetin acıklaması ; onların ne istediği ö.deil ben beşiktaşlıyım beşiktaşta oynamak istiyorum.. bu sözü duyanlar hala mahmeti almak istiyorsa başka bişi demiyorum.. |
Beşiktaş'tan açıklama: "FIFA'ya gideriz" Beşiktaş yönetimi, Kayserispor'un anlaşmaya vardıkları Mehmet Topuz'un transferine izin vermemesi ve bu futbolcunun bonservisi Fenerbahçe'ye verdiğini açıklamasına tepki gösterdi.Siyah beyazlı yöneticiler Topuz transferinde bugün yaşanan gelişmelerden duydukları rahatsızlığı dile getirerek, "Gerekirse FIFA'ya kadar gideriz. Gelişmelerin ayrıntılarını tam olarak öğrendikten sonra gerekli girişimlere başlayacağız" dediler. |
Beşiktaş'tan açıklama: "FIFA'ya gideriz" Beşiktaş yönetimi, Kayserispor'un anlaşmaya vardıkları Mehmet Topuz'un transferine izin vermemesi ve bu futbolcunun bonservisi Fenerbahçe'ye verdiğini açıklamasına tepki gösterdi.Siyah beyazlı yöneticiler Topuz transferinde bugün yaşanan gelişmelerden duydukları rahatsızlığı dile getirerek, "Gerekirse FIFA'ya kadar gideriz. Gelişmelerin ayrıntılarını tam olarak öğrendikten sonra gerekli girişimlere başlayacağız" dediler. |
ben sana söyleyim aziz başkan bu kayserinin başkanı mı ne hurmacı ona para verdi bu kadar mehmet topuz da parayı seçecek bjk yi değil |
Alıntı:
|
ayrıca aynı durum 6 sene önce Beckham transferinde de yaşanmıştı Barça kulüple Real Madrid ise oyuncu ile anlaşmıştı sonuçta eli mahkum bir şekilde Real Madrid'e satmak zorunda kalmıştı Man.Untd. tabi burada azize denen illegal olan herşeyde çok iyi olan bir kişiden söz ediyoz o da ayrı... |
süleymen hurma ortalıgı karıştırıo akıllı ol hurma!!! |
"Ben Beşiktaşlıyım !.." "Ben Beşiktaşlıyım !.." Mehmet Topuz transferi Fenerbahçe ve Beşiktaş kulübünü karşı karşıya getirirken; Kayserispor'un bonservisini 5 milyon euro artı Gökhan Emreciksin karşılığında Fenerbahçe'ye verdiği Mehmet Topuz "Ben Beşiktaşlıyım ve Beşiktaş'ta oynamak istiyorum" dedi. Topuz bu açıklamayı saat 14.00'da Lig TV'de yayınlanan Futbol Gündemi programında yaptı. Topuz'un bu açıklamasının üzerinden yaklaşık üç saat geçtikten sonra ise Kayserispor kulübü yıldız futbolcunun bonservisini Fenerbahçe'ye verdi. Şimdi gözler Mehmet Topuz'un bu gelişen olaylara takınacağı tavıra çevrildi Ligtv.com.tr - VideoHaber - "Ben Beşiktaşlıyım !.." şu videoyu izleyin helal olsun mehmet topuz |
Alıntı:
|
Bize parayı değil formayı seçecek adam lazım.. Eğer Topuz bizi değilde parayı tercih ederse, o zaman bize üzülmek yerine zararın kıyısından döndüğümüz için sevinmek düşer.. Özellikle bu sene performansı oldukça düştü.. Biz şampiyonlar liginde oynayacak takımız bize gelmek için can atan çok futbolcu vardır.. Kendisi bilir... |
Arkada$lar rahat olun Topuz bizde.. |
ayıp be kayserı daha fazla para veren olunca onla anlas adam haykırıyor ben besıktaslıyım dıye |
Beyler önemli olam mehmet topuzun sözünde durup durmayacagı eger sözünde durursa fener almaz mehmeti.... |
ulan kayseri paraya kendini satıcan süleyman adam ol kac kuruşluk adamsınız dünden veri cocuk beşiktaşlıyım orda oynucam diyo buna rrağmen yağtığınıza bakın birde duruşumuz var dio hay sizin gibi duruşun içine edeyim ben !!!! |
gönlü bizdeyken bonservisinin fenerde olmasının hiç bir önemi yok !!! |
ayıp be kayseriiiiii |
GÖNLÜ KARTAL, RENGİ FENER! Mehmet Topuz transferinde çarpıcı gelişmeler yaşanmaya devam ediyor! Beşiktaş'ın anlaşmaya vardığı yıldız oyuncu için devrede olan Fenerbahçe, rakibinin çalımına karşılık verdi! Sarı lacivertliler, yıldız oyuncunun bonservisi için Kayserispor'la anlaşmaya vardı! Fenerbahçe, Beşiktaş'ın Mehmet Topuz'la anlaşarak attığı çalıma cevap verdi! Sarı lacivertliler, Kayserispor'la yıldız oyuncunun bonservisi için anlaşmaya avrdı. Topuz için 5 milyon Euro ve Gökhan Emreciksin'in verileceği öğrenildi. Bu gelişme Fenerbahçe'nin resmi internet sitesinden de doğrulandı. yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: Kulübümüz, Kayserispor ile Mehmet Topuz'un transferi konusunda anlaşmaya varmıştır. Bu transfer kapsamında Fenerbahçe Spor Kulübü bir oyuncusunu Kayserispor'a verecektir. -"MEHMET'İ FENERBAHÇE'YE VERDİK"- Kayserispor Genel menajeri Süleyman Hurma, konuyla ilgili yaptığı açıklamada Fenerbahçe'den, Mehmet Topuz'un karşılığında Gökhan Emerciksin'i alacaklarını ifade ederek, Topuz'un bonservisinin Fenerbahçe'ye verildiğini kaydetti. Mehmet Topuz'un Beşiktaş'a transfer olmak istediği yönünde açıklamalar yaptığını hatırlatan Hurma, ''Bundan sonra Mehmet Topuz'un hangi takımda oynayacağı Fenerbahçe ile bu futbolcu arasındadır. Fenerbahçe isterse oyuncusunu başka takıma satabilir. Mehmet Topuz'un bonservisi Fenerbahçe'nin elindedir'' dedi. -"MEHMET TOPUZ'U İSTEYEN FENERBAHÇE İLE GÖRÜŞÜR"- Hurma, 'Mehmet Topuz Fenerbahçe'de oynamak istemezse ne olacak?' sorusuna ise "Oyuncu hür iradesi ile hareket edecektir. Ekonomik haklarını devretmiş durumdayız. Onu isteyen kulüpler Fenerbahçe ile anlaşabilirler." Mehmet Topuz'un transferi karşılığında Fenerbahçe'den ne kadar ücret alacakları sorusunu ise Hurma, ''Basında 5 milyon avro gibi rakamlar telaffuz ediliyor. Ama rakam söylemek istemiyoruz'' diye yanıtladı. Mehmet Topuz "Benim tavrım bellidir; Beşiktaşlıyım, Beşiktaş forması giymek istiyorum" demiş, Beşiktaş Kulübü de Mehmet Topuz için görüşmelerin başladığını ve konunun Borsa'ya bildirildiğini duyurmuştu. Kayseri Yolspor takımında amatör olarak başladığı futbol hayatında Kayseri Erciyesspor'da profesyonel olan Mehmet Topuz, 2004 yılında Kayserispor'a transfer edilmişti. 26 yaşındaki başarılı oyuncunun Kayserispor ile 31 Mayıs 2010'a kadar sözleşmesi bulunuyordu. http://www.ajansspor.com/resim/mehmettopuz03.jpg Ajansspor 05 Haziran 2009 , 17:05 |
Beşiktaş,lı oldugunu beşiktaşta forma giymek istediğini dile getiren bır futbolcuyu fenerbahçe, taraftarlarına nasıl sevdırecek.. Kayseri yönetimine sormak gerek; "Siz fenerbahçeye söz verdiniz, Mehmet TOpuzun haberi var mı? Mehmet Topuz evet ben Fenerde oynarım başkanım diye size dedi mi? Sadece biz söz verdikle olmaz! Kayseri bosubosuna ugrasiyor, Avrupa,da Bosman davasinda cikan karar var. futbolcu istemezse transfer istemedigi bir yere gidemez. Gider Besiktas,da oynar. Eger Kayseri diretirse BJK de CAS a gider ve karar BJK nin lehine olur. Olanda Kayseri,ye olur,is bu kadar basit. Futbolcu köle degil.Demedi demeyin :) |
Türkiye`de Saat: 05:40 . |