![]() |
Yeter yaf, gidiyorsa gidiyor eziklere, kendi bileceği iş...10 gündür M.Topuz'a küfür eden ezik taraftarlarda yarın öbür gün bağırlarına basarlar bu adamı, kabullenebiliyorlarsa bunu sorun yok...Allahtan bize böyle bir şey olmadı, ne diyim...İyicene sıkılmıştım zaten bu haberlerden, bitsin gitsin kurtulalım artık... |
Arkadaşlar bütün kanallarda mehmet ezik fb ile anlaştı diyor. Bundan sonra şunu bilelim futbolcunun takımı para satıldık gerçekten şu saate kadar bekledim moralim bozuldu. İşallah bu şampiyonluk bize tekrardan 6 yıllık özlemi getirmez. Yönetimden artık ses getirecek bir transfer bekliyorum. Ya çok moralim bozuk takım tek bir oyuncudan kurulmaz ama geçen yıl kazım bu yıl topuz(Topaç).Yalnız en acısı topaç oldu bizleri ve yönetimimizi gerçekten çok küçük düşürdü. beşiktaşlıyım ben sözümün arkasındayım dedi ama anlamıyorum söz ağızdan çıkar bunlar nerelerinden konuşuyor. Uykum falan kaçtı. Yazık yaw bir bakın takımımıza hangi oyuncumuz bizle özdeşleşti. bir deli ibrahimimiz var oda deli :) |
Ben bu azizin An.... Avr...... Bac... ooohhhh.. Adam o zaman tümörü de satin aldi olmadi seyler dedirtti.. gene ayni boku yaptiii TÜPCÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ NERDESIN |
Yazık ya ne diyeyim ki... Ağzımızdan çıkan kötü lafları bile haketmiyormuş demekki. Başı göğe ersin işte.İyi paslanmalar febede. |
Rezil oluyoruz başka da bir şey demiyorum. Topaç da eziklerin bir yerine kaçar kazım gibi ne diyim şu hale bak tam yatacaktım uyku muyku kalmadı |
Toplam 40 Aynı Konu Tek Başlık'ta Toplanmıştır. |
Hani Mehmet TOPUZ camiyamıza hayırlı olsundu.Nolduu Demirören |
TEVEEEZ NIHAT SART BASKANNNNNN |
Alıntı:
|
Alıntı:
Demirören diyorsa inanmayın hiçbirini alamaz bunlar |
Türkiye`de Saat: 17:00 . |