![]() |
bence buadamın alınması gerekio.. |
Konular Aktif Edilip , Tek Başlık Altında Toplanmıştır.. Mehmet Topuz İle İlgili Haberleri Buradan Paylasabilirsiniz.. İYİ FORUMLAR.. |
topuzu alırsak çok büyük iş yapmış oluruz. 4-3-3 te sağda yada ortasahada çok büyük iş yapar |
Gene başladır.Bismillah bi durun lig bitsin.Sayfalar boşken süslersiniz bu haberlerle.Alıştık nasıl olsa hersene. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
İnş. alabiliriz. Başkan cok istiyor bu admı faydalıda olacakdır. |
hangi siteye baksam bu haber fanatikte falanda var doğru olma ihtimali yüksek galiba |
her yıl aynı iddia imza atılmadan inanmam |
Inaniyorum:D Topuzu cok istiyorum...böyle oyunculara cok ihticamiz var... |
Beşiktaş'tan Topuz atağı Beşiktaş, Süper Lig'in bitimine 1 hafta kala şampiyonluk hesapları yaparken bir yandan da önümüzdeki sezonun transferleri için çalışmalara başladı. Siyah beyazlı kulüp, geçtiğimiz transfer dönemlerinde de kadrosuna katmak istediği Kayserisporlu futbolcu Mehmet Topuz için yeniden atağa geçti. Beşiktaş Kulübü, bu oyuncuyu kadrosuna katabilmek amacıyla Kayserispor kulübü yetkilileriyle yaptığı bonservis pazarlıklarında 6 milyon Euro'ya kadar çıkan bir teklif sundu. Henüz Mehmet Topuz ile temasa geçmeyen siyah beyazlı kulüp, Kayserispor ile anlaşılması halinde bu oyuncunun istediği ücreti vererek renklerine katacak. Bu arada Başkan Yıldırım Demirören'in transferle bizzat kendisinin ilgilendiği öğrenildi. Öte yandan Fenerbahçe'nin de talip olduğu Mehmet Topuz ile ilgili olarak ilerleyen günlerde Beşiktaş'ın ve sarı lacivertli kulübün bir transfer çekişmesi içine girmesi bekleniyor. 28.05.2009 Kaynak : DHA |
Mehmet Topuzla Ekremin önlü arkalı oynadığı bir kanat rakibi çürütür. Umarım doğrudur. Bu sene M. Topuz, M. Ceylan, S. Öztürk alınabilirse çok iyi olur. İsmaili de bu listeye koyardım ama gs ile anlaşmış zannediyorum. Çağlar alınabilir solbeke alternatif olarak. |
Doğum günümde böyle bi haber hediye gibi olur walla..:) Ama bugün resmiyet kazanması imkansız gibi..:) Geç gelen bi hediye de olabilir..Farketmez..:) Yeter ki gerçekleşsin şu transfer..3 yıldır bekliyorm yaw..:) |
5 tane kalas alacağına 1 tane topuz al... |
aynı konuyu açmaktan 3 kez ceza yedim bu forumda bu konuyu ilk ben açtım ondan sonra 50 kişi aynı konuyu açmış çöplüğe dönmüş resmen burası biz cezaları boşunamı yedik be |
Denizli işini bilir gerekli futbolcuyu transfer eder |
ilaç olur topuzla ile birlikte 4 tane daha adam alsınlar zapo,delgado,bobo ve cisseyi gönderip,yerlerine saglam oyuncular alınsın mesela orta sahaya sessegnon psgli veya jaja,defansa pap gueye,forvete tevez veya gomis defansıda saglam bir adamla bitirsinler transferi... bir sol bek lazım,mutlaka |
Alıntı:
para para para , istemesi çok güzel de :D :D |
kesinlikle katılıyorum.sezer öztürk-mehmet t. yerli olarak alınsın yabancı olarakta adı geçenler çok iyi olur. j.riise papa guaye jaja gudjohensen biraz tuzlu olur ama tarihi bir kadro kurmuş oluruz |
herkes birşey söylüyo yok fenerle anlaştı yok bizimle inş beşiktaşa gelir bütün fenerlilere görür ama mehmet kendi bilir |
F.Bahçe, Kayserisporlu Mehmet Topuz'u renklerine bağladı. Bu transfer için iki ezeli rakip F.Bahçe ile Beşiktaş arasında resmen savaş yaşandı. İşte olayın baş döndüren perde arkası: F.Bahçe'nin iki yıldır peşinde olduğu ve bu kez kesin olarak renklerine bağlamak istediği Topuz için geçtiğimiz hafta yaptığı girişimlerin ardından başkan Aziz Yıldırım http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3D ve kurmaylarının salı günü Roma'ya gitmesi üzerine Beşiktaş harekete geçti. Topuz Fener'de Topuz için 6 milyon euro öneren siyah-beyazlılar, Kayseri ile büyük ölçüde anlaştı. Ancak gelişmelerden haberder olan F.Bahçe, teklifini yükseltti. Bunun üzerine ibre yeniden F.Bahçe'ye döndü. Beşiktaş başka girişim yapmayınca Kayserispor yönetimi F.Bahçe'ye "Tamam, Topuz sizindir" dedi ve yılın transferi gerçekleşti. 1983 doğumlu orta saha oyuncusu önümüzdeki hafta yeni takımına imza atacak. Kaynak : Fotomaç fotomaçtan taraflı bir yazı daha fener topuzu alsın butun fotomaç ailesi olarak sızde kına yakın :D |
ntv ve trt topuzun febe ile anlaştığını kayseri ile bonservis pazarlığına girdiğini söyledi :( |
Yazık olur..Kaynaklar ciddi..NTV diyosa inanırım ben.. Umarım Beşiktaş da zorlar şartları..Topuz'un rakiplerimize gitmemesi gerek.. |
Amaaan eziklere gitmek istiyorsa gitsin...:D Öderler 6-8milyon orda cürür gider..:D ah ah |
gitsin ilhan parlak kolin kazim burak yilmaz gitti de ne oldu curuduler zavallillar ayrica topuz fenerde is yapmaz goreceksiniz topuza 10 miylon verip sonra aglayacaklar o paralarina |
anlamıyorum,ya Kayserispor yöneticileri gecen sene bizimkiler 11 milyon euro verdilerde ,kaleye pankart astılar vermeyecegiz kimseye demediler mi? şimdi ne oldu?.. neyse verin 6,5 milyon euro veren kluübe,davul zurna da çalın,deyin birde gurur duyarak gecen sene bu adama 11 vermişlerdi de biz vermemişdik şimdi 6 ya 8 e veriyoruz diye..kızımı ne doktorlar mühendisler istedi diye muhabbet vardır..Topuz da hayırlı olsun be,o kadar da edermiymiş, görecegiz,bir yerli futbolcuya bu kadar para yazık olur bence,,alsınlar alsınlar ... |
trt ile ntv dün beşiktaş alıyor diyor bugün fbeşler nasıl iş anlamadım ya |
valla cok iyi bir transfer olur ernstin yanina koy sag aciga koy sag beke koy heryerde oynar tek korkum buyuk takim baskisini kaldirabilirmi tek sorun bu eger onu asarsa bence mukemmel bir transfer olur |
Çok iyi bir yerli oyuncu.. Yakışacağını düşünüyorum... |
alınması gereken 2 oyucudan biri ismail k.ile mehmet t. mehmet t. çok ama çok önemli kayseri satmaya karar vermişse kimseye kaptırmamak lazım |
Malesef kadromuzda çok çok iyi yabancılar olmadığı gibi çok da vasat yerli oyuncular var.. Bunun için de milli takıma oyuncu gönderemiyoruz doğru dürüst.. Gönderdiğimiz adamlar da kadroda yer bulamıyor zaten.. Bunun için çok kaliteli yerliler almamız lazım.. Bunların başında da Mehmet topuz geliyor.. Oyunu her iki yönlü oynayabilen çok önemli bir oyuncu.. Eğer satıyorlarsa mutlaka almak lazım.. |
al iste fb almis gibi..bu aksam Istanbula gelecekmis...:mad: ah ah |
evet kaptırdık fenere |
bu haberi atabiliriz çöpe artık topuz olayı kapandı |
Mehmet Topuz: Herkesle görüşmeye açığım Oktay ENSARİ / KAYSERİ,(DHA) 2 Haziran 2009 KAYSERİSPOR'un gözde futbolcusu Mehmet Topuz, yaptığı açıklamada, “Fenerbahçe ile anlaşmadım. Kulübüm, talipli getir, anlaşalım, dedi. Şu andan itibaren herkesle görüşmeye açığım“ dedi. İstanbul’da olduğu, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'la görüştüğü yolundaki haberlerin doğru olmadığını belirten Mehmet Topuz, DHA'ya (Doğan Haer Ajansı) yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Düne kadar kulübümde kalmaya arzuluydum. Ancak, bana talipli olmadığı belirtilerek kiminle anlaşırsam oraya gidebileceğim, söylendi. Benim, şu andan itibaren Kayserispor’da kalmam söz konusu değil. Kiminle anlaşırsam, o kulübe gideceğim. Taliplilerim, kulüple görüşebilir.“ İstanbul’a gitmediğini, Yozgat’ta yaşayan yakınlarıyla hasret giderdiğini, karayoluyla Antalya’ya tatil yapmak için yola çıktığını belirten Mehmet Topuz, “Hakkımda ne hayırlıysa, o olur” diyerek sözlerini tamamladı. Burdada M.Topuz baska seyler söyliyor :D... Hadi BAskanim al Topuzu..:D |
Ya Bu çocuğun iyi bir Beşiktaşlı olduğu söyleniyor..Gerçek Beşiktaşlıysa Haber gönderir beni alın diye, başkan da alır..Bu kadar basit.. |
baskan 11milyon euro verdi zamanında bu adamı fenere bırakmaz bırakmamalı |
eğerki bu adamı alırsak büyük iş başarmış oluruz...ama fb ile kesinlikle anlaşmış diyorlar bizimkilerde halen daha bir mustafa denizliyi ikna edemediler neymiş tataile cıkıcakmış yönetimle donuste görüşücekmiş transfer dosayası vericekmiş falan filan...bunlar boş işler en iyi ve en guclu transferlere bizim ihtiyacımız var,cunku şampiyonlar ligi var bu adamı almaları lazım...bir mehmet artı 4 tane yabancı yeter... |
beni bitirmeden bitirin su adami alin artik |
demiröreni görücez bakalım 11 milyon verdim vermediler diyordu şimdi satıyolar bakalım alabilecek mi? yarın çıkıpta biz ilgilenmiyoduk dersede şaşırmam |
Türkiye`de Saat: 01:58 . |