![]() |
:D:D işte buna çok güldüm,harbiden bir siz eksiktiniz:) |
Bir ezik daha :D |
aLLahım sen $u cinconLuLarada akıL veR :D:D Ne topuZmu$ yaa:D adam ße$ikta$Lıyım diyoRsa ße$ikta$Lıdır..duruP dururKen neDen ortaLıqı karı$tırıyoRsunuz :D |
Biz aydın karabulutu bursa nasıl gönderemedikse onlarda fbye gönderemiyecekler Mehmet TOPUZ Beşiktaşta |
arkadaşlar mehmet topuz futbola ara vermesin ama kötü olur onun için bence fenerle olan anlaşma suya düşer sonra kayseri bjkye vericek mehmet topuz fb yi istemio çünkü zorla oynatamazlar:D |
Alıntı:
Valla yaa yuzsuzlugun bukadarinada yuh yanii!! |
hurma, topu hukuka attı!.. Kayserispor Kulübü Genel Menajeri Süleyman Hurma, Mehmet Topuz'un Fenerbahçe'ye transferi konusundaki tartışmaların hukuk çerçevesinde çözülebileceğini ifade etti. Hurma, yaptığı açıklamada, kulüpleri ile 1 yıllık sözleşmesi bulunan takım kaptanı Mehmet Topuz'un bonservisinin Fenerbahçe'ye verilmesi konusunda iki kulübün anlaştığını hatırlattı. Basında Mehmet Topuz'un Fenerbahçe'ye gitmek istemediği ve Beşiktaş'a transfer olmak istediği yönünde haberler çıktığını anımsatan Hurma, şunları söyledi: ''Mehmet Topuz'un transferi konusunda basında çok fazla bilgi kirliliği var. Biz Mehmet Topuz'un bonservisini Fenerbahçe'ye verdik. Şimdi, Mehmet'in Fenerbahçe ile oturup anlaşmasını bekliyoruz. Eğer, anlaşamazlarsa gelsin bir yıl daha bizde oynasın. Zaten bir yıllık sözleşmemiz daha var. Başımızın üstünde yeri var. Basında Mehmet'in Fenerbahçe'ye gitmek istemediği yönünde haberler çıkıyor. Ben Mehmet'in böyle bir tavır içine gireceğini tahmin etmiyorum. Bu tür tartışmaların çok fazla büyütülmemesi gerekir. Her şey hukuk çerçevesinde çözülür. Mehmet, Fenerbahçe'ye gitmek istemezse yaptığımız sözleşme geçersiz olur ve bize geri döner ama böyle bir şey olacağına ihtimal vermiyorum.'' Mehmet Topuz'un Beşiktaş ile anlaşmasının bazı tartışmalara neden olduğunu belirten Hurma, şöyle devam etti: ''Bizim Beşiktaş'a karşı herhangi bir tavrımız yok. Beşiktaş da bu ülkenin bir takımı. Fakat biz Fenerbahçe'ye söz vermişken Beşiktaş'ın bizden habersiz futbolcumuzla anlaşma yapması yanlış. Beşiktaş yönetimi, bize Mehmet ile görüştüklerini ve anlaştıklarını söyleseydi. Belki biz Fenerbahçe ile görüşmezdik veya söz vermezdik. Belki de Mehmet'in bonservisini Beşiktaş'a verebilirdik.'' Mehmet Topuz'un Kayserispor'dan alacağı olduğu yönünde de asılsız haberler çıktığını ifade eden Hurma, Kayserispor'un ödeme ahlakı olan bir kulüp olduğunu, hiçbir futbolcularına borçlarının olmadığını söyledi. Mehmet Topuz'un da alacağı olmadığını kaydeden Hurma, ''Mehmet, alacağı olduğunu iddia ediyorsa, belgeleri ile birlikte Federasyona başvurabilir'' dedi. |
yokya küçüköysporlu :D:D |
Alıntı:
|
Çatlayınn Çatlayın Topuz İçin Çatlayın. Beşiktaşımızla ilgili haberleri çekemeyenleri Pascala Havale ediyoruz :) |
eninde sonunda topuz bizi istediği müddetçe topuz bizde oynar |
mehmet BEŞİKTAŞ 'lıym dedi adam yalan mı söyluyor :D |
İnş. bize gelecek.Zorla fenerbahçeye gideceğini sanmıyorum |
İyi bakalım.Hayırlısı olsun |
daha önce de yazdım tekrar yazıyorum; fb ile ks önetimleri arasında herhangi imzalanmış bir sözleşme olduğuna hiç ihtimal vermiyorum, şartları belli olmayan, verilen oyuncu dahai açıklanmayan bir sözleşme nasıl olabilir, fb resmi internet sitesinde sadece 1 oyuncu verilecek deniyor, hurma'ya soruyorlar verilecek ücreti ve oyuncuyu söylemek istemiyorum diyor, oırtada nelerin döndüğü belli değil, ama topuz gayet etik davrandı ve bu oyunu bozdu ve fb-ks arasında yapıldığı söylenen anlaşma iptal oldu ve oyuncu ks'da kaldı, bundan sonra bjk yönetiminin yapması gereken ks'a 5 teklif ettilerse 2 teklif etmek, bu dalavereyi sonuna kadar onlara ödetmek, makul olmak lazım, burası dingonun ahırı değil... |
lepido güzel bi yaklaşım doğru olabilir |
adam dünyadakı herkesın cok sevdiği PARA dan vazgcms SEVDİĞİ KlüBe Hİzmet etmek için BEŞİKTAŞ ı secmıs bıze böyle oyuncular Lazım zamnnda Tümer ide cok sevıyorduk ama adam bızı paraya sattı yalan mı ama bak bu adam parayı değil bizi seçti |
Alıntı:
helal olsun adama Beşiktaşlıyım ve 50 milyon kelimesinden sonrada hala ezikler oynatacaklarsa bu onların ezikliğini kanıtlamış olacak ama eminim oynatamıyacaklar |
sporda hukuk daima oyuncunun lehine işler, özellikle son değişikliklerden sonra, ortada emsal kararlar var... |
ßu Lafın üStüneDe ßi soquk su içiLir artık aziZe :D |
Alıntı:
|
Futbolcusunu mal olarak gören zihniyeti bizim de mal olarak gördüğümüzü belirtiriz... |
a doğru oda var :D |
Eziklerden bir kez daha nefret ettim Beşiktaşlıyım diyen adamı 50 milyon verseler oynama diyen adamı aldık diye seviniyorlar ama az kaldı alacaklar ama ........... neyse |
formayıda gydrmsler:D:D |
Ulan Aziz(e) 'den Parayi kaptın çekiLdin aradan değilmi. |
basacam simdi sana küfürü ama senin icin deymez bea |
Ya paranizi alin cekilin kenara ya!! Fenerin parasi daha mi tatli ?? |
Ben topuzun bu kadar da abarttığını sanmıyorum.Basın abartmıştır bence |
topuzun formasni almak sart oldu artik |
Alıntı:
Bencede.Çok güzel bir açıklama.Topuz'un açıklamaları gayet net.Beşiktaş taraftarının bu açıklamalara bir sempati duymaması mümkün değildir kanaatimce |
Adamların gözünü para hırsı bürümüş.Yazık! |
ulan hurma su olay bi bitsin seninde menajerlik hayatin bitecek insallah |
Ezikler ezikler ezikler he he he he |
oğlum hurma önümüzde durma gerekirse 1 sene sonra beleş alırız Mehmet i ama yine de alırız . |
adamlar doğstan ezık ne dıelmn kı |
İNADINA MEHMET TOPUZ!!!! |
inşallah bu transfer gerçekleşirde hem ii bi oyuncu almış oluruz hemde fenerle hesabımızı kapatırız |
Alıntı:
|
Alıntı:
:congrats::congrats::congrats::congrats::congrats: :congrats::congrats::congrats: |
Türkiye`de Saat: 17:14 . |