![]() |
yeter yaaaaaaaa offffffffff nolacaksa olsun artık |
direnin ulan kucuk daglari ben yarattim edalarina bir son versin bu fener yonetimi bu olayin sonunda zararli onlar cikacak bile bile kendileri nasil olsa ne olursa olsun bize imza atacak diye dusunuyorlar ama yemezler dayan olm topuz not:bir klubun butun transfer karizmasini bir topcunun agzindan cikacak kelimeye baglamak bir yonetim basiretsizligidir bunuda demeden gecemeyecegim |
Bence M.Topuz'u kaybettik.Verdiği sözü tutmayacaktır.Umarım yanılırım. |
Alıntı:
|
ulan bu kayseri bu eziklere sözleşmede ne zamana kadar süre verdi. Hani bir pazartesinden bahsediliyordu. Futbolcu ne zamana kadar imza atmaz ise bu sözleşme iptal olacak. Bu ipsizler uzun yapmıştır yapmayada federasyonun kuralları nedir acaba niye bunu kimse yazmıyor acaba. |
bşy diyimmi mehmet topuz ısrar edicek imza atmıcak ve bunlar mecburen vazgeçicekler sonra ya kayseride yada beşiktaşta oynıcak o çocuk lafını yutmaz azize gibi inanıyorum ben |
Teşekkürler Mehmet!!! Küçüklüğünde top sahibi kontenjanından toprak sahalarda kaptan olanlar,büyüyünce de kuluplere başkan olmuşlar. Her istedikleri olmuş,yediği önünde yemediği arkasında bir hayat yaşamışlar... Para ile satın almışlar herşeyi ve dünya büyük bir oyuncak olmuş avuçlarında. Adalet bile adil duramamış güçlerinin karşısında,hep delil yetmezliğinden yırtmış yada utanmadan çürük raporu almışlar şehitlerin vatanında. Bu ülkenin yada başında bulundukları camiaların sahibi hissetmişler kendilerini. Önlerinde duran ezilmiş,ve üçüncü sayfa haberi bile olmamış,tuvalet kagıdı gzatelerde .. Reklamı kadar konuşur olmuşsun medyada,senin ölün bile para etmez olmuş. İşine gelmeyeni üç beş kuruş vererek kapının önüne koyanlar,istediklerini zorla alanlar,ne arıyorsun beni lan diyenler ezilenler tarafından bile omuzlarda taşınmışlar. İşte burada Teşekkürler MEHMET.. Bundan sonrasında neler olacagı artık senin ellerinden kayıp gitti.Sen nerede durdugunu da gösterdin,ne istediğini de. Yılma demek istiyorum sana ama kılına zarar gelsin istemiyorum. Hiçbir Beşiktaşlı bir Beşiktaşlının üzülmesini istemez. Herseye ragmen ayakta durmaya devam edip,yumrugunu masaya vurursan,kahranımız olursun. Agızlardaki keremsi tatlara,iki kupanın çaldıgı balın kaymagı olursun. Büyük Mehmet olursun,ölümünün ellinci yılında bile unutulmayan bir efsane olursun. Sen değiL,senin torunların bile gögsünü gererek dolaşır. Büyük Mehmet benim dedemdi,sözünün eriydi diyerek. Milyonlarca insanın formansının arkasında durursun ve gencecik yürekler duvarlarına asar posterlerini. Yılma efsane ol demek istiyorum ama kılına zarar gelsin istemiyorum. Gittiğin her yerde ve en zor anında bir siyah beyazlı muhakka orada olacak ve hepsi senin bir işaretinde serecek elinde ne varsa önüne. Rizenin dag köylerinde,Diyarbakır suriçinde,Hakkari de çöp toplayanların ekmeğinde olacaksın. Asla yalnız olmayacaksın. Dediğim gibi kılına zarar gelsin istemiyorum ama 35 metreden fenere çakmanı da çok istiyorum. Bugünün işini yarına bırakma,İNÖNÜ SENİ BEKLİYOR... VE HERSEY İÇİN TEŞEKKÜRLER.. Forza dan alinitidir yazan arkadasimiza besiktasi ve besiktasliligi bu kadar guzel anlattigi icin ayrica tesekkurler |
inşallah son anda bir u dönüşü yapmaz |
süper bir yazı teşekkürler.. |
güzel yazmis yazan arkadasimiz dogrulari yazmis tesekürler bu yaziyi buraya ekledigin icin |
Türkiye`de Saat: 02:31 . |