![]() |
Mehmet topuz'a sempatim vardı , bu davranışlarından sonra daha cok sevmeye başladım bu adamı |
kim kimi affetmiyor asıl ezikler zorla o formayı giydirirlerse yakarız o stadı beyin özürlüler |
nokta ... :D:D:D |
Aziz bir taraflarınıda yırtsa bu adam fenere gitmez.Bundan adım gibi eminim.Ailesi bile çıktı açıklama yaptı. Aziz isterse operasyon düzenlesin otele isterse kafasına silah dayasın yine Mehmet o ezik ötesi takıma gitmez! |
Demedi demeyin , Bu Adam Bu Takıma Gelecek ! |
Yahu adam yapacağı tüm açıklamaları yapmış , bu fenev daha niye üstüne gidiyor anLamadim |
Alıntı:
|
Adam kıyamet kopsa diyo, azize köyüne döner çiftçilik yapar diyo. Heralde azizeye göre çiftçi olmak kıyametten bile kötü birşey. Adamın niyeti üzüm yemek değil bağcıyı dövmek... |
adam fb yi istemiyorum dedi hayatta o formayı giymem dedi elli milyon dolar verseler bile derken fb nin yerlerede sürünen prstijini kurtarmak için medya seferber oldu nabıcaklar mehmet topuzu döneklikle suçlayacaklar ezik fb işte :D:D:D |
YeteR uLan kaySeri ßırak $u aDamı aRtık :D:D anLadık aZizeden kopamıyoRsunDa aDam söyLiyeceqini söyLedi daha ne yaPsın :D haRßiden ßu kaçınCı kapak yeteR uLan artık :D:D feneRLiLer dövücekmi$ zaten :D hiç qüLeceqim yoktu:D:D:D:D |
Türkiye`de Saat: 08:02 . |