![]() |
kayseride yangın var bence şuan :D |
güzel yere değinilmiş helal olsun |
ee bitirmek için daha ne bekliyoruz? |
Geçen sene Azize GS şampiyon olunca istifa etti tüm eziqler yürüyüş yaptı kimse gsnin şampiyonluğunu konuşmadı bile ,hatta gsliler bile sevinemediler,bu senede biz şampiyon olduk herkes topuzu konuşuyor bizimde kursağımızda bıraktı bu lig sana yakışmıyor azize çirkin oyunlarınıda al git. |
SON DAKİKA... Kayserispor ile anlaşan Fenerbahçe, Mehmet Topuz ile de anlaşmaya çok yaklaştı. :( :( :( NtvSpor sitesine bakın :( |
Alıntı:
|
Şahin Bey olayı bitirmiş. Fazla söze gerek yok. Yalnız Şahin Ulu'nun talimatlardan söz ederken "Ben bu talimatları yaladım,yuttum,sonra yeniden yazdım" demesine koptum hani.. |
Hürriyette yazdı şimdi.Pazartesi atıcakmış fenere imzayı.Şu an bişey demiyorum ama eğer öyle bişey yaparsa sağlam bi sövücem. |
ama amacınada ulaştı bu yazı herşeyi açıklamış emeğine sağlık |
MEHMET TOPUZ BJKLI DOGMADI!! |
guzel yazı tamamına katılıyorum. |
Kayserispor , Neyapacağını şaşırdı :D |
Eninde Sonunda Bu Adam Beşiktaş'ta Oynayacak ! |
her halde bu adam bize bu gidişle bedavaya gelecek yeterki topuz kararını değiştirmesin |
Artık Bitsin Bu İş... |
ntvspor'da Mehmet Topuz Kayseriye gidecek ve yarın bir basın açıklaması yapacak, pazartesi günü de büyük ihtimalle 'görkemli bir törenle' üç yıılığına febeye imza atacak falan filan dedi.. nolacaksa olsun artık yaa neye inanacağımızı şaşırdık.. |
Herkes sakin olsun. Birinci ağızdan duymadan, gözlerinizle görmeden inanmayın herşeye. Bugün bize düşen destek olmaktır. |
o devir bitti ihsan bey artık karşındakiler mert adam değiller çakal olmuşlar bu gün tamam derler yarın bakmışsın adamı almışlar bu işler artık öğle senin dediğin gibi yürümüyor sen çok uzak kalmışsın bu ligimize |
fotomaç gazetesinde gördüm topuz imzayı attı beşiktaşa topuzda mutlu son diye |
merak uyandırıcı bir an önce bitirilsin artık bu iş |
süper yazı noktamı koyuyorum |
inşallah doğrudur ama aklı başında konuşuyor inanasım var yanii |
eziklere gidecek bence |
belemekten başka yapacağımız bişey yokk |
Topuz Fenerbahçeli oluyor Transferi yılan hikayesine dönen Mehmet Topuz'un, Pazartesi günü Fenerbahçe ile sözleşme imzalayacağı öğrenildi. Bu arada Fenerbahçe'de Aykut Kocaman resmi olarak sportif direktörlük görevine getirildi. NTV Spor Güncelleme: 20:02 TSİ 11 Haziran. 2009 Perşembe İSTANBUL - Geçtiğimiz Cuma gününden bu yanan karmaşa yaşanan Mehmet Topuz transferinde mutlu sona ulaşan taraf Fenerbahçe oluyor. Yaklaşık 2 haftadır Antalya'da tatilde olan ve Beşiktaş'ta oynamak istediğini açıklayan Mehmet Topuz, siyah-beyazlı yöneticilerin transferdeki sorunu çözmelerini bekliyordu. NTV Spor'a ulaşan bilgiler Mehmet Topuz'un Pazartesi günü Fenerbahçe ile sözleşme imzalayacağı yönünde. Beşiktaş'tan sorunu çözmesini bekleyen Topuz'un ve menajerlerinin, Beşiktaş cephesinin transferi netleştirememesi üzerine bu kararı aldıkları belirtildi. Yarın Kayseri'ye dönecek olan Mehmet Topuz'un bir basın toplantısı düzenleyeceği öğrenildi. Fenerbahçe Kulübü'nün Pazartesi günü görkemli bir törenle Topuz'a kendisini 3 yıllığına sarı-lacivertli formaya bağlayan resmi sözleşmeyi imzalatacağı belirtildi. Onu bunu bilmem ama NTVSpor bu ülkede en çok güvendiğim kaynaklardan birisidir. Geçmiş olsun hepimize.. |
mehmet fenere gidecek |
mehmet iyi oyuncu olamaz artik ezikler'de ne yaparsa yapsin |
ntvspora gore de fener bugun imza sapka sov yapcaktı hey gidi ntvspor hey |
yönetime destek lütfen ihsan kalkavan ağabey... |
süper!!!!!teşekkürler... |
cıklı çıktı artık bu işin ya ne olucaksa olsun!.... |
mehmet olayinin özeti budur..güzel paylasim:) |
Aynen Öyle.. Tskler Güzel Yazi |
Bence bir sey cikmaz bu kagitlardan.ama olursa süper olur,ozaman kayserililerin uyaniklik devri resmen kapanacaktir |
agzi olan konusuyo bu m.topuz konusunda, biktik be biktik! |
Cok Uzadi Bu Adamin Transferi.. Hepsi Ayri Kiviriyor Gelmezse Gelmez.. Gitsin Eziklerde Oynasin.. Besiktasi Topuzmu Kurtaricak aman ya |
Ntvsporun haberleri genelde doğrudur. Eğer buda doğruysa, neler olur tahmin bile edemiyorum |
Arkadaşlar, Topuz'un Beşiktaş forması ile verdiği pozda yanında kel kafalı bir arkadaş var ya. İşte onunla dün akşam telefon irtibatı kurduk. Adı Ahmet Ateş. Çok açık bir şekilde Topuz'un yanında olduğunu her hangi bir imza atmadığını hala Beşiktaş'a verdiği sözün arkasında olduğunu söyledi. Zaten basın da dünkü balonunu bugün daha fazla şişiremedi. |
2 alternatif var. Ya Topuz fenerle anlaşacak ya da ben bu sene transferden vazgeçtim diyecek. Kayseri kampına katılacak. 1 Ocak oldu mu gelip bize imza atacak. Dik durursa 2.si olacak duramazsa da ilki. Ben ilkinin olacağını düşünüyorum baskıyla. Her halükarda daha fazla cebelleşmenin bi anlamı yok. Beşiktaşlıysa Beşiktaşa gelir, değilse gider. |
tükiyede kanunlarda bulunan açıklar olduğu gibi bi durum olmuş sanırım... bunlar doğruysa topuz transferiyle ilgili bi engel yok demektir!... |
Türkiye`de Saat: 16:11 . |