![]() |
Artık bir karara bağlanması gerekiyor |
Şunu herkesin bilmesini istiyorum, ben Mehmet Topuz"a Beşiktaş forması giy veya Beşiktaş"lıyım de demedim. Bu tamamen Topuz"un kendi iradesiyle gerçekleşmiştir. Biz Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören"e söz verdik, bunun dönüşü olmaz. Bugün gazetede çıkan haberlerle ilgili olarak kimseyle konuşmadım. Haber1903 vasıtısıyla kamuoyuna sesleniyorum, yok biz saat 17.00 ye kadar zaman vermişiz, yok biz Fenerbahçe ile görüşecekmişiz, bu haberler yalandır. Mehmet Topuz 26 yaşında olgun, dürüst, sözünün eri bir delikanlıdır. Dün ne dediysek bugün sözümüzün arkasındayız."" |
saçmalamaya başladı artık iyice basınn yeter tamam haber yapmayın bu transferle ilgli yaaa gerçek bir gelişme olursa yaz sıkıldık artıkk |
tam yani arapsaçına döndü. |
Ya bırakın şu adamın peşini yeter artık be! Bize gelick bu adm başka yolu yok. |
beşiktaşlıyım deyip gidip febe ye imza atan adamdan zaten hayır gelmez.şayet doğruysa m. topuz un da onu kabul eden febe camiasınında ta a.q.im |
haberin doğruluk ihtimalinden daha cok aziz yıldırım yönlendirmesi ihtimali var bence ama doğruysa kan davası yapmamak lazım ayrıca topuzun türkiye içinde alınabilecek alternatifi yok eğer bu iş olmazsa bence hamit i mutlaka almalıyız |
arkadaşlar mehmet beşiktaşlıyım diyo ve beşiktaşa gelmek için mücadele veriyo biz sıkılırsa bu çocuk ne yapsın? |
arkadslar mehmet e yardımcı olmalıyız bırakamyz bu ısın peşını |
yalan haber yhaa hepsı fb yancısı medyanın uydurması bızım yönetmden neden ses gelmıyor cnku mehmet bızım baskanla beraber yanı herseyn yalan olduğunu bılıyor |
Türkiye`de Saat: 12:57 . |