![]() |
Alıntı:
|
Mehmet Topuz Kaliteli Futbolcudur Hangi takımlı olduğu önemli değil Takıma ne kadar katkı yaptığı önemlidir Benim için eğer bize gelmezse gidip kayseride 1 sezon oynayıp bize gelirse kapımız acık ama gidip fenere imza atarsa gözümdeki değeri sıfır olur . Biz Beşiktaşız Ne mehmetler gelir geçer eğer mehmet olmuyorsa Fazla irdelemenin lüzmu yok en azından diğer transfer edeceğimiz oyunculara odaklanalım Hepimiz için en iyi bu olucak sanırım |
ihsan kalkavan demiröen ve diğer birçok yönetime 2 gömlek fazla gelir. gerek idareciliği gerek futbol anlayışı açısından |
ya fenere giderse emre bölezoğlundan daha beter olur taraftar sahiplenmez |
fenere giderse bi daha beşiktaşımıza gelmesin.o kadar lafın ardından geiderese karakterini anlamış oluruz |
Gün geçtikçe soğuyorum bu transferden...M.Topuz'u çok istiyordum, ama görülüyorki Kayseri-Fb cephesi inatlarından vazgeçmeyecek, 10 gün oldu nerdeyse, ama hala tık yok, başkanda umudu kesti bence...Zaten medyayı da arkalarına almışlar, her gün Topuz Fb'de diye bi haber çıkıyor, deli ediyorlar adamı... Yapılacak tek şey var bu saatten sonra, Demirören'in Topuz'u Kayseri'de 1 sene daha oynaması için ikna etmesi lazım, sonra işimiz daha sağlam olur...M.Topuz'da artık bunalmıştır zaten, onu da yıpratmamak lazım fazla... |
evet eziklerin medyasında da pazertesi imza atacak diyorlar.o kadar laftan sonra gidip febe ile imzalarsa artık ne olur bilemem. |
febeye imzalama ihtimali de var. Hatta son günlerdeki takip ettiğimiz hal ve hareketleri bu doğrultuda. Bakalım , göreceğiz neler olacak. |
topuzun elden kaçışını tek isim temizler oda hamit |
Hayırlısı bakalım |
Türkiye`de Saat: 17:00 . |