![]() |
Bekle sen.Kafasını alırsın ancaaa... |
bence nu adam doğru sölüyo başından beri |
Alıntı:
Al benden de o kadar |
Almazsan en adisin :) |
memo istemedikce hiç bişi yapamazsınız |
Demirören'in telefonu kapatmasının ardından Ahmet Çakar programın sonunda şunları söyledi; "Ne olacağını söyleyeyim. Mehmet Topuz Kayseri'ye döner. Ne Aziz Yıldırım ne de Yıldırım Demirören bu işten vazgeçmez. Mehmet topuz Beşiktaş forması giyerse Aziz Yıldırım, Fenerbahçe forması giyerse ise Yıldırım Demirören zor durumda kalır. Olan Topuz'a olur. kayseri'ye döner ve taraftarlarca yuhalanır. Topuz cehaletinin acısını çeker." Mal bu adam ya cidden.Sen ne sanıyorsun kendini.Helal olsun başkan sana.iyi cevap verdin! |
ne olursa olsun bir başkanın bu şekilde konuşması doğru değil |
Sinirine hakim olamadı biraz ağır kaçtı. Ama meğer nede kabiliyetliymiş laf koymada Başkan! Ağzım açık kaldı. ŞİPŞAK fotoğraf..... |
topuzunu bile vermeyz size beaa |
Dengesize iyi cvp vermıs başkanımız :) |
mehmet topuz tükürdüğünü yalamaz ise değil imza tüm kayseriyi alsa o adam o renkli formayı giydiremez ;) ne ******** midesiz gurursuz takımmış bu fener hala savaşıyor transferi için... |
açıkçası ben bu konuşmadan inanılmaz rahatsızlık duydum ne olursa olsun kim olursa olsun özellikle ahmet çakar gibi gelenin gidenin suratına tükürdüğü bir insansa başkanımızın muhattap bile olmaması gerekirdi ve o ilk dediği tamam ama ikinci dediği çok yanlış eğer beşiktaş başkanıysan yapmıcaksın böyle konuşamazsın yaa ben konuşurum ana avrat küfür ederim ki forumda bile etmemeye çalışıyoruz bizim başkanımız tüm türkiye karşısında imalı sözler söylüyor bir daha olmaz inşallah daha sakin ve sabırlı olması lazım çok seviyorum başkanımı yanlış anlamayın ama o söylemesin böyle şeyleri rahatsız olduğum için söyledim |
Fenerbahçe’nin “Politikası” Böyle Gerektiriyor! Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın Mehmet Topuz transferinde takındığı ısrarcı tutumun sır perdesi aralandı… Israrın başlıca nedeni, o son derece anlamlı “ikili ilişkiler”de yatıyor: Başkan Aziz Yıldırım'ın Kulüpler Birliği Vakfı'ndaki başkan yardımcılarının iktidarın göz bebekleri Recep Mamur ve Göksel Gümüşdağ ikilisi olduğu unutulmamalı. Türk futbolunun yüksek makamlardan gelen görüşler doğrultusunda yeniden şekillendirilmesi ve mevcut Futbol Federasyonu ve kurullarının oluşturulması, futbol çevrelerinde Yıldırım-Mamur-Gümüşdağ ekibinin operasyonu olarak tanımlanmaktaydı. Son yönetim kurulu listesine Başbakan'ın en yakın arkadaşlarından Cihan KAMER ve Kadir Topbaş'ın oğlu Hüseyin TOPBAŞ'ı alan Başkan Aziz Yıldırım, Fenerbahçe-İktidar ilişkilerini oldukça güçlendirmişti. İktidar partisi ile ilişkilerinde en güçlü dönemini yaşayan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, iktidarın kalesi konumundaki Kayseri cephesinden gol yemek istemiyor. Bu nedenle Mehmet Topuz transferi konusunda ısrarcı tutumundan ödün vermiyor. Göksel Gümüşdağ'dan gelen telefonlarla takınacakları tavrı belirleyen Kayseri cephesinin de şu an için geri adım atması beklenmiyor. Transferin, bu tarz bir transfer "politikası" ile karşı karşıya kalıp çözümsüzlüğe doğru yönelmesi karşısında Beşiktaş cephesinde, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e araya girip çözümü sağlaması için ricacı olunması görüşü yüksek sesle dile getirilmeye başlandı. kaynak :medyaspor.com |
helal baskan...oturttu lafi |
İstersen araya Obama yı sok azize.O adam yine de bizim olacak! |
alemin gözü yaşlı mehmet topuz BEŞİKTAŞLI.... |
Biz ve Eziklerde biliyorki Mehmet Besiktasli ama gururlarina yediremiyorlar ve yalan haber yapiyorlar!! Eziklikte sinir tanimiyor Fenerbahce!! |
Bu görüntülerin videosunu nerden izleyebilirim |
İlk önce Fb'ye ezikler dedi, sonra da bu olay, başkan gönlümüzü kazanıyor yavaş yavaş..:)..Ahmet Çakar dün çok kaşındı, elbette bu tür şeyler başkana yakışmaz ama Çakar bunu dedirtmek için çok uğraştı, 2 kere dedi o lafı, başkanda sonunda dayanamadı, başka şeylerde söyleyebilirdi tabii, sende haftaya bikiniylen çık diyebilirdi mesela, belki de aklına gelmedi o anda, 2. bağlanışında der diyordum ama yine demedi..:).. |
Mehmet Topuz gercek Besiktasliysa ki gercek Besiktasli, degil Azizin eurolari Abramovicin parasi bile yetmez onu almaya!! Hayatimda bukadar ezik bir takim gormedim yaa!! Hacettepe bile serefiyle ligden dusuyor yaa.. Bunlar tam cirkef takim!! |
Alıntı:
+++++++++++++ aynen ;) |
adam ağlıo bjk die hala yalan dio karaktersizler herkesi kendileri gibi dansöz yalancı sanıolr ama bilmedikleri şey BEŞİKTAŞLI OLUNMAZ,BEŞİKTAŞLI DOĞULUR,BEŞİKTAŞLI OLMAYANLAR ...................:D |
fenev ezikliğini ispat etmeye çalışıyo sanırım ? komik insanlar yaa |
Ne sanıyor bu adam kendini ya |
midesizler topluluğu fenerbahçe..... |
Alıntı:
|
güLüyorum bunların haberlerine ya. |
kim kimi şikayet edecek burda bir suçlu yok 4 suçlu var ee bunlarda olayın içinde zaten bu nedenle kimse kimseyi şikayetdahi edemez |
Recep mamur mehmet topuz gibi yetenekli,büyük klüplerin dikkatini çeken bir futbolcuyu pazarlamakta acemi kaldı.Eli ayağı birbirine dolandı.Sempatizanı olduğu fenerin ve gücünden korktuğu, kelime yerindeyse yalakası pozisyonuna düştüğü azizenin kurbanı oldu.Milyonların önünde kan ter içinde kalıp saçmaladı.Sen koskoca yaşını başını almış bir adamsın, onu geç 1.ligde oynayan bir kulübün başkanısın.Nasıl canlı bir programa katılıp kendini,kulübünü ve oyuncunu herkesin içinde utanç içinde bırakırsın. Bu işi yargı çözer.Burda "aldım verdim,ben seni yendim" diye oyuncu verilmez/seçilmez.İki tarafta çocuk gibi inadı bırakıp bu işi yargıya taşıtmasın.Sonunda "belgeli" şekilde rezil duruma düşecekler... |
Son yıllarda grafiğin hızla aşağıya doğru ilerliyor aziz yıldırım Mehmet Topuz doğuştan Beşiktaşlıdır,kaldı ki Beşiktaşlı doğmasa bile bu olaylardan sonra zaten Beşiktaşa yakışan bir oyuncu olduğunu göstermiştir. Mehmet Topuza inanmayıp desteği çekmek ve umutsuzluğa düşmek Mehmeti sırtından vurmaktır. ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ,herzaman heryerde transfer döneminde:) |
Aziz, topuz transferinde yarattığı tutumla kendi camiası ve diğer kişiler gözünde küçük duruma düşmüştür.Bu "Arkadaşlarının önünde rezil olmamak için,seni sevmeyen kızın penceresi önünde ağlayıp,ne olur benim ol demesi,şımarık tavrıyla onu elde etmek için paralar harcaması ama o kızın başka biriyle aşk yaşayıp terslemesinden" başka bişey değildir.Zorla sevgi olmaz başkan!Kendine başka birini bul.Vazgeç bu sevdadan.Topuzun gönlü beşiktaştadır... |
klasik fenev tavri |
Alıntı:
|
topuz nöbeti http://foto.fanatik.com.tr/Article/2...7737_topuz.jpg Beşiktaş, Mehmet Topuz’u elinden kaçırmamak için aksiyon filmlerini aratmayacak stratejiler izliyor... İlk günden itibaren genç oyuncunun konakladığı otelde özel güvenlik elemanları bulunduran Siyah-Beyazlı kulüp, işi artık daha da sağlama aldı. Ezeli rakibi Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın, “Otel dışına çıksın o zaman hangi takımı tuttuğunu açıklayacaktır. Mehmet Topuz’u biraz rahat bırakın her şey çözülür. Bunun içinde sadece 10 gün yeter” sözlerinin ardından yöneticiler de otelde nöbet tutmaya başladı. Siyah-Beyazlı Kulübün Genel Sekreteri Kenan Öner, Basketbol Şube Sorumlusu Şeref Yalçın ve Dış İlişkiler Sorumlusu Mario Berk, 24 saat dönüşümlü olarak Mehmet Topuz’un konakladığı otelde bulunuyor. Ayrıca bu idareci kadrosuna Beşiktaş Kulübü’nün Güvenlik Müdürü Ahmet Ateş ve Antalya’da yaşayan kongre üyesi ve menacer Ahmet Özkaya da eşlik ediyor. Koruma aracı da var Öte yandan Mehmet Topuz seferberliği sadece oteli kapsamıyor. Beşiktaş, bu konuda da gerekli önlemleri almış durumda... Şu an Türkiye’nin futbol gündeminin ilk sırasında yer alan yıldız oyuncunun otel dışında geçirdiği zamanlar da, Kara Kartal’ın oluşturduğu ekip tarafından yakından takip ediliyor. Tecrübeli futbolcu, sürekli olarak bir koruma aracının eşliğinde hareket ediyor. |
Sartlar bunu gerektiriyor napalım :) Basbakan gibi korunuyor ise bak :D |
azizede istesem aldırırdım diyor çatışma mı çıkartıcaktı çok merak ediyorum... |
Topuza hiç bişi yapamazlar bize gelecek |
YEMİN EDERİM KURTLAR VADİSİNE DÖNDÜ İŞ :D hayırlısı neyse o olsun |
hahahahaha helal olsun yönetimi çöktük resmen adama :D kudurun fenerliler size yagmurlu havada su yok :D |
Adamı rahat bırakmamız lazım. Hem baskıcı anlayış var diyenlere cevap olarak. Hemde Mehmet'in kendisini daha özgür ifade etmesi açısından. Mehmet çocuk değil, kimse de ona zarar verecek değil. |
Türkiye`de Saat: 05:03 . |