![]() |
yılın karikatürü..... aziz yıldırım bjk formasıyla basın karşısına çıkar.... altyazı: aziz yıldırım: parasıyla diil mi kardeşim! http://www.odtumezunlari.gen.tr/phpB...s/icon_lol.gif fener taraftarı bundan sonra beşiktaş forması ile maçlara gelecekmiş... farketmiyor ya... |
serefsizdir biraz kendileri :D:D |
süper yazı olmus |
Süper,teşekkürler...Kaç gündür gündemde yılan hikayesine dönen transfer olayı yüzünden sevincimizi doyasıya yaşayamadık ya... |
çok güzel ve doğru bir yazı teşekkürler.. gesenin şampiyon olduğu sezon da istifa ediyorum deyip dikkatleri üstüne çekmişti, bu sezon da yine karışıklık çıkarıp şampiyonluğumuzu geri plana itmeyi başardı..medya zaten dünden razı...şampiyonluğumuzun tadını çıkaramadık doya doya.. |
bence bitti bu iş daha fazla kafa yormaya gerek yok.. Bize karşı kurulan sehem başarılı olmuştur.. Bu kadar kamplaşmanın(FB-GS işbirliği, medyanın 2 büyük projesi, Anadolu takımlarındaki yöneticilerin her türlü desteği, bursa ve agücünün kini, nefreti, düşmanlığı, federasyon ve hakemler) olduğu bir ortamda bu sezon Beşiktaş'ın aldığı 2 kupa mucize gibi birşeydir.. Keyfini çıkaralım.. |
aziz önce bi türkçe konuşmayı öğren...konuşurken ben tv den görüyom.ağzından tükürükler çıkıyo.bi lafını tamamlayamıyosun. |
topuz konusu gündem kısırlığının yaşandığı şu günlerde ilaç gibi geliyor belli bir kesime ama bize yaramaz bu, bizim yapmamız gereken daha mühim şeyler var, starateji hatasından vazgeçmeli yönetim artık, topuz olmazsa olmazımız olmamalıdır, tabii ki işin ucu bırakılmamalıdır ama biz çifte kupa aldık ya, aziz yıldırım denilen şahsiyet, yaptığı rezilliklerin kılıfını her yaz uydurduğu gibi yine tutunacak bir dal buldu, kırılmaması için elinden geleni ardına koymayacaktır...benim için bu işin asıl ilginç olan yanı ks ve fb cephelerinin anlaştıklarını söylemelerine rağmen hala anlaşma şartlarını nedense açıklamak istememeleri, bu kadar senaryoyu yazan dğerli basından 1 tane akıllı da çıkıp bu konuda spekülasyon da olsa bir fiyat haberi yapmadı nedense, çok ilginç, hatta korkunç ötesi ilginç... |
İmza gününe kadar mehmet topuz adını unutsak diyorum.Hepimiz kusucaz artık her an farklı bir beyan gelmesinden... |
O övgüyle bahsettiğiniz Seba' ya demediğini bırakmayıp karşısında aday olan ben değilim İhsan bey , şimdi eleştireceğinize tarihin bu en kötü yönetiminin de karşısına dikilseydiniz o zaman |
ihsan kalkavan ı başkan olarak görürsem kahrolurum.demirören e o kadar laf etttim,bilsem kalkavan başkan seçilecek ömürboyu demirören in başkanlığına razı olurum. |
ee eleştirdiniz de sonuç?.. |
Pis ezik Azize !! Daha beter olursunuz insallah !! |
topuz fenere gidecekl arkadşlar rahat olun sıkmayın canınızı untun artın.koskloca beşiktaş bu topçunuun üzerine bu kadr düşerce geride kalan 22 oyuncuyu siz düşünün ne hale geleceklerini.daha ortada transfer yok |
topuz antalyadan ayrıldı... Topuz Antalya'dan ayrıldı! Mehmet Topuz transferinde ibre gitgide F.Bahçe'ye dönüyor !.. Yıldız futbolcunun Beşiktaş için Antalya'da girdiği bekleyiş sona erdi !.. Mehmet Topuz, Antalya'dan ayrılarak, karayoluyla Kayseri'ye hareket etti. Mehmet Topuz'un bugün öğle saatlerine kadar Antalya'da kalacağı ve Beşiktaş'ın transferi sonuçlandırmasını bekleyeceği düşünülüyordu. Ancak Topuz sabah erkenden oteli terketti. |
Mehmet Topuz'un Beşiktaşımızda oynamasını istiyorum . bize Yararlı olacağını düşünüyorum . Ama gercekten istemiyorsa gelmek yada fenerbahceye gitmesse gidip kayseride oynarsa bir sezondaha o zaman geri gelsin isterim ama fenere giderse gözümde sıfır olur |
fenere giderse fenerde oynamaz |
mehmet bize gel !!! :) |
mehmet fenere giderse bjkli degildir |
ben zaten bjkli olmadigini biliyordum |
Alıntı:
|
Mehmet Topuz Kaliteli Futbolcudur Hangi takımlı olduğu önemli değil Takıma ne kadar katkı yaptığı önemlidir Benim için eğer bize gelmezse gidip kayseride 1 sezon oynayıp bize gelirse kapımız acık ama gidip fenere imza atarsa gözümdeki değeri sıfır olur . Biz Beşiktaşız Ne mehmetler gelir geçer eğer mehmet olmuyorsa Fazla irdelemenin lüzmu yok en azından diğer transfer edeceğimiz oyunculara odaklanalım Hepimiz için en iyi bu olucak sanırım |
ihsan kalkavan demiröen ve diğer birçok yönetime 2 gömlek fazla gelir. gerek idareciliği gerek futbol anlayışı açısından |
ya fenere giderse emre bölezoğlundan daha beter olur taraftar sahiplenmez |
fenere giderse bi daha beşiktaşımıza gelmesin.o kadar lafın ardından geiderese karakterini anlamış oluruz |
Gün geçtikçe soğuyorum bu transferden...M.Topuz'u çok istiyordum, ama görülüyorki Kayseri-Fb cephesi inatlarından vazgeçmeyecek, 10 gün oldu nerdeyse, ama hala tık yok, başkanda umudu kesti bence...Zaten medyayı da arkalarına almışlar, her gün Topuz Fb'de diye bi haber çıkıyor, deli ediyorlar adamı... Yapılacak tek şey var bu saatten sonra, Demirören'in Topuz'u Kayseri'de 1 sene daha oynaması için ikna etmesi lazım, sonra işimiz daha sağlam olur...M.Topuz'da artık bunalmıştır zaten, onu da yıpratmamak lazım fazla... |
evet eziklerin medyasında da pazertesi imza atacak diyorlar.o kadar laftan sonra gidip febe ile imzalarsa artık ne olur bilemem. |
febeye imzalama ihtimali de var. Hatta son günlerdeki takip ettiğimiz hal ve hareketleri bu doğrultuda. Bakalım , göreceğiz neler olacak. |
topuzun elden kaçışını tek isim temizler oda hamit |
Hayırlısı bakalım |
sadece o formayı giymeesinden ötürü benimsedik sahiplendik ya değilse boşverin gitsin biraz diri ve formda bi serdar özkandan ne fazlası var |
zaten wereceği karar kişilikini belli etcek bakalım bekleyip görcez... |
Alıntı:
|
aynen kardeş eğer fenerbahcede oynarsa adam değildir fenere gitmek zorunda kalırda oynamazsa bişe diyemem :) kayseriye dönerse de bişe diyemem |
mehmet hemserin diye cok sevindim simdi de gelirse gelsin gelmezse gelmisin diyorum daha iyi oyuncu alabiliriz |
Şampiyonluğun tadını çıkarmak istiyorum |
geliyorsan gel gelmiyosan gelme yeter artik! |
karar mehmetin bundan sonra yiğit mehmet mi ? yoksa dönek mehmet mi ? olarak anılmak onun elinde.. |
Karakteri belli olacak verdiği karardan. |
bundan sonraası mehmede kalmış bişey yiğit mehmet mi yoksa dönek mehmet mi olarak anılmak onun elinde.. başka da bi yorum yapmıyacağım. |
Türkiye`de Saat: 19:40 . |