![]() |
kanaltürk de ki söylemlerden sonra açıkcası içime sinmeyecekti ve denizlininde alınmaması dünyanın sonu değil demesinden dolayı çokta üzülmüyorum keza eziklerde de başarılı olamayacağı aşikar çünkü yaptığı açıklamalarla eziklerinde tepsikisini almıştı... |
Alıntı:
bu kadar sözden dönerse tek bişey derim diyordum İYİ Kİ GELMEMİŞ....! |
sorun topuz değil fenerle mücadele idi olmadı paramız cebimizde kaldı zaten nihat için ispanyaya gitmelerinden bu transferden vazgeçtiğimizi anlamıştım. |
Kesinlikle Fener forması giymem,gerekirse 1 yıl bekler sevdiğim Beşiktaşıma kavuşurum demişti.Şimdi de 180 derece döndü.Böyle dönek futbolcularla işimiz olmaz. |
söylecek çok şey var ama yeri değil umarım 3 sene sonra bizim meraklı başkan almaya kalmaz fbden zamanında gelmeyen oyuncu ben ta |
Nihat reddeder, Topuz işi olmaz, Caner işi yatar, Nuri Şahin Türkiye'ye gelmek istemez... Bu nasıl iş bitiriciliktir ya... Ekrem Dağ'ları Uğur İnceman'ları alırken bu kadar zorlanmıyorsunuz ama iş standardın üstüne çıkmaya kalkınca daima fiyasko... |
bu konu böylece sonuca kavuşmuş oldu..artık topuz haberleri görmek istemiyoruz..! |
Günlerdir ortam iyice gerilmişti.Yeni bomba transferler bekliyoruz artık ya... |
kesin olarak gitti mi şimdi? |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 10:40 . |