![]() |
yav adamlar besiktasliyim besiktasdan baska yerde oynanamam diyen futbolcuyu almak istiyor, bide aldik diye seviniyorlar, hayret yüzsüzlügün bukadari olmaz ya |
eger gerçekse helal tüpçüye sonuna kadar arkasındayız baskanın !!!! ;) |
hoppalaaa süpersin başkan ne diyim :) |
baskanimizin rakip takim icin ezik diyecegine sanmiyorum yalan haberdir |
şu açıklamayı daha detaylı yapsa olmazmıydı merakdan çatlarım ben şimdi ya neye güvenerek söylüyor bu lafları acaba. 'Beşiktaşlıyım' diyen bir futbolcunun alınmaya çalışılması, o kulübün ezikliğini gösterir" şeklinde konuştu. Eziği meziği boşver topuzu getir omzumda taşıyım seni başkan. Bu taraftar da sana 10 tane topuz aldıracak forma alsın |
Doğruysa helal be başkan... |
Arkadaşllar bu transferle ilgili tüm acıklamarı Bu başlık altından yapın. Beşiktaş ne acıklama yaptı , Mehet Topuz ne dedi , Ezikbahce ne dedi. Bütün acıklamalar burdan Lütfen. |
Doğruysa Helal Olsun Gerçekten Bi Gün Demirörene Helal Olsun Diyeceğim Aklıma Gelmezdi (: |
YA hem ezikler hem gerizekalı Antuya bi girim bu salaklar naapmış diye forzanın başlıgını atmış gerizekalılar eger bu sene beşiktaş forması giyerse m.topuz vericez bir yerlerine topuzu.. http://img199.imageshack.us/img199/5470/bjjj.th.png |
Hurma'nın foyası ortaya çıktı http://www.bjkhaber.net/thumbnail.ph...1.jpg&maxw=350 Süleyman Hurma'nın: "Mehmet Topuz Beşiktaş'a imza atmadı. Fenerbahçe'den de çok iyi teklif var" demesinin ardındaki gerçeği kartalhaber.com açıklıyor. Mehmet Topuz için daha önce Fenerbahçe yetkililerinden ücreti kabilinde iş gördüğü ama Mehmet Topuz'un Beşiktaş'a gelmesiyle. Fenerbahçeli yetkililerin büyük bir tepkisi ile karşılaşınca bu tür bir açıklama yaptığı öğrenildi. Fenerbaçelilerin: "Bu nasıl iş? Hem para alıyorsun hem de Mehmet Topuz'u, Beşiktaş'a kaptırıyorsun" diyerek Süleyman Hurma'ya çok sert tepki gösterdiler. |
eziktir ne yapsa yeridir:D |
hahaha çok komikk :D:D:D ama bizi heyecanlandırdın hocam yapılmaz ki |
O topuz ... neyse görücez. |
Topuzu qörücek onLar :D ne saßırsız insan ßunLar erKen ka$ınmaya ba$LadıLar :D Pire iLacı aLaLımda kesiLsin biRaz:D UYUZ KÖPEKLER:D HOŞŞŞT KÖPEK:D:D Dedenizi de aLın qidin uLan :D |
baskanimizdan sok sözler Başkanımız Yıldırım Demirören, bu akşam Üsküdarlı Beşiktaşlılar Derneği'nin yemeğinde yaptığı açıklamada, "Mehmet Topuz, Beşiktaş'a hayırlı olsun" dedi. http://www.karakartal.com/img/3/2009...iroren2446.jpg Başkanımız Yıldırım Demirören, bu akşam Üsküdarlı Beşiktaşlılar Derneği'nin yemeğinde yaptığı açıklamada, "Mehmet Topuz, Beşiktaş'a hayırlı olsun" dedi. Öte yandan Demirören, " 'Beşiktaşlıyım' diyen bir futbolcunun alınmaya çalışılması, o kulübün ezikliğini gösterir" şeklinde konuş |
Allah icin Gerizekalikda üstlerine yook haa:D |
Arkadaslar Lütfen Tek Başlık oLarak Paylasalım Haberleri.. İyi Forumlar. |
Konular Birleştirildi İyi Forumlar. |
o Topuz varya o Topuz.... bunLarın VarLıgı biLe beni sinirLendirmeye yetioo |
hayret bısı yaa |
Eziklerin sitesindede transfer kutlanıyor buradada Biri artık kesin bir haber çıkarsında gerçeği öğrenelim |
mehmet topuzdan eziklerin mçlarında üstün performans bekliyorum benn |
Alıntı:
|
takmayın ezikleri ya . |
Alıntı:
Bravo başkan . |
İyi oldu söylediğin resmi kaydettim şimdi önümüzdeki seneye de güzel malzeme çıktı:D |
ARKADAŞLAR ; Lütfen Mehmet TOpuzla ilgili acıklamaları Hep Beşiktaş ' ımız hem de ezikbahce ile ilgili acıklamaları bu konuda yapın. İlk mesaja son gelişmeleri yazıcaz zaten ordan takip edebilirsiniz. İlginniz icin Teşekkürler. |
Alıntı:
|
helal baskanim dha ise dogrudur bu haber bu olayda altta kalamayiz |
son gülen iyi güler .. |
valla topuz un birine kalacagi kesin ama o yuzde 90 fener bahce olacak |
hoooşşşttt...... |
Biz formayı fotoshopla değil elimizle giydiririz. Mehmet kampa gelince ümraniyeden samandıraya topuzunu yollarız. O fotomontajı da billboardlara aynen değiştirmeden koyarız alem görsün ezikliği. |
eğer topuz fenerde oynarsa yüzyılın hezimetidir. Ya gidip kulüplede anlaşsanıza futbolcuyla beraber. Bizim sözleşmeli bir oyuncumuza başka kulüp bizden habersiz imza attırsa bizim tavrımız ne olurdu ??? , eğer fenerde oynarsa çok kötü ezik duruma düşeriz altından kalkamayız |
yildirim demirörenden sert aciklama Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, transferi konusunda Fenerbahçe ile çekişmeye girdikleri Kayserisporlu futbolcu Mehmet Topuz'un yeni sezonda Beşiktaş'ta oynayacağı yönünde açıklamada bulundu. Üsküdar Beşiktaşlılar Derneği'nin Nakkaştepe'deki Bridge Restoran'da düzenlediği şampiyonluk kutlamasına katılarak, gecede çarpıcı açıklamalar yapan Yıldırım Demirören, ''Beşiktaşlı'yım diyen futbolcu Beşiktaşlı'dır. O'nu almak isteyen olursa kendi ezikliği vardır. Mehmet Topuz camiamıza hayırlı olsun'' dedi. Demirören, şampiyonluğun ve kupa zaferinin uzun bir yol olduğunu ifade ederek, ''İnişleri çıkışları oldu. Bu iniş çıkışlarda yönetim kurulu bana çok büyük destek verdi. Bizlerle beraber tüm Beşiktaşlılar bizimle sevindi, bizimle üzüldü. Cengiz Zülfikaroğlu gibi güzel dostlarımız var. Ben başkan olduğum sürece beraber yürüyeceğiz'' diye konuştu. Bu arada Üsküdar Beşiktaşlılar Derneği'nin düzenlediği geceye, başkan Demirören'in yanısıra yöneticiler Ertuğrul Kumcuoğlu, Levent Erdoğan, Şeref Yalçın, Mario Berk, Hakan Aksoy, divan kurulu başkanı Yalçın Karadeniz ve Üsküdar Beşiktaşlılar Derneği üyeleri katıldı. Gece boyunca 2 kupanın coşkusunu yaşayan katılımcılar, törene getirilen Turkcell Süper Lig şampiyonluğu kupası ve Fortis Türkiye Kupası ile hatıra fotoğrafı çektirdiler. Üsküdar Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Cengiz Zülfikaroğlu ise kendilerine 2 kupa sevinci yaşattığı için Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören'e teşekkür etti. Bu haber defa okunmuştur. |
Konular Birleştirildi. |
yalnız başkan çok iyi konuşmuş kapak olsun..! tabi sözde kalmaması lazım bunların.. |
"50 milyon dolar verseler oynamam" Beşiktaş Başkanı Demirören ile konuşan Mehmet Topuz'un, Fenerbahçe'de oynamak istemediğini söylediği öğrenildi. Beşiktaş Kulübü'nün dün anlaşmaya vardığı Mehmet Topuz transferi, bugün Fenerbahçe Kulübü'nün Kayserispor ile anlaşması sonucu çıkmaza girmişti. Öğle saatlerinde yaşanan bu gelişmenin ardından hem Kayserispor, hem Fenerbahçe ve hemde Beşiktaş Kulübü'nden çeşitli açıklamalar gelmiş ve transfer tam anlamıyla noktalanamamıştı. Bu akşam Beşiktaş Başkanı Demirören ile konuşan Mehmet Topuz'un, Fenerbahçe'de oynamak istemediğini söylediği öğrenildi. Topuz'un yapılan bu konuşmada Demirören'e, "Ben Fenerbahçe'de oynamak istemiyorum. Kulübüm ile anlaşmaları beni çok ilgilendirmiyor. 50 milyon Dolar da verseler Fenerbahçe'de oynamam" dediği öğrenildi. TOPUZ'UN BEŞİKTAŞ FORMALI FOTOĞRAFI ÇEKİLECEK Öte yandan Mehmet Topuz'un, Beşiktaş formasıyla çekilecek fotoğrafının, bu akşam Siyah-beyazlı kulübün resmi internet sitesinde yayınlanacağı ifade edildi. Kaynak: DHA |
Alıntı:
Hah bu arada geliomuş formalı fotoğrafıda, içime doğmuş az önce... feneve etekte giydiricez diyorum:D |
Yaaa valla o kadar eğleniyorum ki şampiyonluk sevincim katlandı. Eski yıllardaki futbolcu kaçırmalarının bir örneği adeta. :D:D:D |
Türkiye`de Saat: 08:11 . |