![]() |
bu suleyman hurma tam bir yalancı herifin teki... her defasında fenerle anlaşamassa kayseriye döner diyor,adamın agzından o zaman beşiktaşla oturur konuşuruz demiyor ne yamuk adammış ya bu herif...kesinlikle acıktan para almış yada azize inat etti manyak bir para veriyor kayseriye... ama mıutlaka almamız lazım biz alamıyorsak fenerde almasın...kayseride oynasın seneye bize gelsin... |
BAŞKAN BU İŞİ BTİRİ NE OLURSUN BİR PANKART YAPTIRICAM AZİZE ŞOK OLUCAK İMZA TÖRENİNİDE İNÖNÜDE YAPIN HELİKOPTERLE İNDİRİN...SHOW OLSUN KAPALI FULL CEKSİN...SUPER BİR PANKART YAPTIRICAM ULAN AZİZE COK UYUZ ETTİN BİZİ...BAŞKAN BİTİR BU İŞİ |
Tebrikler Şahin Ulu. Adam ne dediğini biliyor. Kayserispor başkanı , yönetimi ,menejeri dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan olacaklar. El altından almak istediklerinin yerine sucuk-ekmek alacaklar. |
cok sıktı artık ne olursa olsun tadı kactı |
Alıntı:
Yönetim Şahin Ulu'nun söylediklerini dikkate değer bulur diye düşünürüm. Kayserispor başkanı "Süleyman Hurma'nın arkasındayız,şeyini genişleteceğiz,yetkilerini ..." demişti. Yukarıdaki resme bakılırsa biraz genişletmişler galiba... |
Radyodan canli dinledim Sahin Ulu'yu gercekten acik ve net konustu helal olsun, Ulu ben konusmuyorum belgeler konusyor dedi, hurma canli yayinda baglandi ama dogru durust konusamadi kekeleyip durdu, titreyerek konustu, Sekip canli yayinda baglanamadi toplantidaymis, insallah Ulu'nun dedigi gibi cikar hem fenere hemde kayseri ii bir kapak olur |
arkadaslar bu haber yalan gibime geliyor böle bişi olsaydı bizimkiler coktan çözerdi bu işi... |
alın atık cıvıdı ıcene |
bekleyip görmekten bşaka çare yok. |
aynı yılda nasıl 2 kere lisans çıkar oyuncuya gayseri esip gürlerken bedevaya bırakacak oyuncuyu |
Türkiye`de Saat: 14:46 . |