![]() |
Mehmet Topuz gönül verdiği takımın formasını giydi. Topuz yaşanan hadiselerle ilgili olarak yaptığı açıklamada; ""Gerekirse 1 yıl top oynamam. Ben Beşiktaş"lıyım ve bu formayı giyeceğim. Herkes bunu böyle bilsin"" dedi.. |
Mehmet Topuz gönül verdiği takımın formasını giydi. Topuz yaşanan hadiselerle ilgili olarak yaptığı açıklamada; ""Gerekirse 1 yıl top oynamam. Ben Beşiktaş"lıyım ve bu formayı giyeceğim. Herkes bunu böyle bilsin"" dedi.. |
harbi delikanlı adammış..bir pascal bir de mehmet topuz..bir formayı bu kadar giymek isteyen başka bir oyuncu göremem :) helal olsun...ama yakışmış da forma..karizma olmuş ;) |
Film gibi transfer öyküsü |
Yakışır sanaaa Yakışır sanaaa Kutsal forma Yakışır sanaa Alemde teksin Değişilmezsin Mehmet Topuz sen bizim Herşeyimizsiiin :D |
Helal la sana topuz adam gibi adam çıktın!! |
Abartı olacağını zannetmiyorum..Helal Mehmet'im |
ya ben dışardaydım takp edemedim attı dimi imzayı mehmet... |
Saat 01.00 da Hakan Gündoğar'ın Mehmet Topuz ile yaptığı röportaj ntvsporda... Ekran başına arkadaşlar... |
olamaaaazzzz,almışlar topuzu maraton.com |
Antu demeyin şu siteye yaff:DAngut orası Angut birkaç bin eziğin toplandığı angutlar mekanı:D:D |
helal olsun mehmet bu taraftar senı mabbette ustune gıydıgın kutsal formayla gormek ıstıyor |
abi bunlar diilmiydi şampiyon olmadan şampiyonluğu kutlayanlar mu ha ha:D neymiş o zaman ezikliğin sonu kötüymüş dünde eziktiniz bu günde eziksiniz ve hep ezik kalcaksınız:D |
bu iş biter forum beşiktaş alır topuzu demedi demeyin |
yakisiiiirr bea:D |
Helal olsun sana, helal olsun...10 numara adammışın bea M.Topuz, inş. giyeceksin bu kutsal formayı, futbolu bırakana kadar da çıkarmayacaksın üstünden...Sana yakışan budur... Her şeyin para olmadığını, öncelikle Azize'ye, eziklere ve tüm herkeze gösterdin, bin kere helal olsun... |
senden cocugum olsun istiyorum MEHMEEET:D helal olsun Topuza, delikanli biriymis! |
kayseri yönetimi delikanlı değilmiş emreçıksını almak için mi böle yaygara yapıyorlar adam ceddim bjkli diyor fbliler diyor alırız yedekte bekletiriz tüzüğü okuyun hiçbir oyuncu kendi isteği olmadan başka kulube gidemez. (aydın karabulut) Mehmet Topuz Son Kartal sancılı olucak ama olsun |
Kayseri bizle anlaştı anlaştı yoksa Topuz Ocak'a kadar imza atmayacak ve Ocak ayında istediği kulübe bonservissiz gidecek Kayseri para kazanmak için mecbur anlaşacak bizle:tee: |
http://img443.imageshack.us/img443/2696/pict00414tq.jpg Bize Mehmet, bunlarada aha topuzu kaldı:D:D:D |
Midesiz herifler... Adam Beşiktaşta oynamak istiyorum diyor hala kene gibi yapışmışlar... Böyle psikopatlık görmedim. Neyin ezikliğini silmeye çalışıyorsunuz ? |
Topuz bize , Bu fotoğraflar febe ye . |
Alıntı:
fenerin huyu bu illa birilerinin adamını çalmaya çalışırlar şimdide gese nin pizarrosuyla ilgilenmeye başlamışlar:D |
|
Ahaha Forza Costu ! :D |
|
yönetim fb ve kayserispor ile hiçbir görüşme yapmasın, oyuncunun istediği takımda oynama özgürlüğü vardır, insiyatif oyuncunun elindedir, yönetimimizin yapması gereken fifaya başvurup geçici lisans çıkarmak olacaktır, tabi mahkeme sürevi sonrasında oyuncu bonsevisi elinde bulunan kulübe tazminat ödemeye mahkum edilecektir, bu da şu an kayserispor'a önerdiğimiz miktarın altında bir tazminat olacaktır, aslında topuz'un 1 yıl futbol oynamaması durumunda oyuncuyla herhangi bir sözleşme imzalanmadığı takdirde seneye oyuncu serbest kalacak ama buna gerek yok şimdilik, bu yöntemi yönetim de biliyordur zaten, ilerizekalı fb ve ks başkan ve menajerleri yaptıkları dalaverenin sonuçlarını kazık yiyerek ödeyeceklerdir, topuz'u beklediğimizden daha düşük fiyata kapattık sayılır, tabi bunda topuz'un etik duruşu da etkin rol oynadı, tekrardan topuz bjk'ye hayırlı olsun... |
böyle adamlar lazım bize beşiktaşlı adam gibi adam sözünün eri işte mehmet topuzzzz.. |
sağlam beşiktaşlı cıktı be arkadaş...helal olsun sana ... |
Alıntı:
Biz yine adamlığımızı BEŞİKTAŞLILIĞIMIZI gösterelim 5 milyon verelim bonservise,para herzaman kazanılır ama onur kaybedildimi kazanılamaz. fenerle 5 artı gökhan emreceksin anlaştılar,verelim 6 mlyonu konuşmasınlar bidaha |
Spor felsefesini ayaklar altına alıp Beşiktaş"lıyım diye haykıran bir oyuncu için bu tür zahmetlere giren Fenerbahçe yönetimini, kendi taraftarlarının takdirine bırakıyoruz. Bu eziklerde düşünecek ve olayı anlayacak zeka olduğunu sanmıyorum. |
topuz harbi adammıiş, başkası olsa kıvırırdı (mondragon,kazım kazım) ama o bizi bu rezalette galip vede mağrur yapdı ,ezikbostanda hıyara döndü... |
Her yolun sonunda ölüm olsada Sevenleri kimse ayıramaz ki... |
bravo mehmet beşiktaş için yüreyini ortaya kyucak terinin son damlasına kadar savaşıcak beşiktaşı seven futbolcular lazım bize... eğer smimysen gerçekten helal olsun! |
bravo mehmet!... şu devirde alkışlanıcak bi hareket yaptı tebrik ediyorum!.... |
bu saatten sonra fb'de forma giyerse zaten olay olu en fazla bi sene daha bekler öyle gelir beşiktaşa sırf EZİKLERE inat olsun :D |
|
valla bunları yine iyi bir dumur edeceğiz ve de zaten mehmet topuz zaten yaptı birde biz yaptık mı ne kadar mutlu olacağım anlatamam... |
salla gitsin alyı ezik bunların :D |
Kayseride Dogdu, Besiktasli Oldu, Helal Olsun Sana, Pascal Mehmet Pascal Mehmet 000ooooo000oooo Adam gibi adam Mehmet Topuz!! Seni gibi karakterli futbolcularin Fenerde isi yoktur!! Seviyoruz seni be kocum!! |
| Türkiye`de Saat: 09:53 . |