![]() |
M.Topuz işi çok uzadı. Madem Beşiktaşlı'yım diyor. Önce FB ile kontratta anlaşmasın. Bu durumda Kayseri'ye geri dönecek. 1 sene daha orda kalsın. Sezon sonunda sözleşmesi bitiyor. Yeni sözleşme imzalamasın. Beşiktaş'ta 5 m euro zarar etmemiş olur. Sözleşmesinin bitmesine 1 yıl kalmış oyuncuya bu kadar para verilir mi ya yazık günah. |
kendisi defalarca söyledi anne ve babası bile söylmişken eziklerin bu yaptığına ne demeli!!ortalığı karıştırmaktan başka bir şey değil |
çok yıprandı yha:Sezikler yine ortalığı karıştırıyo!! |
mehmete acıyorum burda cocuk tamamen iyiniyeti yüzünden burlara geldi olay.. kayseri ile fenerde bu cocuğu bitirecekler şerefi satılık kulüpler birde duruştan bahsederler.. |
F.Bahçe Topuz kaosunu bitiriyor http://www.internetspor.com/data/new...izyildirim.jpg Fenerbahçe yönetimi transferi yılan hikayesine dönen Mehmet Topuz kaosuna noktayı koymaya hazırlanıyor... Fenerbahçe yılan hikayesine dönen Mehmet Topuz transferini noktalamak üzere Kayserispor ile masaya oturdu. Sarı-Kırmızılı yöneticiler bugün Fenerbahçe Kulübünde Başkan Aziz Yıldırım ile biraraya geldi. Ligtv'nin haberine göre: Halen süren görüşmede Mehmet Topuz'un bonservisinin Fenerbahçe'ye verildiğine ilişkin protokolün hazırlandığı ve ardından da bu transferle ilgili tüm bilgi ve belgelerin Futbol Federasyonuna sunulacağı bildirildi. Kayserispor'un Futbol Federasyonuna başvurmasının ardından Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın bir basın toplantısı düzenleyerek Mehmet Topuz'u resmen transfer ettiklerini kamuoyuna duyuracağı ve bu futbolcuyu imza için İstanbul'a çağıracağı ileri sürüldü. Sarı Lacivertlilerde Mehmet Topuz transferinde bu gelişmeler yaşanırken, Fenerbahçe Yönetimi'nin Juventus'un Danimarkalı oyuncusu Poulsen'in transferini de bitirmek üzere olduğu öğrenildi. 1.82 boyundaki orta saha oyuncusunun 7-8 milyon civarı bir bonservis bedeli ile imza atmak üzere olduğu gelen haberler arasında. Fenerbahçe Yönetimi'nin ayrıca Gaziantepsporlu Bekir ve Sivassporlu Bilica transferlerini resmen noktaladığı hatta Bilica için gerekli ödemeleri dahi yaptığı ortaya çıktı. Ankarasporlu Özer Hurmacı transferinde de sona çok yaklaştığı bildirilen sarı-lacivertlilerin sadece takasta kullanılacak oyuncular üzerinde pazarlıklarda bulundukları ileri sürüldü. Bu arada Başkan Aziz Yıldırım'ın dün kaleci Volkan ile bir görüşme yaptığı belirlendi. Görüşmede Volkan'ın, "Başkanım. Beni isteyen kulüpler var ama ben Fenerbahçeliyim, İlk tercihim her zaman kulübümdür. Ancak, Daum'un beni istemediği şeklinde haberler okuyorum. Bu beni rahatsız ediyor" dediği öğrenildi. Volkan'ın bu sözleri üzerine Başkan Aziz Yıldırım'ın ise, "Ben Daum'la görüştüm. Seni istiyor. Üstelik seni ilk kaleci olarak düşünüyor. Böyle şeylere inanma ve bizden haber bekle" dediği ifade edildi |
Yapamazsınız hurma efendi yapamazsın mamur efendi yapamazsın azize . |
mehmet istemediği sürece hiç bişey yapamazlar |
Bu kadar eziksiniz işte adam beşiktaşlıyım beşiktaşta oynucam diyor siz hala alıcam diye diretiyorsunuz... Ama pes etmek yok mehmet topuz bizim olucak! |
yuuh be anlamanız için fenere opera yada ekinler dize kadarımı söylemesi lazım mehmet'in? |
yerim o protokolü ben..siz de yiyin gari.. |
mehmet topuz fenerde oynayabilir arkadaşlar kimsenin canını sıkmak istemem.fakat bu işin sonunda galiba mehmet topuz fenerde oynayacak.niye böyle düşünüyorum:çünkü,fener medyası bunun altyapısını hazırlamaya başladı.rıdvan dilmen aracılığıyla mehmet topuzun fenerde oynamak istediğini gündeme getirdiler.şimdi mehmet topuzun menajerleri hakkında değişik iddialar ortaya atıyolar.yani bu gidişatın sonunda mehmet topuzu fener formasıyla şu sözleri söylerken görürsek hiç şaşırmamalıyız:''ben aslında fenerde oynamak istiyodum.fakat aziz başkan bana biraz ters konuşunca,kızdım ve beşiktaşla görüştüm.fener camiasından özür diliyorum.''aziz yıldırımda,emre belezoğlu transferinde olduğu gibi''mehmete ben kefilim,taraftarımızda ona sahip çıksın,oğlum hayırlı olsun''.bende böyle olmasını istemem,fakat bu işin sonunda bu olacak.mehmet topuz beşiktaşı ve yıldırım demiröreni ortada bırakacak gibime geliyo.hayırlısı. |
Ben anlamıyorum bu Mehmet Topuz inadını.. Topuz, Aziz Yıldırım ile telefonda konuştuğunda, Yıldırım gel atalım imzayı deseydi gidip atardım dedi. Bu cümleden sonra hangi Beşiktaş aşkından bahsediyor, hiç anlam veremiyorum.... |
ya herşey iyi güzelde azizeee diyosunuz ki mehmet topuzu çağırıcaz imza için :):):) güldürme be azizee ahh azizee vahh azizeee... |
Recep Mamur ne biçim bi şahsiyettir öyle.Azizeye yalakalık yapıcam diye demirörene "yalancı" dedi.Demirören "telefon kayıtlarına" baksın diğince kıvırdı "çarşamba 10:30'görüştük" dedi.Bunlar bir klubün nasıl başkanı olabiliyor anlamıyorum. Birde isyan ediyor başkanlık böyle olacaksa ben bunaldım istemiyorum diyor.Önce sen dalavereyi bırakıcaksın.Kulübünü temsil ediyorsun akıllı davranıcaksın.Market işletmiyosun.İstifa et bencede.10 senedir size hizmet veren yetenekli bir çocuğu harcayıp sinir krizleri geçirttiniz.Beşiktaş düşmanlığı-fener yalakalığı dünki programda apaçık gözüktü... En son ahmet çakar da tam bir goygoycu.Kıvıra kıvıra bi hal oldu. |
afedersin diyorsun ama affetmiyorum onlarin bozuk pilanlarini yaziyorsun ve onlara yardim ediyorsun ben bir besiktasli olarak sana cok kizdim ...sen de simdi bana diyebilirsen sen de kimsin bana kizacaksin ...kardesim butun medyayi biz biliyoruz serefsizleri de biliyoruz sen de onlarin oyunlarnina dusme mehmet topuz geri adam atmazsa azize fenevbahcey bile satsa alamz mehmet topuzu bunu boyle bil ...baskan mehmete her turlu fedakarlgi yapariz dedi ezikbahceliler gundem degistirem istiyor cifte sampiyonlugumuz yediremediler kendisine ...ne kadar fenerbahceli varsa allah belasini versin |
bu dediklerini söyleyecek insan için zerre üzülmem biz çok şampiyonluk görmedik şampiyonluk görmek içinde fener gibi küçülmeyiz!!! bizim isteyeni aynı mehmette olduğu gibi kapımız açıktır ama bizi istemeyen kişi kim olursa olsun gelmesin... |
Alıntı:
|
istemeyen tabiki gelmez mehmetin dönüşü yok artık eğer giderse biliyor neler olucağını artık fenere giderse karaktersiz diye anılcak artık öyle birşey olsada gidemez görceksiniz gitmicekk topuz çocuk mu bu yaa kandırcak hayret bişeyy |
Nereye alicaksiniz . Topuz bizi istiyor o istemeden alamazsiniz |
Valla pek ihtimal dışı sayılmaz..Olabilir tabi ki..Ancak bizim umudumuz, şu ana kadar Mehmetin gösterdiği dik duruş..Eğer o kararından vazgeçecek olursa yapılacak pek bişey yok .. Böyle bir şey yapacak olursa üzülecek birşeyde yok zaten..Bu saatten sonra ne olursa olsun kaybeden biz olmayız..oyuncunun karektersizliği deriz geçeriz..Çekirdekçiler de bu durumu içine sindirirmi oda ayrı bir konu..ben pek ihtmal vermiyorum onu da söyleyim..o zaman 1.transfer savaşları başlar..fener oyuncu almak isterse, normalde alacağı paranın kat be kat üstünde para vermek zorunda kalacaktır..Çünkü her adı geçen oyuncu için engel koyabilirz.. ilk işimizde Özer'i almak olur.. |
onun bikini vakasını biliyoruz zaten onu tv ye çıkaranların binbir türlü belasını versin zaten ayrı bir olay o da sonuçta herşey belli olucak inş beşiktaş forması giyerde ondan sonra bütün ezikleri görürüm bennn |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Arkadaş düşüncelerini belirtmiş saygı duymak lazım.Olmayacak bi ihtimal değil. 0.01de olsa var.. |
Tabiki istediği takımda oynayabilir, buna kimsenin dediği birşey yok... Daha profesyonelce hareket edebilirdi... |
yaa mehmet topuza gerçekten üzülmeye başladım artık bir an önce çözümlensede çocukta rahatlasa ya ayıp bu kadar yıpratılırmı yaa bir an önce çözümlensin atık ne olduğu umrumda değil benim ama çocuğu artık rahat bıraksınlar |
bu biraz camia duruşuyla alakalı bir durum, yani topuz, konuyu başlatan arkadaşın dediği gibi bir tutum alırsa tek bir beşiktaşlı'nın bile bunun üzerinde tartışacağını sanmam, dediğim gibibeşiktaşlılık biraz farklı bir duygu, biz kaybetmeyiz... |
evet levent erdoğan dedi bakalım ne olacak herkes görecek |
Alıntı:
abi sen de haklisin ama bi gor bak forzabesiktas.com forumunda besiktaslar mehmeti almak icin her yolu deniyorlar kaldigi holetlere de faxla cicek gonderiyorlar her yolu ama her yolu deniyorlar mehmeti yalniz birakmamak icin biz de azize denilen bir hiyar erifin yalanlarini foruma getirmeyelim bence mehmete daha destek olalim bu is transferden cikti namus meselesi oldu herkez besiktasa karsi biz de herkese karsiyin azize denilen basini ve medyayi karsimiza cikarti herkes dogru bir besiktas yalnis gibi gostermeye calisiyor ....deniz baris g.emreciksin ali bilgini aurelioyu nasil aldi diye konusmuyor |
Ne kadar Uzadi Bu Haber.. Ailesinin aciklamasi Gereksiz Bana Göre ama Tabiki Ogullarini Düsündükleri Icin Böyle Bir Aciklama yapmislardir. Fenerin Amaci Belli Herzamanki Gibi. |
Eziklikte sinir tanimiyorlar!! |
Kartalimiz Icin En Hayirlisi Olur Insallah |
Mehmet Topuz senden daha Besiktasli korkma Fenere gitmez!!! |
sadece mehmet topuzun gelmesini azizeye laflarını yedirmek için istiyorum beşiktaşa imza atsın gelsin klubede otursun ama mehmet topuz bize imza atsın inşallahh |
Recep Mamur buyuk bir yalancidir!! Dun bunu herkes canli yayinda gordu!! Bizim baskanin kimse Kayseri baskanina yalanci diyemez sozleride cok sacmaydi!! Adam bizim hakkimizda atip tuttuyor, hepsi Fenerin kopegi olmus !! |
mamur dün gece resmen kendi laflarıyla çelişti ben 2 saat dinledim herkesi bizim başkanımız bağlandı çok saygılı konuştu azizey esaygım var fb ye saygım var dedi ama tabi azize bağlandı artis artist konuştu beşiktaşın farkı bu işte hiç bi zaman kendimizi kimseden yüksek görmedik hep alçak gönüllü olduk halk takımıyız biz para için oynamıor beşiktaş gönülden oynuor bunu herkes bu sezonda görecek |
evt az önce başka bi konuyada yazdım hiç bi zaman küçülmedik biz o aziz mehmet topuzu alsın ******** oynatmaz bile |
Alıntı:
|
mehmet topuz beşiktaşı istiyor hele beşiktaşa gelşsinde millet karşılama nasıl oluor gösterelim |
rahat olalım arkadaşlar kimse kimseyi zorla bi yerde oyntamaz herşein hukuku var |
Türkiye`de Saat: 01:54 . |