![]() |
1. ve 2. maddelerde son derece haklısın ancak 3. maddene katılmıyorum..hatta saçmalamışsın..Adamın soy adı Topuz yaw..yuh diyorum daha bişey demiyorum sana.. |
Mehmet Topuz'un bilmeceye dönen transfer hikayesinde müthiş iddalar gündeme geldi. Beşiktaşlı yöneticiler Antalya'da yaptıkları durum değerlendirmesinde "Önce Mehmet Topuz'la anlaştık ardından Kayserispor'a teklifte bulunduk. Ancak Kayserispor 'Fenerbahçe'ye sözümüz var' diyerek bize olumsuz yanıt verdi. Bizim duyumlarımıza göre Kayserispor başkanı ve menajeri bu transferden açıktan 3 milyon (eski parayla 3 trilyon) para almış. Bu yüzden Kayserispor bu futbolcunun bonservisini Fenerbahçe'ye sattı" yorumunda bulundukları öğrenildi. Gelişmeler kartalhaber.com'da... |
Alıntı:
yok usta ben tiksindim bu ezik fenerliler soyadı moyadı dinlemezler katil ederler beni ;) |
Kartelhaber veya kolpahaber kaynaklı doğru değildir sanırım.. |
3. sorudan başlıyorum:D oyuncu türk olunca spiker soyadını söylüyo biz ismini söylüyoruz.yada kartal mehmet gibi bi lakap takılabilir.. 2. biliyorum ve sana katılıyorum oyuncuyu istemediği takıma bi mal gibi satmak insanlıkdışı birşey. 1.mehmetin beşiktaşlı olması için bir sürü kanıt çıktı ortaya onlara bakabiliriz.. Son olarak mehmet beşiktaş için bu kadar şeye karşı duruyor bizimde ona sahip çıkmamız lazım.. beşiktaşı için bu kadar direnen bi insan için sıkıldık demek bize yakışmıyor bence.. |
Alıntı:
bu cevabın çok hoşuma gitti...eger dediğin gibi olursa sahiden bu adamın arkasında olmak lazım.... bende şaşirdim kaldım canlı basın açıklamasını bekliyorum birazdan gerçekleşecekmiş .... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
biara juventus snn gibi düşündü kaka ismini beenmeyip almadılar yani saçmaladılar sonra çok ağladılar :D |
Alıntı:
|
yok o yalandır ya menajeriyle konuşmuş haber1903 bugün çıkan haberler yalanmış.. |
maraton basın açıklşamasının bugün olacağını yazmış |
sıktı artık gına getirdi yaa gelirse başımızın üstünde yeri var, o kadar laf söyleyip fenere giderse zaten sözünden dönen oyuncunun Beşiktaşta işi yok..ne olacaksa olsun artık bunaldık iyice ya.. |
1. Bu febenin huyudur, kendisi pislikleri yapar yapar ört-bas ettiğini sanır.Çünkü bu kendini medya sanan şahsiyetler Azizden nemalanıyorlar. Azizin yazılmasını uygun gördüklerini yazıp uygun görmediklerini yazmıyorlar. Aziz hiç bir zaman iğneyi başkasına çuvaldızı kendisine batırlacak kadar haysiyetli olmamıştır olamaz. Kendi pisliğinde yüzerken , hep başkasınada o pislikten atmaya çalışır. 2. Bir futbolcunun kararı esas olandır evet ama güzel ülkemizde bu kural nasıl tecelli edecek orasıda belli değil bence. Her karara hazırlıklı olmalıyız. Bu eziklerin yönetimi Mehmeti bizde oynatmamak için her türlü iğrençliği yapacaklardır. 3. Kim ne derse desin umrumda değil. Mehmet bizde gol atacak bende avazım çıktığı kadar bağıracağım staddakilerle birlikte. Ezikler bununla ilgili zeka seviyelerine uygun saçma espriler yaparlarsada gülüp geçeceğim ne kadar ezmişiz diye. Hiç bir şekilde umrumda değiller. Çünkü kendileri mide bulandırıcı durumdalar farkında değiller...;) |
Alıntı:
ellerine saglik duygu çok güzel yazmışsın... |
Alıntı:
|
asrın tranfer saçmalıgı yaa bu ne |
Arkadaşlar AKSİ İSPATLANANA KADAR yani TOPUZUN FENERE İMZA ATTIĞINI GÖRENE KADAR durum şudur; Mehmet Topuz kendini dünyanın sahibi sanan bir egoist başkanın ve kendileri para kazansın diye sözleşmesini uzatan futbolcusunu gönülsüzce sağlam parayı gördüğü kulube PAZARLAYAN bir anadolu kulubunun arasında kalmıştır. Değil miki MEHMET ben beşiktaşlıyım 50 milyon verseler gitmeyeceğim dedi o zaman büyük beşiktaş taraftarına büyüklüğünü göstermek ve sonuna kadar MEHMET TOPUZ demek düşer. Ha olaki MEHMET sözünden döner ve fenere imza atarsa BEŞİKTAŞ ÇARŞISI neler gördü ; GİTSEN NE FARKEDER KALSAN NE FARKEDER ALDIĞIN DOLARLAR ELBET BİR GÜN BİTER BEŞİKTAŞ ÇARŞISI ERKEĞE KÜFREDER İŞTE SEN BU KADAR ZAVALLISIN TÜMER dediğimiz gibi fenere yakışanı yapmışsın der geçeriz ama o zamana kadar SONUNA KADAR MEHMET, SONUNA KADAR DESTEK demek gerekiyor |
bu transfer ii ce karıştı ezikbahçe sitesinde topus bisde die yasıo dier gastelerdede öyle sonuş nolcak çoq merak ediorum |
Mehmet daha çocuk mu bilmem ama menejerinin ya da başkalarının akıllarıyla hareket ettiği kesin.. gerçekten Beşiktaşlı olabilir ama o kadar insan da yalan konuşmaz yok ezikleri tutuyorum yok cinconları tutuyorum dedi diye.. hatta bir de takım tutmuyorum diyişi de var ligtv'de.. yani birilerinin yönlendirmeleriyle hareket ettiği kesin.. |
bence topuz gitti.. |
Mehmet Topuz iyi dribling yapabilen boşlukları iyi değerlendiren fiziki gücü birçok futbolcudan daha iyi olan bir oyuncu, fakat Beşiktaşımızın istediği yerlere yapılması gereken bir transfer değildir , fayda getirecek oyun tarzı olmadığını düşünüyorum. Topuz serbest oyun tarzı olan, pres yapmayı sevmeyen daha doğrusu bu konuda eksiği bir hayli fazla olan bir oyuncu kaldı ki Beşiktaşımızda serbest oynayacak bir futbolcu değil ! Tekniği ve aklını kullanan topu değil rakibi koşturup yoran bir futbolcuya ihtiyacımız var . Sayın Demirörenin bu kadar ısrarcı olması sadece futbolcunun ben Beşiktaşlıyım, Ailem de Beşiktaşlı demesi ise bu çok büyük bir hata olur ! O zaman her gelmek isteyen Beşiktaşlıyım derse ...? umarım bir an önce fenere imza atar 5-6 milyon euro edecek bir oyuncu değildir ! Beşiktaşıma böyle bir oyuncu lazım değildir . |
Son dakika… Mehmet Topuz ile Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören saat 15:30’da bir araya geliyorlar… Son derece gizli görüşme Medyaspor tarafından takip ediliyor: Bugün Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören'i telefonla arayan Mehmet Topuz'un: "Başkanım, gazetelerde yazılanlara kanmayın. Ağır baskı altındayım. Gece yarısı Kayseri'den telefon edip taciz ediyorlar. Çok kötü bir gece geçirdim. Ailemin huzurunu korumak için ne yapacağımı şaşırdım!" dediği öğrenildi... İkili saat 15:30'da, yani az sonra Antalya Belek'teki Gloria Serenity Resort' da bir araya gelecekler. Mehmet Topuz, randevu noktasına gelmek üzere az önce yola çıktı... Toplantıdan çıkacak sonuç merakla bekleniyor. Gelişmeler Medyaspor'da... (*) Medyaspor özel haberidir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz! |
adamlar 3 sene önceki röportajı çıkardı adam yazmayın ama bjkliyim demiş hala hangi takımlı tam bilmiorm die açıklamalar oluyo bize yakışmıor... |
[IMG]file:///C:/DOKUME%7E1/Pasadena/LOKALE%7E1/Temp/moz-screenshot-3.jpg[/IMG] Beşiktaş Cephesinden Son Dakika Bombası! 10.06.2009 12:28:00 Beşiktaş cephesi, Mehmet Topuz’un Kayserispor’la olan sözleşmesinin yasal olarak geçersiz olduğunu belgelemeye hazırlanıyor. İşte Medyaspor farkıyla sıcak gelişmeler: Mehmet Topuz transferinde müthiş iddia: TOPUZ'UN KAYSERİSPOR İLE YAPTIĞI 2009-2010 SEZONUNU İÇEREN O SÖZLEŞME HUKUKEN GEÇERSİZDİR!" İddianın dayanağı ise şöyle: Mehmet Topuz'un 2008-2009 sezonuna ait sözleşmesinin tarihi, TFF resmi kayıtlarına göre 7 AĞUSTOS 2008 tarihinde imzalanmış ve tescil edilmiş görünüyor. Mehmet Topuz'un 2009-2010 sezonuna ait sözleşmesinin tarihi ise çok ilginç bir şekilde, TFF resmi kayıtlarına göre 20 MAYIS 2008 tarihinde imzalanmış ve noterce onaylanmış görünüyor. Yani, bir önceki sezonun sözleşmesinden 3 AY ÖNCE... Bu durumda, Topuz'un 2009-2010 sezonuna ait sözleşmesinin YASAL OLARAK HÜKÜMSÜZLÜĞÜNÜ, ortaya koyacağı belgelerle ileri sürecek Beşiktaş cephesi, öğleden sonra bombayı patlatmaya hazırlanıyor. Gelişmeleri, Medyaspor'dan takip edebilirsiniz. (*) Medyaspor özel haberidir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz! |
kolpa |
istediğiniz kadar kendinizi yırtsanız da Topuz Beşiktaş'a gelecek hemde bu işten zararlı siz çıkacaksınız.. |
ulan sen seneye inönü ye gelirsin aklın varsa gelme gelisin olur ama cıkısın olmaz |
allahın diktatör özentisi sen kim beşiktaşla uğraşmak kim azizeden üç kuruş fazla alacam diye yırtınıyorsun mehmet topuz söyleyeceğini söyledi beşiktaşa transfer yasağı cezası verdirsen anadolu kulüpleri aç kalır be verdiremessin o ayrı konuda |
Topuz Fener'e imzayı attı Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında tarihi bir kapışmaya neden olan Mehmet Topuz´un transferinde flaş gelişme... Yıldız oyuncu, İstanbul´a gelen menajeri aracılığıyla bonservisini elinde bulunduran Sarı-Lacivertli kulübe imzayı attı. http://foto.fanatik.com.tr/Article/2...852_dddddd.jpg Beşiktaş ile anlaştı, bonservisini Fenerbahçe aldı, ortalık karıştı. Günlerdir transfer gündeminin zirvesinde yer alan Mehmet Topuz’da yine flaş bir gelişme var. Fenerbahçe’nin bonservisini almasının ardından, “Kesinlikle Fenerbahçe’ye gitmem. Ben Beşiktaşlıyım” gibi açıklamalar yapan genç yıldız, Siyah-Beyazlı yönetimin bonservis sorununu bir türlü çözememesi üzerine bunalıma girdi. Bir yıl boşta kalmak, ya da Kayserispor’a geri dönme ihtimalini göze alamayan Topuz, menajeri Hakan Şirin aracılığıyla Fenerbahçe’ye imzayı attı. Mehmet Topuz’un yakın çevresine, “O sert açıklamaları Beşiktaş Yönetimi’nin isteği üzerine yaptım. Beni çok zor durumda bıraktılar” diye dert yandığı öğrenildi. Fenerbahçe Yönetimi’nin Topuz’a imza attırmasına rağmen bu işi bir süre daha saklayıp, resmi açıklama için ortalığın yatışmasını bekleyeceği ifade edildi. Şapka planı! Sarı-Lacivertliler, imza töreninde Mehmet Topuz’a, “Bir gün herkes Fenerbahçeli olacak” şapkasını taktırmayı planlıyor. FANATİK |
Konu Birleştirilmiştir. |
TOPUZ`UN MENAJERİ HABER1903`E KONUŞTU.. http://www.haber1903.com/Resimler.asp?Resim=2300-10-100 Bugün basında çıkan, Topuz"un menejeri Metin Korkmaz tarafından Beşiktaş"a saat 17.00 ye kadar süre verildiğiyle ilgili haberlere Metin Korkmaz"dan cevap geldi. HABER1903"e konuşan Korkmaz "" Şunu herkesin bilmesini istiyorum, ben Mehmet Topuz"a Beşiktaş forması giy veya Beşiktaş"lıyım de demedim. Bu tamamen Topuz"un kendi iradesiyle gerçekleşmiştir. Biz Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören"e söz verdik, bunun dönüşü olmaz. Bugün gazetede çıkan haberlerle ilgili olarak kimseyle konuşmadım. Haber1903 vasıtısıyla kamuoyuna sesleniyorum, yok biz saat 17.00 ye kadar zaman vermişiz, yok biz Fenerbahçe ile görüşecekmişiz, bu haberler yalandır. Mehmet Topuz 26 yaşında olgun, dürüst, sözünün eri bir delikanlıdır. Dün ne dediysek bugün sözümüzün arkasındayız."" dedi. HABER1903 ================================================== ==== İşte o görüşme http://kartalhaber.com/resims/haber/manset/13024494.jpg Kartalhaber.com canlı yayında... Demirören ile Mehmet Topuz arasında Antalya'da yapılan görüşmede neler konuşuldu. Kartalhaber.com farkıyla: Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören ile Mehmet topuz arasında Belek Gloria Golf Otel'de yaklaşık 1.5 saat süren bir görüşme gerçekleşti. İşte o görüşmenin perde arkası Mehmet Topuz görüşmede çok sıkıntılı bir dönem geçirdiğini belirtirken "Telefonumda beni sürekli taciz edenler var. Ben beşiktaş'ta oynamak istiyorum ama bazı yaşanan gelişmeler beni çok zor durumda kalıyor. Sizden ricam bu işi bir an önce halletmeniz. Böyle yaşamak benim canımı çok sıkıyor" dediği öğrenildi. Sakın yanlış bir şey yapma Başkan Demirören'in ise Mehmet Topuz'a "Sen artık Beşiktaşlısın. Gelişmelerden kendini uzak tut. Bizlere haber vermeden yanlış bir şey yapma" diyerek öğütte bulunduğu sızan bilgiler arasında. Hayatımın en zor kararı olacak tek arzusunun beşiktaş'ta oynamak olduğunu yineleyen Mehmet Topuz, Demirören'in yanından ayrılırken "Bugüne kadar bana gösterdiğiniz ilgiden dolayı çok teşekkür ederim. Siz beni almak için olağanüstü bir gayret gösterdiniz" dedi. Menajerle özel görüşme Demirören daha sonra Mehmet Topuz'un menajeri Metin Korkmaz'la özel bir görüşme yaptı. Bu görüşmeye hiçbir yöneticinin katılmadığı gözlendi. Korkmaz'ın Demirören'e "Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve Kayserispor bizleri rahat bırakmıyor. Dün Mehmet Aziz başkanla görüştü. O görüşmeden sonra Mehmet de çok değişti" dediği iddia edildi. Her şeye hazırlıklı olun Mehmet Topuz'la yapılan görüşme sonrası yöneticilere durum değerlendirmesi yapan Demirören, "Bugüne kadar ibre bizden yanaydı. Ancak ne yaşanacağını bundan sonra kimse bilemez. Mehmet Topuz'un birileri aklını karıştırmış olabilir. Mehmet Topuz transfer edilmezse yapılacak eleştirilere hazırlık olalım" dediği öğrenildi. Yakın korumaya devam Beşiktaş yönetimi Antalya'da yaptığı toplantıda Mehmet topuz'a yapılan yakın korumayı devam ettirme kararı aldı. Futbolcunun başından 10 korumayla birlikte bir an olsun ayrılmayan Ahmet Ateş'in Demirören'e sürekli bilgi verilmesi kararı alındı. Mehmet Topuz odasında telefonla konuşmak istemesine Başkan Demirören olumsuz yanıt verdi. Buna göre Mehmet Topuz, otel odasına gittiğinde cep telefonunu Ahmet Ateş'e teslim etmeye devam edecek. Beşiktaş başkanı ayrıca ayrıca Mehmet Topuz'un hayranlarına imza vermesini ve fotoğraf çektirmesini de yasakladı. Gelişmeler kartalhaber.com'da... |
http://www.medyaspor.com/Files/Image...Dakika1730.jpg Antalya Zirvesinden “Bekle Gör!” Kararı Çıktı! 10.06.2009 17:36:00 Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören’le Mehmet Topuz’un Antalya zirvesinde, yarın büyük gazetelerden birinde yayınlanacak belgeleri bekleme kararı alındı… İşte ayrıntılar: TOPUZ'UN KAYSERİSPOR'LA SÖZLEŞMESİNİN HUKUKEN GEÇERSİZ OLDUĞU İSPATLANIYOR! Belgeler hazırlandı. Büyük gazetelerin birinin Ankara bürosuna teslim edildi. Mehmet Topuz'un Kayserispor'la olan 2009-2010 sezonuna ait sözleşmesinin geçersiz olduğuna dair belgelerin yayınlanması bekleniyor. Taraflar şimdilik 24 saat bekleme kararı aldı. Bu süre zarfında, ne Beşiktaş kulübünden, ne de Topuz'un ağzından hiçbir açıklamada bulunulmayacak. Mehmet Topuz'un Kayserispor'la olan 2009-2010 sezonuna ait sözleşmesinin geçersiz olduğu ilan edilirse, aynı gün Topuz'u Beşiktaşlı yapan sözleşme imzalanacak. Gelişmeler sıcağı sıcağına Medyaspor'da... (*) Medyaspor özel haberidir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz! |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
iyide gol atıldığında soyadı söylenir tribünler ismini söylemez mi yani anons eden topuzz diyecek bizde Mehmeet diyeceğiz;) |
manejerin fifa lisansı yok deniliyor |
Alıntı:
|
bu saatten sonra mehmet topuz beşiktaşımıza gelse bile bişe beklemem adam çok yıprandı bundan sonra nasıl motive olacak |
3. Sorunun Cevabi Tabiki , Topuz oLmasi Önemli değiL Sonucta Beşiktaş FutboLcusu 2. Sorunun Cevabi Futbolcu Kendisi Nereyi isterse gidebilir oLmasi için Kontrat'ında böyle bir madde olması gerekiyor sanırım , yani bosman kuralları sözleşmesi bittiğinde devreye giriyor 1. Sorunun Cevabi iste , tamamiyle Hayal ürünü Söylemler. |
Türkiye`de Saat: 23:56 . |