![]() |
başkan konuşmuyo hurma adisi bütün olayı organize ediyo |
ne kadar uğraşırsanız uğraşın topuz eninde sonunda kartal olucakk |
Mehmet Topuz Beşiktaş formasını giymiş hayırlı uğurlu olsun. [url=http://img188.imageshack.us/my.php?image=topuz200000.jpg]http://img188.imageshack.us/img188/6480/topuz200000.jpg |
amann yaa ezikler ne olacakk.. |
helal sana mehmet bundan sonra dönüşün yokk |
Herifler eziklikte sınır tanımıyor ya. |
adam zaten dedi gerekirse ocağa kadar beklerim çok sevdiğim takımım beşiktaşıma kavuşurum diye adam daha ne dicek zatenn |
bir adamın kariyeriyle bu kadarmı oynanırr yaa bir takım bu kadarmı ezik olur!!! |
adamların basına vurdu bu sene inatla bız ezıgız bunu dunyaya ispatlamamız lazım dıyolar bırakalımda kendı baslarını yesınler beşiktaşlıyım dıyen adamı bızım yonetım bırakmaz biz mehmeti kucaklarken ezıkbahcede topuzu kucaklar :D |
futbolcu budur işte söze gerek yok |
pascal topuzz :):) |
mehmeti kahraman yapmaktan başka bi işe yaramıcak bu fener çok kazma. beşiktaş kafayı kullanırsa bunu bile paraya çevirebilir |
sözünün arkasında durması bizim için kafi karaekterini gösterdi rengini belli etti. gerekirse yakarız bu gezegeni bırakmayız topuzu |
Mehmet Topuz Eziklere Kendi Ağzıyla Cevabini vermi$ zaten bize söz söyLemek düşmez. |
Gazetelrde Topuz fenerde fln yazıo. Fb tv ye baktm haber fln var mı die, Mehmet Topuz fb de diye hbr yapıolr ,tanıtıolr fln. Galiba gitti ezikbahçe'ye. |
Mehmet Topuz ile gurur duydum bu forma ona çoook yakışacak |
ilk imzayi 2007´de atmis http://foto.fanatik.com.tr/Article/2..._6FAN2IMZA.jpg Siyah-Beyazlılar, 2006-2007 sezonunun son maçını Kayseri’de oynarken, İstanbul’a dönüş uçağında Mehmet Topuz da vardı. O günlerde, üç büyük takım arasındaki tercihinin Beşiktaş olacağını belirten Topuz, sembolik olarak boş kağıda bir imza atmış ve FANATİK’e bu sözleşmeyi göstermişti. Aradan 2 yıl geçti ve yıldız oyuncu Kartal’la ön protokol imzaladı. Yaptığı açıklamayla da, Mehmet Topuz Beşiktaşlı olduğunu kanıtladı |
bunu biliyom hatta ı gece flaş flaş diye patlamıştı haberler ancak kısa süre sonra şaka diye açıklanmıştı . |
helal olsun karakterli çocukmuş fb ye bu lafı dedi ya gelsin beşiktaşta isterse kulübede otursun top oynamasın genede razıyım bundan sonrada kayeri diye bir takım ın adını bu sitede duymak istemiyorum bir tarafta para ile saygı kazanmaya çalışan azize diğer tarafta parayı görünce kıvıran dönek kayseri başkanı bir diğer tarafta da gerçek bir beşiktaşlı mehmet topuz :) |
Geçende Haberlerdede Gösteriyordu , İnşallah Başarılı olur. |
http://foto.fanatik.com.tr/Article/2...zhaseki423.jpg Mehmet Topuz'un transferi nedeniyle Beşiktaş ve Fenerbahçe kulüp başkanlarıyla görüşmeler yaptığını doğrulayan ve DHA'ya özel demeç veren Kayserispor Onursal ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, "Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören'le, Kayserispor yönetim kurulunun Mehmet Topuz'un bonservisini Fenerbahçe'ye verme kararından önce konuştuğum doğru. Şimdi ortaya farklı bir durum çıktı. Parayı veren düdüğü çalar. Bir ortak yol ve formül bulunarak, sorun çözümlenecek" şeklinde konuştu. "CUMHURBAŞKANIMIZ ARAMADI" Özhaseki, fanatik bir Beşiktaş taraftarı olan Kayserili Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün, Mehmet Topuz'un transferi konusunda kendini ve sarı kırmızılı kulübü aradığı yolundaki söylentilerin doğru olmadığını da ifade ederek, "Sayın, Cumhurbaşkanımız Mehmet Topuz'un transferi konusunda beni veya bir başkasını aramadı. Bunlar söylentiden ibaret" demekle yetindi. TOPUZ'UN ENERJİSİ BİZİ İLGİLENDİRİYOR Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın yarın kente yapacağı gezi nedeniyle Kayseri'ye gelen Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı ve Kayseri milletvekili Taner Yıldız, Mehmet Topuz'un transferi konusunda görüşlerini soran DHA muhabirine "Mehmet Topuz, sporda enerjisi en üst düzeyde bir futbolcumuz. Şu anda Türkiye'nin spordaki tüm enerjisini Kayseri'ye çekti " diyerek espirili bir yaklaşımda bulunurken, "Ben, Galatasaraylıyım. O nedenle bizim için fark etmez. Mehmet Topuz'un Fenerbahçe veya Beşiktaş arasında bir tercih yapması gerekir. Bildiğim kadarıyla kulüp onun bonservisini Fenerbahçe'ye vermiş. Hayırlısı olsun" şeklinde konuştu. ÇEK ÖDENMEDİ SÖYLENTİSİ Öte yandan, Kayseri'de, Beşiktaş kulübünün daha önce teknik direktör Ertuğrul Sağlam'dan dolayı Kayserispor Kulübüne verdiği çeki ödemediği, o nedenle sarı kırmızılı kulübün Mehmet Topuz'un bonservisini garanti para nedeniyle Fenerbahçe kulübüne verdiği iddiası ortaya atıldı. Beşiktaş, 2007-2008 sezonu öncesi, Kayserispor'la mukavelesi süren Ertuğrul Sağlam'ı sarı kırmızılı kulüple görüşerek teknik direktörlüğe getirmişti. Kayserispor ise bu gelişmenin ardından teknik direktörlük görevini Tolunay Kafkas'a teslim etmişti. |
topuzu kırılmıs icerde kalmıs uLan salaklar :D |
Ahaha güLüyorum :D |
sen önce mehmete forma giydir sonra konuş |
Beşiktaş bu sene dünyanın parasını kazandı. Ne çeki verecekmiş pehh peh... Keş parayı bastırıp alacaktık. Arkasında antin kuntin olduğunu bi delikanlı çıkıp söyleyemez böyle işte! Dünyanın hiçbir yerinde bir oyuncunun bonservisi alınırken kaç paraya alınacağı ve hangi oyuncunun verileceği belirlenmeden imza atılmaz!!! Burada da bir kara leke vardır, tarihin sayfalarına çoktan yazılmıştır. 5 milyon € + Gökhan Emreciksin'in verildiği daha resmiyet kazanmadı, borsaya bildirmediler. Yani daha ne fiyatı belli ne de verilen oyuncu!!! Ayağımızı kaydırmaya çalışıyorlar devamlı. Türkiyedeki tek büyük gerçeği sindiremiyorlar... Üzüleceğimize gurur duymalıyız. |
Topuz doğuştan Galatasaraylıdır Kayserisporlu Mehmet Topuz'un Beşiktaş ya da Fenerbahçe'ye transferi yılan hikayesine dönerken, milli futbolcunun "Doğuştan Beşiktaşlıyım" açıklaması bu transferde farklı bir tartışma yarattı. Konuya ilişkin en çarpıcı değerlendirme ise eski Galatasaray Yöneticisi Fatih Gökşen'den geldi. Gökşen, "Benim bildiğim Mehmet Topuz, doğuştan Galatasaraylı" dedi. Radyospor'da yayınlanan "Aydın Cingöz ile Haber Aktif" programına katılan Gökşen, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın kadrosuna katmak için çekiştiği Mehmet Topuz'un "Doğuştan Galatasaraylı" olduğunu iddia etti. Gökşen, şunları söyledi: "2004 yılında Ergun Gürsoy ile birlikte Mehmet'i kadromuza katmak için Kayserispor Başkanı Recep Mamur ve Mehmet Topuz ile görüşmüştük. Anlaşma noktasına geldiğimiz transfer son onda gerçekleşmemişti. Bugün ilginç olan Mehmet Topuz'un açıklamaları. Mehmet, doğuştan Galatasaraylı olduğunu söylemişti. Benimde bildiğim Mehmet Topuz, doğuştan Galatasaraylı." kaynak: radyospor.com |
artık sıkıldım... çekemiyorlar tamam beşiktaşlı olmasın ne gölge düşürüuyorsunuz ayrıca gelişmelerle hangi takımlı olduğu belli olur kardeşim gs yönetimi size ne ne diye çekememezlik yapıyorsunuz ki hepinizmi karaktersizsiniz ya |
Bir trabzon'un ismi geçmemişti maşallah birden ronaldo ilan edildi mehmet topuz! |
siz eksik kalmıştınız zaten... |
salatasaray yonetimi baktigi yeni transferi golgede kaldi yalan soylemeye basladilar simdi cikar photoshop resimi yaparlar ahahahahaha :D |
fatih gökşende gündeme çıkmak için baktı meydan hazır bende sallayım dedi |
transfer o kadar gündeme geldiki topuz seneye kendini zor toparlar baskı ve stres oluşturur bence |
artık mide bulandırmaya başladı |
Fatih Goksende dogustan TOP !! Bir futbolcu 1 sene oynamamayi goze aliyorsa bir takim icin demektir ki o takimi cok seviyor!! |
bu da eziklere kapak olsun |
daha neler yaa... iyice cıvıttılar... ne olacaksa olsun artık.. sıkıldım.. |
Ahahaha , Sizene uLan Sizdemi TOP'uz diyorsunuz :D |
nedar iyi bir transfere imza attigimiz bu herkezin olaya sicramasinda belli oluyor farkindaysaniz |
Topuz kartal oldu beyler canınızı sıkmayın 2-3 gün içerisinde Yıldırım Başkan Aziz'i çarpar merak etmeyelim Topuz diyoki 50 milyon dolar verse gitmeyecem Fener'e daha ne desin adam helal Yeni Kartal Helal |
Alıntı:
hahaha cok doğru.. |
Türkiye`de Saat: 16:23 . |