![]() |
FLASH FLASHH herkes ayık olsun sinan enginle aziz yıldırımın oyununa geliyoruz..!!!!! Sayın başkana ..ve çarsıya komplo kuruluyo bu topuz senaryosunda herkez ayık olsun ve bunu özellikle forzabesiktas.com duyursun acilen hemde çok acilen.....bakın bugun sinan engin 'in ropartajı var mehmet topuz transferinde mehmet topuzu alamazsa fenerbahce ,ki alıcaktır diye aziz yıldırım asla bu işi bırakmaz diyor engin tehditler savuruyo oynatazmıs besiktas falan diye hayatının en buyuk yanlısını yapıyormus beşiktas.. herkes ayık olsun şimdi bizim 100. yılındaki şampiyonluğu biliyosunuz 101.yılındaki oyunlarıda hepimiz sampiyonluğa gölge dusuren bu adam değilmi telefon konusmalarını herkes hatırlar çakıcı davaları falan hakem davaları. yani burda anlatmak istediğim bu engin telefon gorusmelerini sezon bittikten sonra yaptı. sezon ortasındaymış gibi medyaya sızdırdı. yani medya ve sinan engin oyun oynadılar bize.yani tum besiktaslılara.yani kendileri oynadılar bu oyunu kısaca.simdide kalkmış .bu sezonda yaptı aynı şeyi.... herkes ayık olsun....yani besiktası karalama kampanyasına ozaman cıktılar bunlar aziz ,engin, federasyon,cakıcı ve medya uyanın uyanın ....bizim namusumuzdur siyah beyAZ karanlıktan aydınlığa cıkıyoruz hep birlikte haydi besıktaslılar...... |
helal olsun mehmetim adam gibi adamsın |
Sinan enginin 100. yıldaki şampiyonlukta katkısı ne akdar sa ondan sonraki yıllarda verdiği zarar ondan daha büyüktür.Beşiktaşımız ondan kurtulmuştur ÇOK ŞÜKÜR... |
Tarihe bi skandal daha geçti bu ezikbostanın sayesinde... Sonra herkes ağlıyor neden biz futbolda ileri bi ülke olamıyoruz. Neden ligimiz avrupanın en kaliteli ligleri arasında gösterilmiyor diye. Buyrun işte, böyle takımlar, böyle başkanlar, böyle yöneticiler olduğu sürece bizim bir adım ilerlememize imkan yok! Topuz inşallah ama inşallah seneye Beşiktaşımızda oynar... |
Alıntı:
|
tehdit ediyorr besiktası adam topuzu transfer ederse oynatmazmış aziz ....satılmış sinan ya bunu bjk.com yada forzabesiktas.com duyuralım herkes yaysın |
fener anca topuzu alır mehmet bizde kafasını takmasın azize hanım ! seneye bu futbolcu kesinlikle bizde oynayacak ! |
Alıntı:
|
senelerce Beşiktaşın ekmeğini yiyip de çıkıp "Beşiktaş şampiyon olursa......." sonunu yazamıcam işte böyle bir cümle söyleyen birinden iyilik beklemem zaten..Beşiktaşımdan uzak dursun yeter....istediği kadar da karalamaya çalışsın herkes kimin ne olduğunu biliyor Sinan efendi...!! |
O adamin konusmasina ne bakiyorsunuz ki o kim ? Birakin arkdaslar boyle yaygara yapmayi Memet Topuz Besiktasli sonuna kadar ve ezik formasini o istemedikden sonra giyemez buna ne sinan karisir ne aziz ne de kayseri.... |
bu adam yani mehmet topuz dun acıklamasaydı medyaya cıkmasaydı.fenerdeydi bugun. adamın besiktaslılığı konustu.adam tehdit şantaj ediliyo nıye anlamıyosunu8z bazı seyleri |
Arkasinda Demiroren oldugu surece Topuz a birsey olmaz o da Baskana guvenerek konsuyor . Demiroreni biliyorsun heralde kim oldugunu |
Alıntı:
|
abi tamamda sinan yuzunden bjk zarar görüyo yok hakemlerle almışlar 100.yıl şampiyonluğu falan diyolar antu.comda sinan beşiktası soymusturr metin abi .biz kımsenin 1 lirasını ne yeriz nede 1liramızı yedirtiriz anlayamadın sen metin abi .... |
bırakın istediklerini yapmaya çalışsınlar.son gülen iyi güler.heps görcekler,ezilcekler !!! |
harikasın olum mehmet bu yolda ilerle arkanda biz varız |
anladim kardesim anladim... Ama sunu herkes biliyorki TURKIYE nin en namuslu takimi biziz... O yuzden birak engini azizeyi diger takimlari kim ne derse desin Mehmet Topuz Transferi hayirli olsun. Super kupa macinda feneri ins. parcalar ::) |
resimlerde oynama yapabilirler ama bu ses te olmaz adam TV lere çıkıp bağırıyo beşiktaşta oynicam diye siz bu adamı zorla ezik forması giydirseniz ne olur siz de hiç utanma arlanma karakter yokmu düşünün bakalım sizin gibi bir camia dünyada varmı yuh yani ... |
s.engin zaten nasıl bir insan hepimiz niliyoruz adam beşiktaş düşmanı dahada peşimizde dolaşıyor |
adam beşiktaşlıyım beşiktaş da oynamak istiyorum diyor ezik febe hala bu adamı almaya çalışıyor.yani m. topuz fenerliyim fenerde oynamak istiyorum dese allah aşkına hangi beşiktalı isterdi topuz u.eminim şimdi febelilerin büyük çoğunluğu da m. topuz un açıklamalarından sonra bu adamı istemiyordur. |
Fener takim olsa bu transferden vazgecer yuzsuzluk yapmaz. Ayni sey bizim de basimiza geldi Mondragon olayinda takimiyla anlasmamiza ragmen Mondinin bizi istememesi uzerine transferden vaz gecdik Buyuk takim bunu yapar... |
söyle fener söyle söyle ne oldu ana... a.... mehmet topuz mu k*ydu |
arkadaslar sinan engin '' besiktas sampiyon olursa kendimi s.... " dedi artik sozunu tutmak istiyor ona bir iylik yapalim istambulda ne kadar gay vasra sinan enginin adresini verecegiz :D |
Kayseri cephesinden Mehmet Topuz transferi Süleyman Hurma: Mehmet Topuz Bizim Futbolcumuzdur (Kısaca Transfer Karıştı) http://www.kayserispor.org/assets/images/saat.gif 05/06/2009 - 17:31 TSİ Etiketler: beşiktaş fenerbahçe mehmet topuz süleyman hurma transfer Okunma Sayısı : 6031 http://www.kayserispor.org/assets/me...yman-hurma.jpg http://www.kayserispor.org/assets/im...s-share-tr.gif Kayserispor Menejeri Süleyman Hurma'dan Topuz'un transferi ile ilgili açıklama geldi. Bu açıklamada Mehmet Topuz'un halen Kayserispor'un sözleşmeli futbolcusu olduğu ve Beşiktaş ile her hangi bir anlaşma yapılmadığını belirtti. Sözlerine; Fenerbahçe'ninde ciddi teklifleri olduğunu belirtti. Az önce Hürriyet Gazetesi son dakika olarak haber girdi: "Dün akşam Beşiktaş ile anlaşan ve "Fenerbahçe de beni istedi ama Beşiktaş daha samimiydi. Ben zaten Beşiktaşlıydım ve artık Beşiktaş'ın futbolcusuyum" diyen Mehmet Topuz'un bonservisi Fenerbahçe'nin oldu. Kayserispor, Beşiktaş ile anlaştığını söyleyen yıldız futbolcunun bonservisini 5 milyon Euro ve Gökhan Emreciksin karşılığında Fenerbahçe'ye verdi" Mehmet Topuz Transferi nasıl karıştı; Not: Tüm Türkiye Mehmet Topuz transferinden söz ederken. Kayserispor Resmi Sitesinden en ufak bir haber olmaması Hem Kayserispor'a hemde taraftar ve futbolculara zarar vermektedir. En azından basına yapılan açıklamaların resmi sitedede açıklanmasını beklememiz en doğal hakkımız diye düşünüyoruz. Futbolcuların doğum günü ile ilgili haberlerden ziyade gelişmeler hakkında yayın yapılmalıdır. Tüm transferleri futbolcuların eski kulüplerinin resmi sitelerinin duyurulmuş olması ise manidardır. Kayserispor resmi sitesinin çağın gereklerine uygun yayınyapmasını temenni ediyoruz. kaynak:kayserispor.org kayserispor taraftar sitesi |
...........Bugun gazetelerde de fenrde yazıyrdu. Allahm bi kesnleşsn şu iş. |
kayserispor taraftar sitesi de kayserisporlu süleyman hurma denilen şahistan değil başkan veya üst düzey yöneticilerin konuşmasını istiyor . süleyman kimdir ya bonservisini veriyor ediyor mehmet topuz bir futbolcudur mal değildir ! |
kardeşim bu adam febe de oynamak istemediği sürece bu transfer olmaz.fifa bu durumlarda topu futbolcuya atmış.eğer topuz febe de oynamak istemiyorsa kayseri de beşiktaş a satmıyorsa mehmet 1 yıl daha kayseri de kalır.sonra da sözleşmesi biter ve istediği kulübe gider.kaka m. city e tarnsfer olacağı dönemde ne oldu milan parayı kabul etti ama kaka istemedi.olmadı transfer.burada da aynısı geçerli.isterse febe 100 milyon euro önersin eğer topuz istemezse bu iş olmaz. |
satılmış HURMA.fenerden çok para almış heralde bu transferi hallet diye |
İbrahim Toraman Nasıl geldi ise Topuz' da öyle gelir. Bu adamı çok sevdim ben. Delikanlı adammış.. |
fener topuzunu alıp ayrılmaz bi parçası yapsın :D |
fener bu adamın hala ğeşini bırakmayacak kadar ciğersiz bir kulup. |
Mehmet Beşiktaşı , Beşiktaş Mehmeti istiyor... Kusura bakma Fener ama sana ne düştüğünü 5 yaşındaki bir çocuk bile bilir. |
Şimdi diyorlarki beşiktaşı mahkemeye verebilirlermiş kulübünden önce Mehmet Topuz la anlaştıkları için peki ya kayseri spor. Mehmet Topuzun rızası olmadan bonservisi Fenerbostana verdi o zaman Mehmet Topuzda Kayserisporu mahkemeye verebilir kendisinden habersiz bonservis bedelinin satıldığı için. |
burasi Besiktas, alayina gider ugrasma bizimle, .otoglani fener para pul dedigin, yav$aga hukmeder mehmet bizimdir, topuzu sana yeter Fenevin kuyruk acisi: 1)Lig de sampiyon olmamiz ezilmeleri 2)Kupada ezmemiz 3)Baris kupasina gitmemiz 4)Topuzun onlari *öt etmesi |
Ortalığı karıştıran hep bu Hurma... Mikser gibisin herşeyi birbirine kattın. Yazık değil mi bu adam senelrce kayseriye hizmt etti yaptığı hizmetlerin karşılığı bu şekilde iğrenç bir biçimde satılmakmıdır? Malınız olarak mı görüyorsunuz futbolcuları ? Gerekirse FIFA da görüşeceğiz. |
helal olsun beşiktaşa fenerde her zamankini aldı :) |
artık ben şimdiki tavırlarını merakla bekliyorum.Daha da alacaz derlerse tüm türkiye tarafından en ezik en büzük en çirkef en kafasız kulübü olacaklar.(zaten öyleler :) |
bu süleyman hurma azizeden en az 2 milyon euro avanta almıştır |
pascaaal topuzzzzzzzzz :) |
Topuz besiktas taraftarinin 2. noumasidir dokunani yakariz |
| Türkiye`de Saat: 11:47 . |