![]() |
ezikhayvanatbahceliler dun aksam bu futbolcuya laf atiyorlardi yok besiktasli yok pahali yok simarik simdi yaniyorlar bu futbolcuyu takimlarinda gormek ins besiktas fifa-ya gider ve orda ezikler geceriz |
Böyle toplarsak gerçek Beşiktaşlı bi kadromuz olur. Topuz, Yusuf, Denizli. 3 oldu:D |
arkadaslar mehmet besiktasliyim lig tv de saat 14 te soylemis tam 3 saat sonra ezikbahceli yonetim bonservisini almis |
ezıkler bu adamı aldıklarını resmı sıtede yayınlamıslar ne iş bilen var mı |
ulan kayseri bunun altindan ne siz nede fenerbahce kalkamayacak topuz bize geldiginde hepiniz mosmor dolasacaksiniz etrafta |
seneye kayserispor kumeye ezikbahcelilere pazarlik yapti ama bence daha iyi oldu cunku bonservisle elinden sokup alipdaha zevkli olacak mehmet topuz fenere imzalamazsa ezikfener benim .... yer ahahahahah :D fifa-da kazaniriz bu eziklere karsi |
bu işin sonu karakolda bitecek sanırım |
al başkan mehmet topuzu da eziklere TIPANIN büyüğünü tak.iş onur meselesine döndü... |
haydi başkan ne yap yap bitir bu işi . |
Alıntı:
YILMAAAZ, bu Ne???:beer: |
topuzu kim alırsa iki taraftar arasında ki çekişmede 1:0 öne gecer |
mehmette bitiyor herşey nerde oynamak isterse orda oynar bakalım sözünde duracakmı mehmet dediği gibi beşiktaşlılığını gösterecekmi.. |
mehmet imzayi atmazsa fener y..mi yer :D bu arada eyer atarsa ezikhere omur boyu dalga geceriz besiktasliyi zorla aldilar daha once bu futbolcuya laf atan ezik fenerlile simdi ayaklarini opuyorlar opun lan ezikler opun gelin benimkini de opun bu kadar serefsiz iki takim gormedim gayserispor ve ezikhayvanatbahce |
Konular birLeştirildi. iyi forumlar. |
herkez rahat olsun mehmet sozunden donmezse mehmet ya besiktasta oynayacak yada kayseriye donecek fenere yine topuzu kalacak |
yönetim istifaaa!!!! |
bu sene nerden bakarsan bak guzel gunler bekliyor iki takim taraftarinida ilk hamleyi topuzla yapacagiz ve bunlarin arasinda buyuk savaslar yasanacak gibi bu yil |
Mehmet TOPUZ `un Sözleri , Beşiktaş'ta oLdugunu Kanıtlayacak Cins'te. Artık IMKB 'ye Bildirilmeden Hic bir Haberi okumak istemiyorum |
mehmet topuz ezikbahceye imzayi atmazsa fenev sadece pacal noumanin tutugunu alir http://www.bigglook.com/biggfootball...es/foto/25.jpg |
bir bu eksikti :( |
Forza'dan "Mehmet'i Aldik , Topuz'unu İstiyorlar " Açıklaması Sakin olun beyler bayanlar. Adam çıkmış açıklama yapmış. En kötü ihtimal Kayserispor'da aldığı yıllık ücretin 5 katına bonservisini alırız. Futbolcuyu istemedigi bir kulüpte oynatamazsınız (Bkz Örnek; Aydın Karabulut). Eger Mehmet Topuz "fenerde oynarım" demedikce kurallar geregi en kötü ihtimal geçici lisansla transferimizin keyfini süreriz... O yüzden sakin olun. Bonservisin alınmasını bekleyelim. Dansöz ve midesiz Fenerbahçe Camiası ve Başkanı'nın istediği ortalığı bulandırmak, Kayserispor'unsa daha fazla kazanmak. Yoksa adam çıkmış açıklama yapmış iş bitmiştir. Madem Topuz'unu çok istiyorsunuz, alın yahu alın. İÇİNİZDE KALSIN! Bize Mehmet Yeter... Arkadaslar hic ses etmeyin. Birakin dalgalarini gecsinler. Birebir yaptığımız telefon görüşmesinin detaylarına inmeyecegim... Ama son gülen iyi güler http://forum.forzabesiktas.com/image.../icon_wink.gif Bu takıma has ve has Beşiktaşlı biri geliyor, kimse engel olamaz! http://forum.forzabesiktas.com/image.../icon_clap.gif http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=57418 Erinç Korkmaz |
ya bence hani yorum yapmayıp susmakta en iyisi ben hiç bir türlü topuzla ilgili konulara yorum yapmadım ama herkes tarafından kabul edilen kaynaklardan topladım bu bilgileride |
haberi forzada okudum çok büyük bir kapak olmuş :D:D |
Bu saatten sonra herşey Mehmet Topuz da biter haydi Topuz biti bu işi imza atma fenere , Gel yuvana Gel Beşiktaş a . |
topuz sadece fenerde değil onu bu duruma düşüren kayseri'de de oynamaz..adam bağırıyor "beşiktaş'ı istiyorum" diye..üzgünüm fenerbahçe alacağınız topuz olmasa bile şekil olarak ona yakın birşey :D |
Güzel cevap . Dogru söylüyor önümüzde büyük örnek AYdın. Gitmek istemezse gitmez febeye Mehmet |
çok bozuk kafam |
Eğer Topuz Fenre gitmesse 2. Pascal 2. İlhan yolda demekdir ;) |
yarın öğle saatlerinde imza atıcakmış ezikbahçeye.ne diyelim ben beşiktaşlıyım diye bas bas bağıran adamı oynatmayı içine sindirebiliosa o kadar insan hayrını görsünler.maçlarda kafasına taktığı siyah beyaz bantıda azizeye versin yakışır |
hadi mehmetim göster besiktasliligini seni hic kimse zorlayamaz kayseri ise bedava vermekdense bize verecek ve sen yuvana geleceksin hersey sana bagli mehmetim |
ezikler .................. |
BOSMAN kuralı var arkadaşlar... Nedir bu kural? Bir futbolcu kendi kulübüne danışmadan istediği takımla sözleşme yapma hakkına sahiptir... Kayseri ya bu işi uzatmadan bonservisi verecek ya da fifa onlara ders verecek... Hayırlı uğurlu olsun en sevindiğim transfer... |
kimseyi zorla istemediği takımda oynatamazlar adam açık açık konuştu beşiktaşlıyım diye hala ne uzatırlar anlamam kayseride fb de bu işten çok zararlı çıkıcaklar:D |
merhabalar Benim korkum fifa gideriz diyen yönetim fifa kurallarına göre sözleşmesi devam eden bir oyuncu ile klubunden habersiz transfer görüşmesi yapamaz kuralıdır. eğer kayseri bunu öne sürerse ceza alırız |
Alıntı:
|
istemediği takımda oynamaz mehmet topuz iş bundan sonra ona kalmış iş sende biter |
Alıntı:
adamlar satacagiz dedi ya eee biz de anlastik onunla ne kural disi ya ayrica bize kural disi olursa onlara da kural disi futbolcu bu hayvan degil nereye gitmek isterse gider zorla oynataca degil ler ya ayrica butun ezikfenevhayvanatbahcelilere bu resimi gun boyunca hediye edecegim mehmet topuz ezikbahceye imzayi atmazsa fenev sadece pacal noumanin tutugunu alir http://www.bigglook.com/biggfootball...es/foto/25.jpg __________________ |
Alıntı:
|
İş Topuz'da biter, Topuz gitmek istemezse Kayseri onu nereye gönderiyor, aynı sorun bizde de oldu işte, Aydın Bursa'ya gitmek istemedi ve şu anda bizde...Kayseri mallık yapmasın, adam olsunlar, kulübe o kadar hizmet etmiş bir oyuncuya karşı biraz daha iyiniyetle yaklaşsınlar...Taa ne zamandır diyorum zaten bu Hurma kadar haysiyetsiz, para düşkünü bir adam daha yok, yine çıktı karşımıza işte, ama ben Demirören ve Topuz'a güveniyorum, bu işi yarın olmadan bitirirler... |
kızı gonlu bızdeee babası ısterse vermesınn bakalımmm :DD: |
Türkiye`de Saat: 05:36 . |