![]() |
bu isin sonu ne olacak merak ediyorum ama hicde iyi görünmüyor |
hep bjk suclaniyor ayarti mehmeti zorla söyletiyor diye. sacma ama kimse demiyorki mamur celiskili konustu diye herkez yildirim topuzu bitirdikten sonra kayseriyle konustu |
konusmalarıyla bana dansöz asenayı hatırlatan mamur aziz yıldırımdan fazla para koparıcam dıye besıktas kelımesını bıle abdestle agzına alması gereken mamur çirkefçe cumleler kullandı kalkıpta ben anadolu cocuguyum yalan soylemem dıyerek cok guzel acıtasyon yaptı bız kendısının ne cocugu oldugunu dun gayet ii gorduk . |
mehmet istemediği sürece hiç bişi olmaz |
evt hep beşiktaş suçlandı onu da farkettim kimse recep mamur çelişkili konuşunca bişe demedi |
Fener'le Kayseri masaya oturmuşlar bugün Federasyona verecekleri raporu düzenlemek için inşallah biz haklı çıkarız sanmıyorum ama.... :( |
bence bu adam fenerde oynucak alamıcaz. |
Bu durumda bile Başkanımız Yıldırım Demirören \'i eliştiren arkadaşlarda art niyet ararım !Bu olayda en suçsuz taraflar Mehmet Topuz ve Beşiktaş \' tır.Tek suçluda Kayseri yönetimidir.İkili oynayıp her zamanki kayserili beyni ile daha fazla para koparmaya çalışacaktı.Bu olayın eziği de fenerbahçe ve azize \'dir. !O ahmoş çakar \' ın havasını almak için kendi ağzıyla konuşacaksın.Sus pus kala kala millet tepemize çıktı.Yorumcuyum diye geçinen pis leş kargaları Beşiktaş\' ımın üstünden küfür ederek hakaret ederek prim yapıyorlar.Bunların üzerinde baskı uygulamassak daha çok çekeriz.İnş sonu cem papila\'dan beter olur.Şrfsizin. ! |
azize topuzu alirsa camiada büyük prestij yapar hayvan onun pesinde, mehmeti oynatma besinde deil tamamen prestij isi eyer olursa tüm kötü giden sezon unutulur bunu biliyor onun icin böyle erkeklik yapiyor. hersey mehmetin elinde sana güveniyoruz mehmet ezikleri sevindirme |
ne yazıkkı arkadaşa katılıyorum.fb yonetimi daha güçlü bir yonetim ne ypar ne eder o adamın işini bitirir bize yar etmezler.topuzda paşa paşa gider oynar. |
Türkiye`de Saat: 14:18 . |