![]() |
off off iice sıktı hadi noktalansın |
arkadaşlar şimdi biryerde okudum ligtvnin sayfasıydı galiba beşiktaşın transfer cezası alma durumu varmış alırsa n'olacak |
mehmet topuza gercekden cok acimaya basladim cok aci cekiyordur kesin medyaya ise yaziklar olsun böyle malzeme buldular hemen acimadan yapiyorlar birseyler bu haberler bitsin artik ve mehmet topuz ise besiktasimiza gelsin kayserispor yöneticiler bu transfere kolaylik saglamiyorya allah onlarin belalarini versin kayserisporu kayserispor yapan gökhan ünal ve mehmet topuz gökhani küsdürerek sattiniz mehmet ise fenomen oldu kayserispor icin attigi onca goller insafya yapdiiginiz cok büyük bir ayip artik bu is bitsin |
Mehmetin söylediklerinden şüphesiniz varsa (ki olabilir) febeye gitmesi muhtemel görüşü kanıtlanabilir. Ancak Mehmetin söylediklerine itimadınız varsa dünyada hiçbir kanun ve kural Mehmetin febeye gitmesine müsaade etmez. O halde tartışılacak yegane konu Mehmetin söylediklerinin arkasında durup durmayacağıdır. C.Ronaldo ben Siirt Köy Hizmetlerinde oynayacağım derse hiçbir kuvvet tersini yaptıramayacağı gibi... Gönül bu akada konar bokada. Mehmetin gönlü gerçekten Beşiktaştaysa diğer güzide klübümüz etrafa bok misali sürtünerek hertarafı kokutmasa, o boku Beşiktaş, M.Topuz, Kayserispor ve Federasyona değdirip kendimizi aklama zahmetine sokmasaydı istiyor gönül. |
kayserinin amacı para koparmak |
Masayamı oturmuşlar? Hahaha.... Masadan birer bardak soğuk su içip kalkacaklar sanırım. |
zor ihtimal ama olabilir . |
yalnız topuz konuştuklarından dönerse bizim açımızdan kötü olr söliim |
Alıntı:
|
illa rezil edelim kendimizi diyorlar oscarlik bir komedi izliyorum vallah |
| Türkiye`de Saat: 00:44 . |