![]() |
cıklı çıktı artık bu işin ya ne olucaksa olsun!.... |
mehmet olayinin özeti budur..güzel paylasim:) |
Aynen Öyle.. Tskler Güzel Yazi |
Bence bir sey cikmaz bu kagitlardan.ama olursa süper olur,ozaman kayserililerin uyaniklik devri resmen kapanacaktir |
agzi olan konusuyo bu m.topuz konusunda, biktik be biktik! |
Cok Uzadi Bu Adamin Transferi.. Hepsi Ayri Kiviriyor Gelmezse Gelmez.. Gitsin Eziklerde Oynasin.. Besiktasi Topuzmu Kurtaricak aman ya |
Ntvsporun haberleri genelde doğrudur. Eğer buda doğruysa, neler olur tahmin bile edemiyorum |
Arkadaşlar, Topuz'un Beşiktaş forması ile verdiği pozda yanında kel kafalı bir arkadaş var ya. İşte onunla dün akşam telefon irtibatı kurduk. Adı Ahmet Ateş. Çok açık bir şekilde Topuz'un yanında olduğunu her hangi bir imza atmadığını hala Beşiktaş'a verdiği sözün arkasında olduğunu söyledi. Zaten basın da dünkü balonunu bugün daha fazla şişiremedi. |
2 alternatif var. Ya Topuz fenerle anlaşacak ya da ben bu sene transferden vazgeçtim diyecek. Kayseri kampına katılacak. 1 Ocak oldu mu gelip bize imza atacak. Dik durursa 2.si olacak duramazsa da ilki. Ben ilkinin olacağını düşünüyorum baskıyla. Her halükarda daha fazla cebelleşmenin bi anlamı yok. Beşiktaşlıysa Beşiktaşa gelir, değilse gider. |
tükiyede kanunlarda bulunan açıklar olduğu gibi bi durum olmuş sanırım... bunlar doğruysa topuz transferiyle ilgili bi engel yok demektir!... |
Türkiye`de Saat: 20:51 . |