![]() |
Ali Şen: Zorla güzellik olmaz Kayserisporlu Mehmet Topuz'un transferi spor kamuoyunu hâlâ meşgul ederken Fenerbahçe'nin efsane başkanlarından Ali Şen, olaya farklı açıdan yaklaşarak net konuştu http://www.kartalhaber.com/thumbnail...1.jpg&maxw=350 Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında yaşanan Mehmet Topuz krizinin bir benzerini 29 yıl önce Zonguldaksporlu İsa Ertürk'le yaşadığını hatırlatan Ali Şen, "Transferde esas olan futbolcunun hangi takımı tercih ettiğidir. Mehmet Topuz, Beşiktaş'ı istiyorsa ben ona 'güle güle git' derdim." diye konuştu. Yaptığı açıklamalarla ses getiren Sarı-Lacivertli kulübün unutulmaz başkanı Ali Şen, Mehmet Topuz transferinde yaşanan gelişmeleri Zaman'a değerlendirdi. 1980 yılında İsa Ertürk için Fenerbahçe ile Beşiktaş'ın karşı karşıya geldiğini anlatan Şen şunları söyledi: "29 yıl önce buna benzer bir transfer olayını bizzat yaşadım. 1980-81 sezonuydu ve ben Fenerbahçe'nin Dış İlişkiler Komitesi'nin başındaydım. O dönem Beşiktaş, transferin gözde futbolcusu Zonguldaksporlu İsa Ertürk'ün bonservisini almıştı. Fakat ben Fenerbahçe'ye gelmek isteyen İsa'ya gizlice imza attırdım. Aynı Mehmet Topuz olayında olduğu gibi büyük tartışmalar yaşandı. Nihayetinde üç kulübün başkanı bir araya gelerek uzlaşma sağlandı ve İsa'ya Fenerbahçe formasını giydirmiştik." FUTBOLCUYA CEZA VERDİRTMEM Futbolcunun gönlünde yatan takımın transferlerde belirleyici rol oynaması gerektiğini savunan Ali Şen, Mehmet Topuz olayını ise şöyle yorumladı: "Önemli olan futbolcunun hangi takımda oynamak istediğidir. Mehmet Topuz, eğer "Ben Beşiktaş'ta oynamak istiyorum" diyorsa yapacak bir şey yok. Böyle bir demeç veren oyuncunun Fenerbahçe'ye gelmesini zaten kabul etmem ve ona güle güle git Beşiktaş'a derdim. Zorla güzellik olmaz. Futbolcuya da ceza falan verdirtmem." Fenerbahçe'nin Luis Aragones'in yerine Christoph Daum'u tercih etmesi hakkında herhangi bir yorum yapmayacağını belirten efsane başkan, "Fenerbahçe başkanı bizi ve taraftarları temsil ediyor. Onun yaptığı her işe saygı duyarız. Bu yüzden takımı kime emanet ettiği bizi ilgilendirmez. Teknik direktör Daum veya Georghe olmuş isimler hiç önemli değil. Başkan Aziz Yıldırım, bizlere 3 sene üst üste şampiyonluk vaat etti. Biz de bekleyip göreceğiz." şeklinde sözlerini tamamladı. |
Beşiktaş-Fenerbahçe konusu ile ilgili bir tartışmada bu adama destek vereceğim aklımın ucundan bile geçmezdi:D:D Doğru söylüyor.Katılıyorum:D |
Konular birleştirilmiştir.. |
Süleyman Hurma'dan şok açıklama ! Mehmet Topuzun Beşiktaş'a asla gitmeyeceğini belirtti.Bonservisi Fenerbahçe de bulunan Mehmet Topuz Beşiktaş'a transferi olmaması halinde isteği doğrultusun da Kayseri de kalacağının altını çizdi.Beşiktaş'a da gitmek isterse sözleşmesi biter sonra Beşiktaş'a imza atar.Hurma'nın son sözü ise Beşiktaş'a transfer yasağı getirmek için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Beşiktaş Spor Kulübünün yaptıklarının etik olmadığına deyindi! |
hurma beyinli ne yapsa yeri ama yönetmeliği asla çiğnemedik asla ceza almayacağız mehmeti de alırsak hepinizi göreceğiz! |
bu hurma fazla olmaya başladı artık http://www.besiktasforum.net/forum/i...cons/icon8.gif |
Asıl sizin yaptığınız etik değil.TFF el atmalı.Gündemde olan menajerlik sistemine göz atsın. |
Alıntı:
|
inönüden yükselen hepimiz MEHMETİZ sözüne kadıköyden cevap gecikmez hepimiz TOPUZ :D:D:D ezik fener gene ezildi :D |
ya bırakın bu işleri ya =)) utanmadan arlanmadan beşiktaşıma laf atıyo onu yaparmış bunu yaparmış... ismimizi azına alırken besmele çek lan serefsiz!... |
tamam artik topuz seneye gelir bize bu inekler illa vermiyecek bize mehmeti |
iyide ali sen nin konustugu sadece bi sitelerde var hic bir fenevbahceli okumadiktan sonra neye yarar |
Inonu stadinda hakeme saldiranda bu adamdi demi?? Valla iyi bir dayak atmak gerekiyor bu adama !! |
olay bitmiştir zaten aklın yolu bir işte derseki topua antremanlara kayseride çıkarım bunuda noterle ıspatlarım ve maçlarada çıkarım sadece kendime oynarım yada vasatın altında koşmam 1 sene sonrada bonservisimi alırım sizde bi kuruş alamazsınız derse mecbur verecekler bize bu adamı başka yolu yok |
Bu adamda Ezikbahceli ama Cesarin hakkini Cesara vermeliyimki delikanli adam !! |
Alıntı:
|
çok meraklıysalar 1 sene daha mahrum kalırız en fazla daha yapacakları bşyi yokk böyle futbol katilleriyle türk futbolu çok ilerler |
hala acıklama yapabiliyormu bu adam ? |
Alıntı:
|
ali şene helal olsun delikanlı adam zaten görüşlerine hep katılırım ben olsam bırakırdım beşiktaşa hayırlı olsun dersim azize 2 kupanın topuzu çıkaramadı |
M.Topuz Besiktas ta mi? Fenev de mi? (TEK BAŞLIK) " Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında tarihi bir kapışmaya neden olan Mehmet Topuz´un transferinde flaş gelişme... Yıldız oyuncu, İstanbul´a gelen menaceri aracılığıyla bonservisini elinde bulunduran Sarı-Lacivertli kulübe imzayı attı. Beşiktaş ile anlaştı, bonservisini Fenerbahçe aldı, ortalık karıştı. Günlerdir transfer gündeminin zirvesinde yer alan Mehmet Topuz’da yine flaş bir gelişme var. Fenerbahçe’nin bonservisini almasının ardından, “Kesinlikle Fenerbahçe’ye gitmem. Ben Beşiktaşlıyım” gibi açıklamalar yapan genç yıldız, Siyah-Beyazlı yönetimin bonservis sorununu bir türlü çözememesi üzerine bunalıma girdi. Bir yıl boşta kalmak, ya da Kayserispor’a geri dönme ihtimalini göze alamayan Topuz, menaceri Hakan Şirin aracılığıyla Fenerbahçe’ye imzayı attı. Mehmet Topuz’un yakın çevresine, “O sert açıklamaları Beşiktaş Yönetimi’nin isteği üzerine yaptım. Beni çok zor durumda bıraktılar” diye dert yandığı öğrenildi. Fenerbahçe Yönetimi’nin Topuz’a imza attırmasına rağmen bu işi bir süre daha saklayıp, resmi açıklama için ortalığın yatışmasını bekleyeceği ifade edildi. Sarı-Lacivertliler, imza töreninde Mehmet Topuz’a, “Bir gün herkes Fenerbahçeli olacak” şapkasını taktırmayı planlıyor. " Eger dogruysa Fanatik.com.tr'nin haberi, Mehmet Topuz bize en büyk darbelerden birini vurmus olur!! Eziklerin alay konusu haline geliriz... Insallah yarin basin toplantisinda BJK'de oynicam diye bir aciklama yapar! |
Bir haberde Fotomac'tan: Zafer Fener'in Topuz, F.Bahçe'de oynamayı kabul etmezse Kayseri ile alınan karar gereği federasyona başvurulup yasal işlem başlatılacak Başkan Yıldırım'ın "Bir gün herkes F.Bahçeli olacak şapkasıyla imza attıracağım" dediği Kayserili yıldız yarın resmen F.Bahçe'de. F.Bahçe ile Beşiktaş arasında günlerdir gerilime neden olan yılın transfer olayında sarı-lacivertli ekip işi bitirdi. Mehmet Topuz'un bonservisini alan sarı-lacivetliler dün yeniden Kayserili yöneticilerle bir araya geldi, Topuz'la iletişime geçti. Uzun süren telefon trafiğinden sonra imzaya giden yol çizildi. Mehmet http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3D Topuz, yarın Kayseri'ye gidecek, bir basın toplantısı düzenleyecek. Burada Mehmet'e Kayserispor bir teşekkür plaketi verecek. TOPUZ: ARTIK BIKTIM Mehmet Topuz aynı akşam İstanbul'a dönerek "Bir gün herkes F.Bahçeli olacak" şapkasıyla resmi imzayı atacak. Mehmet'in dün "Bu gerilimden bıktım. Sadece ben değil ailem de zarar görüyor" sözlerinden sonra düğümün çözüldüğü belirtiliyor. Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, "Topuz ile ilgilenen takım eziktir" sözüne, Aziz Yıldırım, "Kim ezik göreceğiz" demişti. Olamaz ya, bu Azize'yi ben... Topuz sabredemedi herhalde, Fener tercih etmis gibi:( |
2 yalan haber kimse inanıp karalamasın |
Ezikler ya sanki başkan söyledi herşey tamam saflar bi ton adam başkanın açıklamasından sonra istiyorum demiş he hu he alın oynatın en büyük beşiktaşlı MEHMET TOPUZU :D |
insallah öyledir, ama normalinde ikisinden biri yalan haber yayinliyo, ikisininde ayni haberi yayinlamasi beni sasirtti ve az da olsa inanmami sagladi... Hadi Mehmet, göster Besiktasliligini ve gerisini getir!! |
bugün yalanlama geldi geldi.gelmedi eziklere hayırlı olsun diyecez |
yok artik daha neler |
heryerde topuz fenerde yazıyor. sanırım topuzda imzayı atmışş. |
gazete haberlerine göre topuz fenerle anlaşacakmış.1-2 farklı yerde görünce haberi doğru gibi geldi |
YAw arkadaşlar sizi anlamıyorum..Tamam Topuz bizi satmış olabilir,satarsa tüm söylediklerini yalamış olur..Ancak kamuoyu gözünde rezil olan,ezik olan biz olmayacağız..Burda Beşiktaşımızın kaybedeceği birşey olmaz..Bu saatten sonra Topuz fenere imza atsa ne olur,hayır gelir mi??Ezik Klubun ezik taraftarı içine sindirir mi??Gerçi bunların ne mal olduğu belli Topuzu bağrında da basabilir..Ancak ''BEn BEşiktaşlıyım,tercihim %100 beşiktaştır , 50 mil.dolar verseler Fenerde oynamam'' diyen bir adam 2 gün sonra Fenere imza atarsa ona da birşey yapamayız..Eğer öyle bir imza olursa Bence üzüntü değil mutluluk duymalıyız..Çünkü Kaypak topçularla işim olmaz,bugün ak dediğine kara diyen adamı biz napalım..Bu Klup , Bu taraftar başka kluplere benzemez..Kendisi kaybeder,cümle alem ne mal olduğunu görür.. Tabi tüm yazdıklarım ''Mehmet Fenere imza attı'' iddiasına yöneliktir..Kendi adıma söylemek gerekirse , Mehmet Gerçek Beşiktaşlıysa imza atacağını sanmam..1 yıl daha kayseride kalır,sene sonu bedava alırız.. |
Mehmet’in Menajeri Metin Korkmaz, Beşiktaş’a bugün 17.00’ye kadar süre tanıdıklarını belirtti, bunun sonunda Kayserispor isterse Fenerbahçe ile görüşeceklerini açıkladı. Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında yaşanan Mehmet Topuz gerginliğine yeni bir perde daha açıldı. Bugüne kadar siyah-beyazlı kulüp dışında kimseyle görüşmeyeceğini belirten Kayserisporlu futbolcunun Menajeri Metin Korkmaz, Fenerbahçe'ye kapılarını açtı. Bugüne kadar sürekli Beşiktaş'ı ön planda tuttuklarını ve siyah-beyazlıların Kayserispor ile anlaşmasını beklediklerini ifade eden Korkmaz, somut bir sonuç alamadıklarını söyledi. Korkmaz, bundan dolayı Beşiktaş'a bugün 17.00‘ye kadar transferi tamamlamaları konusunda süre verdiklerini belirterek, "Anlaşamamaları durumunda Kayserispor'a geri döneriz" diye konuştu. Metin Korkmaz, sarı-kırmızılıların, "Fenerbahçe ile görüşün" demesi durumunda ise sarı-lacivertlilerle konuşmaya başlayacaklarını belirterek, Beşiktaş'a adeta gözdağı verdi. |
yalan haberdir işlh yha |
yalan olmasa bile bizim sorunumuz değil ben beşiktaslıyım diyip fenerde oynamasını yediremeyen fenerlilerin sorunu ;) |
acaba haber doğrumu |
ben zannetmiyorum yalan haberdir |
Bence her an bu duruma hazırlıklı olun..Hissiyatım imza atacağı yönünde..1-2 gün açıklamayabilirler..Ortam biraz durulsun,sakinleşsin,söylenenler unutulsun diye.. Ama yine söylüyorum Topuz gerçek Beşiktaşlıysa,o açıklamaları samimi yaptıysa imza atmaz,kalbinde ki klubü tercih eder..haa olurda imza atarsa Bizim kaybedeceğimiz,üzüleceğimiz bir durum söz konusu olamaz.. |
allaha havale ediyorum sizi ama Allah'ın adaleti vardır mehmet topuz öyle böyle bu formayı giyecek |
bu haberlere inanmak istemyorum ama her gazeteye bakın her gazetede aynı haber war hepsi birden yalan yazmaz herhalde milliyetinden tutun fotomaçına kadar her gazetede war eger dogruysa yazıklarr olsun bu herife. |
püff mehmet fenerde oynarsa asla affetmem |
KoLpa ' nin Alasi |
Türkiye`de Saat: 09:19 . |